Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Босненци, сърби, хървати за мен са еднакви. Нали всички бяха една държава до 91-ва година - Югославия. Езиците им май бяха почти сходни.

Това само говори за твоето невежество.

Сподели в други сайтове

Разград и Търговище не са мизерия, особено по центъра. Не че са богати градове, но са ремонтирани наскоро. Бях там преди месец.

Аз бях преди няколко години. И нямам предвид ремонтите, а масовата бедност и нещастие сред хората. Работата ми беше свързана да говоря със случайни хора - супер много мъка видях, те направо почваха да плачат. Потресох се. А Търговище ми стори като един бит пазар.

Сподели в други сайтове

Аз бях преди няколко години. И нямам предвид ремонтите, а масовата бедност и нещастие сред хората. Работата ми беше свързана да говоря със случайни хора - супер много мъка видях, те направо почваха да плачат. Потресох се. А Търговище ми стори като един бит пазар.
Не ги виня :3fdb8960598fa63e:

Ходи да си прайш сефтето, не ме занимавай.

Няма с кого, пък и мъ и срам.

Сподели в други сайтове

Кака Камче как гледа лошо Преслинка? Случайност...не мисла! :3fdb8960598fa63e:

Е как да я гледа тая неадекватница? Мята се, като изтървана от гората. Тука е яко друсана и шорана.

Сподели в други сайтове

Преслава е отвратителна. Няма да забравя как се мяташе като анаконда в Маринела на последните награди по време на изпълнението на Фики. Зае цялата оркестрина и се обръща назад да гледа дали не я гледаме и да ни подканя. Да не говорим за цирка с дует Ритон... Но тогава вече нищо не ме учудваше от нея след изпълненията й по пловдивските дискотеки.

Сподели в други сайтове

Употребена не е ли ФТ. a дурексчо ?

Имах предвид, че не броя песни, в които певиците са фийт изпълнителят като участието на Галена във "Все ми е тая". В "Употребена" Андреа е главният изпълнител.

Сподели в други сайтове

Е как да я гледа тая неадекватница? Мята се, като изтървана от гората. Тука е яко друсана и шорана.

Човек има нужда от превод за твоите постове.

Сякаш малко изпълнения е имала тя като изтървана от гората.

Кама гледа така от завист, както е гледала цял живот всички около себе си. Сигурно в този момент умира от яд как една по-дебела и грозна, но по-гласовита певица от нея я е задминала.

Сподели в други сайтове

Преслава е отвратителна. Няма да забравя как се мяташе като анаконда в Маринела на последните награди по време на изпълнението на Фики. Зае цялата оркестрина и се обръща назад да гледа дали не я гледаме и да ни подканя. Да не говорим за цирка с дует Ритон... Но тогава вече нищо не ме учудваше от нея след изпълненията й по пловдивските дискотеки.

:1000 (29): :1000 (29):

Някои хора просто са по-превъзбОдени и емоционални по природа. Но е добре да си слагат някакви задръжки, ако ситуацията го изисква.

Каква беше случката с дует Ритон на наградите? Лижене на задници и възхваляване от тяхна страна ли? А тя - "Мамо, тате, волим вам!"?

Сподели в други сайтове

Някои хора просто са по-превъзбОдени и емоционални по природа. Но е добре да си слагат някакви задръжки, ако ситуацията го изисква.

Каква беше случката с дует Ритон на наградите? Лижене на задници и възхваляване от тяхна страна ли? А тя - "Мамо, тате, волим вам!"?

Ритон дойдоха да ѝ връчат награда (в брадъра бяха уж приятели), а тя не отиде на техния юбилеен концерт и прекрати всякакви контакти с тях. Кралица. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

То от тая превъзбуденост се стигна до изтрезвителни, районни и подобни.

Да, нещо подобно, а тя дори не отиде на концерта им... Аз не знам защо все се натяква колко Рени се е изложила в брадъра, след като излагациите са само някакви фактологическо-граматични грешки, а такива като Емануела и Преслава все едно не са се излагали там... Сега като се замисля, Преса все се опитва да се изкарва ангелче, но същността й все лъсва. А някога си мечтаеше за пералня...

Сподели в други сайтове

То от тая превъзбуденост се стигна до изтрезвителни, районни и подобни.

Да, нещо подобно, а тя дори не отиде на концерта им... Аз не знам защо все се натяква колко Рени се е изложила в брадъра, след като излагациите са само някакви фактологическо-граматични грешки, а такива като Емануела и Преслава все едно не са се излагали там... Сега като се замисля, Преса все се опитва да се изкарва ангелче, но същността й все лъсва. А някога си мечтаеше за пералня...

Емануела излезе като положителна героиня, а Рена - не.

Сподели в други сайтове

Ритон дойдоха да ѝ връчат награда (в брадъра бяха уж приятели), а тя не отиде на техния юбилеен концерт и прекрати всякакви контакти с тях. Кралица. :1000 (29):

То от тоя превъзбуденост се стигна до изтрезвителни, районни и подобни.

Искам Ритон да се изкажат публично в някое интервю, че са разочаровани от фалша и лицемерието й. Ще смажат със скандал!

Стефимире, ако не си предрусвал нито веднъж в живота си, не си живял! :3fdb8960598fa63e: Само веднъж-дваж обаче. То нейното на нищо не приличаше.

60yVWAz.png

Браво, хубав коментар.

Сподели в други сайтове

Емануела излезе като положителна героиня, а Рена - не.

Еми чудесно нещо е ролята на монтажа...

Ами и не си мисли, че хората много харесват Емануела като човек и певица.

Харесват я като мадама и песни.

Сподели в други сайтове

Точно. Мнението за нея е, че е меркантилна използвачка и простакеса.

Сподели в други сайтове

Емануела беше нападана в брадъра от "интелектуалците", в това число и глупавата Рена (барабар Рена с интелектуалците). Оттам е и разликата във възприятията.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...