DarkChild Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Снощи бяхме пуснали youtube автоматично да подбира песните и по едно време тръгва на Татяна последната "В Инстаграм съм ти любима". Срам ме е да си призная, но не ми се стори чак толкова лоша. Въпреки селската певица и до болка втръсналите фрази. Даже сега май ще си я пусна пак. Не ме замервайте с камъни. :1000 (29): Няма да те замерваме. Знаем, че вътрешно си дива селска пръчка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 как може да има 10 МЛН. тази циганска песен ?!?!?!? бахти И аз така се чудя за песните на една определена луканка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Доста добро. И кой да предполага за тази естествена гръд... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Или за теб съм вече нищооо :1000 (6): Ето таквиа песни искам, брутална тупалка. Като цяло Лорена е пример за млад изпълнител с добри и различни песни, визии и клипове с не много пари и възможности. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 В днешно време попаджиите се излагат повече от чалгарите. Какво е това нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Born to Die, MrKidGSA, Вие като любители на лириката и качествените песни, какво мислите за този трак? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Born to Die, MrKidGSA, Вие като любители на лириката и качествените песни, какво мислите за този трак? Божествена, слушал съм я безброй пъти. Нелина има прекрасни балади, този текст специално е връх. За мен тя си остава една от най-недооценените певици за сметка на други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 В днешно време попаджиите се излагат повече от чалгарите. Какво е това нещо? Не е много лошо - нещо различно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ето таквиа песни искам, брутална тупалка. Като цяло Лорена е пример за млад изпълнител с добри и различни песни, визии и клипове с не много пари и възможности. Очакваш ли новия проект? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Залязва българската чалга, но не и балканската. С огромно удоволствие ти припомням, че преди 10 години любимата ти Камелия го предсказа с хирургическа точност. Между другото, честит ти панаир наречен "Бургас мези". Вероятно си забелязал, че нискокотиращите се пайнерски звездици ги няма там и се залага на сигурното - Весна Змиянац, Бобан Здравкович и хората на Слави (Борко Солтарийски, Грахич и Гъмзата). Румънеца и Енчев със Сашка "Ангелчето" го правят. Искаше Сашка и нещо пайнерско да уреди, но дъртия не дава отстъпки. Затова ще мине без неговите. В тази връзка да отбележа, че и при нас ще е така в края на август, когато ще се проведе "Видинският панаир". Пак хората на Слави в същия състав, Тони Дачева и едни такива сърби за много хиряди евро.... Миле Китич, Яшар Ахмедовски, Сузана Йованович, Медо Сакич и великите Хара Мата Хари. Ще има и снимки, да видиш, че само пайнерската чалга умира. Камелия в момента е по неориентирана и от Татяна. Предвидила била смъртта на чалгата. Аз в последното и интервю четох, че попфолка нямал проблеми. В годините, в които нямаше стабилен хит, според Кама имаше проблеми в чалгата, а сега когато най накрая усети какво е да имаш 10 милиона на песен, изведнъж проблемите на попфолка свършиха. Пълна смешница е и тая на моменти. Сякаш чалгата около нея се върти. Заблуденячка И не си мисли, че цяла България сме селяндури от Видин, подскачащи от кеф на гнусни сръбски бози... Отдавна сръбското не е феномен в България. Още 2002 обърнахме гръб на тази помия. 6 милиона. Май прави по 50-60 хил дневно. Много странно. Ама е балкански хит. Много сте ми смешни как през 3 дни Глориевите правите констатации за хита и Не сме безгрешни и международния и успех... Ако не беше Азис в тази песен, щеше да е поредната забравена боза на Глория, драпаща за половин милион гледания. То е срам да се занимаваш 25 години с музика и най-популятното ти да е дует с Азис и дует с Илия Загоров... Те бозавите песни на Азис направиха по 15-20 милиона от няколко клипа, че Не сме безгрешни ли няма да направи... Кефете се на тези милиони, защото както виждате новите и до полвоин милион едва стигат... Тотя поне не крие, че е простакеса. А онова лигавото много на сериозно се е взело - тенът милка, дупето бразилка - ма алооу, виж си бутовете. Пък и за кво ти е тоя тен, като ще подлудиш всеки мъж с истериите и чепатия си нрав. Докато Тотя си сере на обществени места и 'ич не й дреме. Тотя е царица на пошлотията. Обожавам я: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 До сега му гледах музикалната еволюция и установих, че човека от едно време е правил много музикантски неща, към днешна дата всичките му неща стават за слушанеи не звучат ретро или изтъркано. Клиповете му още от 2001-2002 са на бая високо ниво, Люсито си е творец. Няма глас, но има усет. Абе Слави защо е тая омраза към Кали ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 До сега му гледах музикалната еволюция и установих, че човека от едно време е правил много музикантски неща, към днешна дата всичките му неща стават за слушанеи не звучат ретро или изтъркано. Клиповете му още от 2001-2002 са на бая високо ниво, Люсито си е творец. Няма глас, но има усет. Абе Слави защо е тая омраза към Кали ? Вероятно ако не беше станал прасе, щеше да се занимава със свои проекти, а не да режисира тези на чалгаджийките.. А за Кали, няма конкретна причина. Просто енергията и ми е отвратителна. Гласа и той. От 2-3 години опитите и да се прави на интересна и хитова ме дразнят. Във випа за мен е най зле представилата се чалгаджийка. Знам истории и Жоро Илиев как я е ползвал за задоволяване на мутрите в групировката си. ОСвен това не харесвам жени, които поставят мъжете в живота си пред децата си и обвиняват децата си за нервите на половинката си. Такъв боклук като Кали в чалгата друг няма. И колкото и гнусно да звучи, ако пукяса, няма да ми е жал . Мизерница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 И на мен Фекали ми е изключително анти. Освен че прилича на чистачка и е злобна, е и много тъпа, пък има претенции. Може да впечатли единствено хора, които са под нейното ниво, а доста трудно биха се срещнали такива. Но последната й песен е яка, нищо, че е изпята гадно. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Вероятно ако не беше станал прасе, щеше да се занимава със свои проекти, а не да режисира тези на чалгаджийките.. А за Кали, няма конкретна причина. Просто енергията и ми е отвратителна. Гласа и той. От 2-3 години опитите и да се прави на интересна и хитова ме дразнят. Във випа за мен е най зле представилата се чалгаджийка. Знам истории и Жоро Илиев как я е ползвал за задоволяване на мутрите в групировката си. ОСвен това не харесвам жени, които поставят мъжете в живота си пред децата си и обвиняват децата си за нервите на половинката си. Такъв боклук като Кали в чалгата друг няма. И колкото и гнусно да звучи, ако пукяса, няма да ми е жал . Мизерница Не знам защо Кали и на мен, откакто влезе в Пайнер, ми е доста анти. То са напъни за оригиналност, то е чудо. Не си намери стила тази жена вече 20 години. Единственото, което й харесвам, е начина на говорене и това, че не е проста на гъдулка като разни други. Дори любимката ми Деса 20 години не се научи да съставя изречения...Анелия да не говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Не знам защо Кали и на мен, откакто влезе в Пайнер, ми е доста анти. То са напъни за оригиналност, то е чудо. Не си намери стила тази жена вече 20 години. Единственото, което й харесвам, е начина на говорене и това, че не е проста на гъдулка като разни други. Дори любимката ми Деса 20 години не се научи да съставя изречения...Анелия да не говорим. Точно. Откакто влезе в Пайнер много опротивя. Преди това дори ми беше в топ5-7. Но правеше интересни проекти и то авторски като Чужда, Другата, албума Ремиксирай ме, индийския период. След това взе диплома за психология и се превърна в най противната твар в чалагата. Все се изявява като коментатор в ББ, а май забрави докато беше вътре как бе по ниска от тревата. Навремето по Ивана и Пайнер хейтеше , а сега не спира да прави посредствени копи пейст версии на проектите на Галена или Анелия, мразя лицемерки. Да, може човек да си промени позицията с годините, но не както в нейния случай. Влезе в Пайнер и изведнъж и заработи на оборотите, по които дълги години плю. Освен това гласа и звучи противно. Самата тя се беше изцепила, че не бил фотогеничен. За мен Кали съществува до периода и в пайнер като певица. След това не струва.... Направи в началото 2-3 хита. Опита се и със сръбски кавъри, и с всички композитори, но всичко и е много посредствено, безлично, дори товари докато я слушам... Кали винаги заема страната на силните на деня, за да се впише и тя там, ама не става. Лоша певица, кофти майка, непостоянен човек... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Камелия в момента е по неориентирана и от Татяна. Предвидила била смъртта на чалгата. Аз в последното и интервю четох, че попфолка нямал проблеми. В годините, в които нямаше стабилен хит, според Кама имаше проблеми в чалгата, а сега когато най накрая усети какво е да имаш 10 милиона на песен, изведнъж проблемите на попфолка свършиха. Пълна смешница е и тая на моменти. Сякаш чалгата около нея се върти. Заблуденячка И не си мисли, че цяла България сме селяндури от Видин, подскачащи от кеф на гнусни сръбски бози... Отдавна сръбското не е феномен в България. Още 2002 обърнахме гръб на тази помия. Да търся ли "Шумен мези" бре натегач шуменски? Да търся ли скарите и бирите със сръбското, че да си седнеш на гъза? :1000 (29): Да ви търся ли нищожните дискотечки, където и пропадналите пайнерски несретници не стъпват? От какво сте се отказали вие бре овчици задръстени? Утре ще ви докара Сашка "Ангелчето".... Весна и Бобан, а вие ще плющите кебапи и пушек от скарата ще се вижда от Търговище и Нови пазар? Къде сте бе тръгнали да се дуете, като такова както при нас нито можете, нито правите, а че искате е ясно на всички? Изпусни въздуха и гледай как Джена я представят като глас и топ певица. След още 10 такива пропагандни клишета всички ще забравят за етикетите на Преса и Деса, но никога за тези на Камелия. Е, гледай как става.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Вероятно ако не беше станал прасе, щеше да се занимава със свои проекти, а не да режисира тези на чалгаджийките.. А за Кали, няма конкретна причина. Просто енергията и ми е отвратителна. Гласа и той. От 2-3 години опитите и да се прави на интересна и хитова ме дразнят. Във випа за мен е най зле представилата се чалгаджийка. Знам истории и Жоро Илиев как я е ползвал за задоволяване на мутрите в групировката си. ОСвен това не харесвам жени, които поставят мъжете в живота си пред децата си и обвиняват децата си за нервите на половинката си. Такъв боклук като Кали в чалгата друг няма. И колкото и гнусно да звучи, ако пукяса, няма да ми е жал . Мизерница Е това накрая е ужасно. Не мога да чета такива коментари. Не е хубаво да говориш така . Мен ми е тъпа, но немога да си изкривя душата че има десетки добри песни и доста хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Е това накрая е ужасно. Не мога да чета такива коментари. Не е хубаво да говориш така . Мен ми е тъпа, но немога да си изкривя душата че има десетки добри песни и доста хитове. Сега го казва и го мисли, но ако наистина умре, ще му стане жал - сигурен съм. Хората понякога имаме склоността да се изразяваме гръмко и според моментното си настроение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Сега го казва и го мисли, но ако наистина умре, ще му стане жал - сигурен съм. Хората понякога имаме склоността да се изразяваме гръмко и според моментното си настроение. За мен са непонятни такива изказвания, но той си знае. И аз си мисля, че не го мисли, но все пак не е хубаво да ти идват подобни коментари и мисли. Чу ли хита? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Чу ли хита? Е, че как? Музиката много ми харесва. Частите на Буба също. Гласът на Мая не ме кефи особено. Тази Мая много ли е известна? Виждам, че гледанията чупят брояча на тубата. Сърбите си продължават да произвеждат мегахитове, а ние тука се налага да слушаме "Отмъстителката" и в "Инстаграм съм ти любима". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Е, че как? Музиката много ми харесва. Частите на Буба също. Гласът на Мая не ме кефи особено. Тази Мая много ли е известна? Виждам, че гледанията чупят брояча на тубата. Сърбите си продължават да произвеждат мегахитове, а ние тука се налага да слушаме "Отмъстителката" и в "Инстаграм съм ти любима". Да, много. В момента е топ и е залаяла тубата с 10 клипа, всичките яки, че и песните добри. Много яка мацка. Не съм предполагал, че сръбското ще ме кефи в даден момент повече от гръцкото, че и от нащо. Пратих на Камелия песента по инста- и отговорай беше, че парчетопе много яко. Дано го кавърдиса , макар че тея са скъпи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Е, че как? Музиката много ми харесва. Частите на Буба също. Гласът на Мая не ме кефи особено. Тази Мая много ли е известна? Виждам, че гледанията чупят брояча на тубата. Сърбите си продължават да произвеждат мегахитове, а ние тука се налага да слушаме "Отмъстителката" и в "Инстаграм съм ти любима". Доста е известна. Само, че не са сърби, а босненци. А Буба е още по-известен от Мая. Даже сега има актуален хит с други босненци-сърби, както и самостоятелна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Доста е известна. Само, че не са сърби, а босненци. А Буба е още по-известен от Мая. Даже сега има актуален хит с други босненци-сърби, както и самостоятелна. Офф не ги различавам. Да, Буба и Джала са мега известни. Иначе това ми е другата любима песен, Баленсиага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари