Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 На Андреа са минимум 5-6. Употребена, Хайде опа, Излъжи ме, Неблагодарен и кои са другите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Употребена, Хайде опа, Излъжи ме, Неблагодарен и кои са другите? Passion има общо към 15-16 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Босненци, сърби, хървати за мен са еднакви. Нали всички бяха една държава до 91-ва година - Югославия. Езиците им май бяха почти сходни. Това само говори за твоето невежество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Разград и Търговище не са мизерия, особено по центъра. Не че са богати градове, но са ремонтирани наскоро. Бях там преди месец. Аз бях преди няколко години. И нямам предвид ремонтите, а масовата бедност и нещастие сред хората. Работата ми беше свързана да говоря със случайни хора - супер много мъка видях, те направо почваха да плачат. Потресох се. А Търговище ми стори като един бит пазар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Това само говори за твоето невежество. Ходи да си прайш сефтето, не ме занимавай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Употребена, Хайде опа, Излъжи ме, Неблагодарен и кои са другите? Употребена не е ли ФТ. a дурексчо ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Аз бях преди няколко години. И нямам предвид ремонтите, а масовата бедност и нещастие сред хората. Работата ми беше свързана да говоря със случайни хора - супер много мъка видях, те направо почваха да плачат. Потресох се. А Търговище ми стори като един бит пазар.Не ги виня Ходи да си прайш сефтето, не ме занимавай. Няма с кого, пък и мъ и срам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Кака Камче как гледа лошо Преслинка? Случайност...не мисла! Е как да я гледа тая неадекватница? Мята се, като изтървана от гората. Тука е яко друсана и шорана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Преслава е отвратителна. Няма да забравя как се мяташе като анаконда в Маринела на последните награди по време на изпълнението на Фики. Зае цялата оркестрина и се обръща назад да гледа дали не я гледаме и да ни подканя. Да не говорим за цирка с дует Ритон... Но тогава вече нищо не ме учудваше от нея след изпълненията й по пловдивските дискотеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Употребена не е ли ФТ. a дурексчо ? Имах предвид, че не броя песни, в които певиците са фийт изпълнителят като участието на Галена във "Все ми е тая". В "Употребена" Андреа е главният изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 https://www.instagram.com/p/BlNr0uflzPd/?taken-by=kaly_music Благодаря за линка, коментирах там! Преди 2 години ме блокира във фейса, да видим тука как ще е Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Е как да я гледа тая неадекватница? Мята се, като изтървана от гората. Тука е яко друсана и шорана. Човек има нужда от превод за твоите постове. Сякаш малко изпълнения е имала тя като изтървана от гората. Кама гледа така от завист, както е гледала цял живот всички около себе си. Сигурно в този момент умира от яд как една по-дебела и грозна, но по-гласовита певица от нея я е задминала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Благодаря за линка, коментирах там! Преди 2 години ме блокира във фейса, да видим тука как ще е И аз се изказах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Преслава е отвратителна. Няма да забравя как се мяташе като анаконда в Маринела на последните награди по време на изпълнението на Фики. Зае цялата оркестрина и се обръща назад да гледа дали не я гледаме и да ни подканя. Да не говорим за цирка с дует Ритон... Но тогава вече нищо не ме учудваше от нея след изпълненията й по пловдивските дискотеки. :1000 (29): :1000 (29): Някои хора просто са по-превъзбОдени и емоционални по природа. Но е добре да си слагат някакви задръжки, ако ситуацията го изисква. Каква беше случката с дует Ритон на наградите? Лижене на задници и възхваляване от тяхна страна ли? А тя - "Мамо, тате, волим вам!"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 :1000 (29): :1000 (29): Някои хора просто са по-превъзбОдени и емоционални по природа. Но е добре да си слагат някакви задръжки, ако ситуацията го изисква. Каква беше случката с дует Ритон на наградите? Лижене на задници и възхваляване от тяхна страна ли? А тя - "Мамо, тате, волим вам!"? Ритон дойдоха да ѝ връчат награда (в брадъра бяха уж приятели), а тя не отиде на техния юбилеен концерт и прекрати всякакви контакти с тях. Кралица. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 И аз се изказах. Видях, евала ти бичим Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 И аз се изказах. Дай скрийнче на коментара ти или го пейстни, ако не ти се занимава със скрийнове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Дайте скрийнче на коментара ти или го пейстни, ако не ти се занимава със скрийнове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 :1000 (29): :1000 (29): Някои хора просто са по-превъзбОдени и емоционални по природа. Но е добре да си слагат някакви задръжки, ако ситуацията го изисква. Каква беше случката с дует Ритон на наградите? Лижене на задници и възхваляване от тяхна страна ли? А тя - "Мамо, тате, волим вам!"? То от тая превъзбуденост се стигна до изтрезвителни, районни и подобни. Да, нещо подобно, а тя дори не отиде на концерта им... Аз не знам защо все се натяква колко Рени се е изложила в брадъра, след като излагациите са само някакви фактологическо-граматични грешки, а такива като Емануела и Преслава все едно не са се излагали там... Сега като се замисля, Преса все се опитва да се изкарва ангелче, но същността й все лъсва. А някога си мечтаеше за пералня... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 То от тая превъзбуденост се стигна до изтрезвителни, районни и подобни. Да, нещо подобно, а тя дори не отиде на концерта им... Аз не знам защо все се натяква колко Рени се е изложила в брадъра, след като излагациите са само някакви фактологическо-граматични грешки, а такива като Емануела и Преслава все едно не са се излагали там... Сега като се замисля, Преса все се опитва да се изкарва ангелче, но същността й все лъсва. А някога си мечтаеше за пералня... Емануела излезе като положителна героиня, а Рена - не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ритон дойдоха да ѝ връчат награда (в брадъра бяха уж приятели), а тя не отиде на техния юбилеен концерт и прекрати всякакви контакти с тях. Кралица. :1000 (29): То от тоя превъзбуденост се стигна до изтрезвителни, районни и подобни. Да, нещо подобно, а тя дори не отиде на концерта им... Аз не знам защо все се натяква колко Рени се е изложила в брадъра, след като излагациите са само някакви фактологическо-граматични грешки, а такива като Емануела и Преслава все едно не са се излагали там... Сега като се замисля, Преса все се опитва да се изкарва ангелче, но същността й все лъсва. А някога си мечтаеше за пералня... Искам Ритон да се изкажат публично в някое интервю, че са разочаровани от фалша и лицемерието й. Ще смажат със скандал! Стефимире, ако не си предрусвал нито веднъж в живота си, не си живял! Само веднъж-дваж обаче. То нейното на нищо не приличаше. Браво, хубав коментар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Само Луна Президент не се е излагала в Брадъра. Всички други потвърдиха колко са тъпи и прости. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Емануела излезе като положителна героиня, а Рена - не. Еми чудесно нещо е ролята на монтажа... Ами и не си мисли, че хората много харесват Емануела като човек и певица. Харесват я като мадама и песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Еми чудесно нещо е ролята на монтажа... Ами и не си мисли, че хората много харесват Емануела като човек и певица. Харесват я като мадама и песни. Точно. Мнението за нея е, че е меркантилна използвачка и простакеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Еми чудесно нещо е ролята на монтажа... Ами и не си мисли, че хората много харесват Емануела като човек и певица. Харесват я като мадама и песни. Емануела беше нападана в брадъра от "интелектуалците", в това число и глупавата Рена (барабар Рена с интелектуалците). Оттам е и разликата във възприятията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари