Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Босненци, сърби, хървати за мен са еднакви. Нали всички бяха една държава до 91-ва година - Югославия. Езиците им май бяха почти сходни. --------------------------- Попфолк певиците с най-много песни с над 10 млн. гледания: (не съм броял участието им във фийтове) 1. Галена 10 2. Теди Александрова 7 3. Анелия 6 4. Преслава 5 4. Деси Слава 5 4. Алисия 5 7. Емилия 4 7. Емануела 4 7. Джена 4 7. Андреа 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Босненци, сърби, хървати за мен са еднакви. Нали всички бяха една държава до 91-ва година - Югославия. Езиците им май бяха почти сходни. --------------------------- Попфолк певиците с най-много песни с над 10 млн. гледания: (не съм броял участието им във фийтове) 1. Галена 10 2. Теди Александрова 7 3. Анелия 6 4. Преслава 5 4. Деси Слава 5 4. Алисия 5 7. Емилия 4 7. Емануела 4 7. Джена 4 7. Андреа 4 На Андреа са минимум 5-6. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Босненци, сърби, хървати за мен са еднакви. Нали всички бяха една държава до 91-ва година - Югославия. Езиците им май бяха почти сходни. --------------------------- Попфолк певиците с най-много песни с над 10 млн. гледания: (не съм броял участието им във фийтове) 1. Галена 10 2. Теди Александрова 7 3. Анелия 6 4. Преслава 5 4. Деси Слава 5 4. Алисия 5 7. Емилия 4 7. Емануела 4 7. Джена 4 7. Андреа 4 Пресови да коментират това... Теда Противягова с толкова много песни с над 10 млн. ми е потресаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Пресови да коментират това... Теда Противягова с толкова много песни с над 10 млн. ми е потресаващо. Какво да коментираме? Преси не купува гледания Освен това - 4 от 5-те клипа над 10 млн. са на самостоятелни песни, при Галена например - от 10 клипа, само 3 са самостоятелни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Преси споделя цял ден балади от едно време на профила си, искам да изригне с нещо такова като "Безразлична" или "Заклевам те"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Че Александрова има ли 7 песни, които да не са фийч с някого? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Е, харесва ни или не, но Ломска имаше 2-3 години с доста стабилно присъствие и едни от най-големите хитове, да не говорим, че всички тези мазни кючеци винаги се котират, с тях и Роксана имаше милиони гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 В днешно време попаджиите се излагат повече от чалгарите. Какво е това нещо? Май е искал да направи нещо като Биби сонг, ама не е станало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Преси споделя цял ден балади от едно време на профила си, искам да изригне с нещо такова като "Безразлична" или "Заклевам те"! Тя откакто спря участията постоянно споделя старите си песни. Но според мен след дуета с Кеба, сигурно ще чуем балада от нея чак след 3-4 години. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Да търся ли "Шумен мези" бре натегач шуменски? Да търся ли скарите и бирите със сръбското, че да си седнеш на гъза? :1000 (29): Да ви търся ли нищожните дискотечки, където и пропадналите пайнерски несретници не стъпват? От какво сте се отказали вие бре овчици задръстени? Утре ще ви докара Сашка "Ангелчето".... Весна и Бобан, а вие ще плющите кебапи и пушек от скарата ще се вижда от Търговище и Нови пазар? Къде сте бе тръгнали да се дуете, като такова както при нас нито можете, нито правите, а че искате е ясно на всички? Изпусни въздуха и гледай как Джена я представят като глас и топ певица. След още 10 такива пропагандни клишета всички ще забравят за етикетите на Преса и Деса, но никога за тези на Камелия. Е, гледай как става.... Хаха. Майка ми чак умря от смях как ме подреди :1000 (29): :1000 (29): Иначе не - в Шумен сръбското не е на почит. Не помня някога за 30 години да е имало гостуващ сърбин нито по стадиона, нито по клубовете ни... Иначе , че Шумен е едно село спор няма. Аз дори не се прибирам там, но да говориш за мизерните ни дискотечки при положение, че една от най големите дискотеки в бг е именно в Шумен-Колизеума, е направо нелепо. Шумен е зле, но Видин е 3 пъти по зле във всяко отношение. И ако ти говориш на база предположения, аз съм бил във Видин поне 10 пъти за последните 15-20 години. Празен и депресиращ град с много черни хора - там и българите сте нетрадиционно тъмни :1000 (29): В моето село Шумен на почит са мангалски, турски и албански гнусотии. Но и ги предпочитам пред сръбските... А за Джена - достойно продължение на ДесиСлава и Преслава. Най-пеещата от по новите и със страхотен музикантски усет. Желая и много хитове и успехи. Заслужава ги за разлика от пачавретините, които са на почит в този форум. Няма пропаганда. По можещите трябва да се толерират!!! Сега го казва и го мисли, но ако наистина умре, ще му стане жал - сигурен съм. Хората понякога имаме склоността да се изразяваме гръмко и според моментното си настроение. Точно. Но наистина ако можех да я сменя с Румяна, нямаше да я жаля :1000 (29): Просто казах, че ако нещо и се случи, няма да ми е особено мъчно, но в никакъв случай не и желая кончината. Дори и за мен е психопатско :1000 (29): Офф не ги различавам. Да, Буба и Джала са мега известни. Иначе това ми е другата любима песен, Баленсиага. Ако е гнусно и селско - сръбско е. Ако има европейска визия, въпреки подобния на сръбски език, значи е някоя по развита държава. Сърбите са много зле като продукция. И едно тежко пеене, което ме отказва и да ги слушам. Цеца е изключение, разбира се, ама всички други са ми отврат... Тези, които ги качвате ми се сториха твърде модерни за сърбите. И се оказва, че не са сръбски. Стига сте ми ги хвалели тея сърби... Живеят си в 80те милите... Иначе Босна, Хърватска, Словения имат не лоши неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Преси споделя цял ден балади от едно време на профила си, искам да изригне с нещо такова като "Безразлична" или "Заклевам те"! Заклевам те е една от най-любимите ми балади. И аз бих се радвал на подобно нещо или пък някоя по-умерена песен като "Нямам право"..... Малко ме съмнява разбира се, но защо пък да не предложи нещо такова. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Е, харесва ни или не, но Ломска имаше 2-3 години с доста стабилно присъствие и едни от най-големите хитове, да не говорим, че всички тези мазни кючеци винаги се котират, с тях и Роксана имаше милиони гледания. Ами дори последния и мегахит беше от декември - От София до Банско. Ама и нейната беше квато беше. С този стил се изчерпа и ако продължава да работи в него я чака забвение... И да - кючеците се котират в бг и са с дълъг живот освен това. Не с по 3 месеца като попфолк хитчетата. Не случайно Галена и Тонката пуснаха Шефката... И новата на Валя е крадена от един кючек. А за Азис и Теди Александрова често си крадвват от ретро кючеци я припевче, я куплетче и си правят хитовете на този принцип. Само, че Азо променя темпото хитрушата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 И Теда залезе (и слава Богу), беше на мода около 2015 г. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 https://www.instagram.com/p/BlNr0uflzPd/?taken-by=kaly_music Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 https://www.instagram.com/p/BlNr0uflzPd/?taken-by=kaly_music Вместо да философства, да вземе да направи една свястна песен. Къде отидоха песни като "Недей, сърце", "Спрях ли ти тока", "Като те почна", "Устни" и др. хитове? Изобщо не говоря за попаденията, които имаше преди Пайнер. Нещо всички са се чалнали това лято. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 https://www.instagram.com/p/BlNr0uflzPd/?taken-by=kaly_music Ами права е. Има много песни и изпълнители. На който не му харесва да не слуша! Разни хора, разни вкусове! Не казвам, че е нещо нечувано и невиждано последния и проект, но в сравнение това което се бълва е нещо приятно и неангажиращо, дори супер лятно. Да миналата година пусна много силни парчета, но всеки има слаби периоди. Не я защитавам, просто изказвам мнение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ами права е. Има много песни и изпълнители. На който не му харесва да не слуша! Разни хора, разни вкусове! Не казвам, че е нещо нечувано и невиждано последния и проект, но в сравнение това което се бълва е нещо приятно и неангажиращо, дори супер лятно. Да миналата година пусна много силни парчета, но всеки има слаби периоди. Не я защитавам, просто изказвам мнение! Ок, но какво да слушаме от чалгата? Всичко е пято и дъвкано хиляда пъти. Отвращавам се Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ок, но какво да слушаме от чалгата? Всичко е пято и дъвкано хиляда пъти. Отвращавам се Ами аз например слушам ретро най-вече! Чакаме Преслинка! А до като чакаме едно поздравче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Рожденият ми ден от днес е променен отново се родих откакто съм с теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 https://www.instagram.com/p/BlNr0uflzPd/?taken-by=kaly_music Че и нахална... С тубата ли са я хейтили или е чела тук какво я правиме Иначе кое е парчето, на което приличала. На мен не ми прилича на друга песен сякаш... Ами права е. Има много песни и изпълнители. На който не му харесва да не слуша! Разни хора, разни вкусове! Не казвам, че е нещо нечувано и невиждано последния и проект, но в сравнение това което се бълва е нещо приятно и неангажиращо, дори супер лятно. Да миналата година пусна много силни парчета, но всеки има слаби периоди. Не я защитавам, просто изказвам мнение! И какво като не ни харесва, нямаме право да и го напишем под клипа ли. Виж я ти нея... Малко и е хейта. Да се научи да прави свястна музика. Кали така драпа отчачно за хит, че чак е смешна и жалка и то явно не сам аз така мисля, за да се обяснява като ученичка. Да се радва, че нямам профил в инста. Щеше да си го отнесе като Тони Димитрова!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Кака Камче как гледа лошо Преслинка? Случайност...не мисла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ако сърбите са зле като продукция нито Емилия, нито Ивана, нито Мария щяха да купуват от там. Дето е Босна, там е и Сърбия - пазарът е един, музикалните компании също. Композиторите пишат музика за всички. Нито те, нито гърците, нито румънците са зле откъм продукция. Има и лоша евтина музика, има и качествена. Кой каква ще намери е друг въпрос. У нас е същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ами аз например слушам ретро най-вече! Чакаме Преслинка! А до като чакаме едно поздравче! Прекрасен хит, благодаря! От два месеца насам живея с хитовете на ПЕТРА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Бил съм във всички големи градове на България освен в Кюстендил. Място за сравнение между Видин и Шумен просто няма. В Шумен бях в една неделя. Центърът беше фул макс, хора по главната супер много, гъчканак. Много оживено ми се стори. Знам, че това е така, защото съм бил на Главната им улица, знам, че там проблемът с българската раждаемост е много голям като във всеки по-малък град в България. Във Видин бях на един Великден. На такъв празник се очаква градът да се понапълни. Еми...кофти тръпка беше. Пусто (говоря за центъра им), бедно. Иначе хората, с които говорих ми се сториха много културни и..абе готини българи бяха. Не искам да обиждам Фокси - просто споделям впечатленията си, щото видях, че се правят сравнения между двата града. В близост до Шумен има още два областни градове - Разград и Търговище - OMG там пък каква мизерия и бедност беше - Шумен им е като местната столица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Разград и Търговище не са мизерия, особено по центъра. Не че са богати градове, но са ремонтирани наскоро. Бях там преди месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари