Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Единственото, което мога да кажа е, че ми е жал за Стоянова задето сайтът й така умря, беше последното официално място, където феновете се вълнуваха, гласуваха и се раздаваха награди някакви. Предусещам как върви към спиране, а е жалко, интервютата бяха интересни и неизкривени, истински. Но...

Сподели в други сайтове

А защо умря, какво се случи, освен че му направиха ужасен дизайн?

То беше жалко още като спряха радиото...имаше една много яка рубрика в 15 часа, в която пускаха песни, поръчани във форума. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Калин да диша спокойно, Мандаджиев е би, но си пада по друг тип пичове и би пропуснал знойното дупе на кака Кели! :3fdb8960598fa63e:

С Галин ли се онождат? ;ооо

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

А защо умря, какво се случи, освен че му направиха ужасен дизайн?

То беше жалко още като спряха радиото...имаше една много яка рубрика в 15 часа, в която пускаха песни, поръчани във форума. :1000 (29):

Освен че редизайна не се хареса масово, изпълнителите спряха да споделят линкове за гласуване. Иначе няма да го закрият. Под крилото на Нетинфо е. Очаквам в близките години да го превърнат в сайт за поп, хипхоп и рнб музика.

Сподели в други сайтове

Теди изкара едно момче на сцената в 33, май е роднина на Емрах, пяха заедно и каза че скоро щял и той да е в Пайнер :1000 (29): :1000 (29):

Може и просто да го е насърчавала. Те циганите всичките говорят, че ще влизат в Пайнер скоро. :D Аркан там ли е всъщност? Гледах му афиш за участие, на който пишеше Звездата на Пайнер :D :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Къде изчезнаха тези прекрасни летни тракове? Сега пеят само неслушаеми боклуци, дъвкани хиляда пъти и изплюти :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Не мислите ли, че повелителката на... каквото щете - Татяна избързва да пуска нов проект при наличието на актуалния турбохит, тресящ държавата, "В инстаграм съм ти любима"? Вероятно, предвид отсъствието на Преслава, амбицията от Съединение е решена да се изкачи до самия връх на чалгастълбицата, ковейки хит след хит.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Анчето е махер за летни песни. :clap:

Така е! Почти всяко лято мачка с уникални песни!

Изключение са 2010, 2014 и 2017, когато се изложи, но в останалите поне 13 лета е била безупречна :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Така е! Почти всяко лято мачка с уникални песни!

Изключение са 2010, 2014 и 2017, когато се изложи, но в останалите поне 13 лета е била безупречна :3fdb8960598fa63e:

2010 беше пуснала "Раздялата" и "4 секунди" май - тресяха си мощно. 2014 "Твоя съм" е супер. За дуетът с гърка 2017 съм съгласна - тъпанарско парче, но и до днес го пускат в "Мегами", примерно.

Сподели в други сайтове

2010 беше пуснала "Раздялата" и "4 секунди" май - тресяха си мощно. 2014 "Твоя съм" е супер. За дуетът с гърка 2017 съм съгласна - тъпанарско парче, но и до днес го пускат в "Мегами", примерно.

"Раздялата" излезе есента, а "4 секунди" ми беше тъпа, имаше доста по-големи хитове от нея, 2014 - лятната й песен тогава беше "Ксафника" :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Днес коя простотия трябва да излезе? За утре е ясно, че е Илиян. Анелия и Преслава да си пускат песните вече, че да отстрамят малко работата. Целият Пайнер се крепи на "Хулиган" в момента и евентуално на дуета на Емануела и Джордан.

Сподели в други сайтове

"Раздялата" излезе есента, а "4 секунди" ми беше тъпа, имаше доста по-големи хитове от нея, 2014 - лятната й песен тогава беше "Ксафника" :gun_bandana:
Толкова си ходил по заведения и ти. Разбивахме се на "4 секунди", макар да е малко никаква наистина. "Изведнъж" също ме кефи, много е красива в клипа, има нещо оптимистично и свежо, особено в частите на Аня.

Сподели в други сайтове

Целият Пайнер се крепи на това!

И, разбира се, на последните хитове на Анелия.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Точно на "Полицай" се крепи. :1000 (29): Иначе говоря за летните песни, а "Зоопарк" не спада към тях.

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Точно на "Полицай" се крепи. :1000 (29): Иначе говоря за летните песни, а "Зоопарк" не спада към тях.

Няма хитови летни песни, затова Зоопарк и Бръм държат фронта. На Джена не излезе ли също пролетта?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Екстра Нона да спре да се излага с евтинии и простотии, а да пуска клип на "Забранената любов" и дано е да е хубав! :gun_bandana:

Май ще е нещо между клип и тв версия, както беше Молитва, или разни на Глория. На морето.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...