Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 А защо се изруси и нае спешно Стоян да оправя трагедийните рокли и фусти, придружени от шарени тюрбанчета и цветя за главата в гардероба? Сигурно пак заради наркотиците, не заради лачените Цурка и Галка... Заради Бирмата се промени. Като се разделиха, мигом махна русото. Излишно е да казвам, че и аз използвах такива аксесоари през 2009-2010 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Вярно е - неговото изказване е много по-тежък камък от твоето. Според мен има няколко причини за разликата в реакциите: 1. Емилия е масова любимка тук, Кали кучета я яли. (хехе и рима) 2. Моментът, в който се правят въпросните изказвания. В случая с Емилия всички бяха на тръни и уплашени заради катастрофата - в такива моменти хората изпитват съжаление към потърпевшите и скачат срещу всеки най-малък намек за "иззлобяване" - нали така бяха определени думите ти. 3. Човекът, който прави самото изказване. Всеки от нас изгражда свой си образ пред останалите, едни стават по-симпатични от други, съответно към определени хора има по-голям толеранс, каквото и да кажат. За повече анализи: 0893 300 ... Абе това за операциите часове след катастрофата също си е тежък камък. Предизвиква въпроса няма ли състрадание и жал в човека, който го е написал. Докато моя коментар е след поредната боза на вечната претенция и интелектуалка Кали . Подбудите са много важни. А и какво съм виновен , че като видя фейса на противното Фекалии и ме избива на черни мисли и клетви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Заради Бирмата се промени. Като се разделиха, мигом махна русото. Излишно е да казвам, че и аз използвах такива аксесоари през 2009-2010 Много преди Бирмата започнаха трансформациите при убава мома Пресли, като причината не е била липса на хитове, както се опитваш да внушиш за Аня, а вечният страх и комплекс - мис Смядово. По едно време и мис Янева ги беше уплашила, Фокси даже я гласеше за певица на годината след "За контакти", а след "Влез" всичките бяха настръхнали, но мома Цветелина не се оказа толкова амбициозна и нагла. Иначе Преси можеше и да не помирише наградата след 2010 година. При Ана проблеми с хитовете и музиката нямаше, онази песен с Гъмзата, която се опитваш да изкараш провал, си се въртеше както си трябва, а на концерта в "Универсиада" с "Раздялата" и "4 секунди" се прие чудесно. А Мария никога не е била по-добре приета, но ти обичаш да си рисуваш свой чалга свят. Специално тук беше убиец и като визия и като репертоар, за пеене да не говорим. Уби Преси и Галя и излагацията им с наградата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Абе това за операциите часове след катастрофата също си е тежък камък. Предизвиква въпроса няма ли състрадание и жал в човека, който го е написал. Докато моя коментар е след поредната боза на вечната претенция и интелектуалка Кали . Подбудите са много важни. А и какво съм виновен , че като видя фейса на противното Фекалии и ме избива на черни мисли и клетви. Не-не, твоето е по-тежък камък - стига сега - "Да беше пукнала вместо Румяна". То си е цяла скала. Дразнителка е Кали и допускам, че си бил изнервен нещо в тоя момент. Това за операциите според мен прозвуча гадно заради думата "поредните". Янева обаче не го вижда така, тя не мисли, че е казала нещо лошо, докато ти осъзнаваш, че си. Няма как, като обсъжда човек някой, който му е неприятен, да не си проличи - дали ще е очевадно, дали ще в някоя фраза между другото. То си е емоция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Много преди Бирмата започнаха трансформациите при убава мома Пресли, като причината не е била липса на хитове, както се опитваш да внушиш за Аня, а вечният страх и комплекс - мис Смядово. По едно време и мис Янева ги беше уплашила, Фокси даже я гласеше за певица на годината след "За контакти", а след "Влез" всичките бяха настръхнали, но мома Цветелина не се оказа толкова амбициозна и нагла. Иначе Преси можеше и да не помирише наградата след 2010 година. При Ана проблеми с хитовете и музиката нямаше, онази песен с Гъмзата, която се опитваш да изкараш провал, си се въртеше както си трябва, а на концерта в "Универсиада" с "Раздялата" и "4 секунди" се прие чудесно. А Мария никога не е била по-добре приета, но ти обичаш да си рисуваш свой чалга свят. Специално тук беше убиец и като визия и като репертоар, за пеене да не говорим. Уби Преси и Галя и излагацията им с наградата. Не е вярно, точно 2012-2013 започнаха трансформациите - шокът беше като се появи по панталонки на "Лудата дойде", тогава се събра с Бирмата. Точно на този концерт Преслава СМАЗА - 1 минута аплодисменти и бис + нагла усмивка и гузно почесване по брадата на Гальо Вафлата Що се отнася до Цура - вървеше добре до 2012, но после гръмна скандала с КТБ и Пеевски и всички я намразиха. Масово я освиркваха на концерти, никой не й е виновен че е подлога на боклук Сама си изпусна шансовете. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Не е вярно, точно 2012-2013 започнаха трансформациите - шокът беше като се появи по панталонки на "Лудата дойде", тогава се събра с Бирмата. Точно на този концерт Преслава СМАЗА - 1 минута аплодисменти и бис + нагла усмивка и гузно почесване по брадата на Гальо Вафлата Що се отнася до Цура - вървеше добре до 2012, но после гръмна скандала с КТБ и Пеевски и всички я намразиха. Масово я освиркваха на концерти, никой не й е виновен че е подлога на боклук Сама си изпусна шансовете. Е, как ще кажеш, че е вярно, като не ти изнася. Видими трансформации при Преслинка започнаха още след една конкретна песен на Галче и тя се казва "Знам диагнозата". Всички знаем, че сън не е спала след това... А на концерта, на който "смазала" си пролича ясно, че "4 секунди" е хит, колкото и да се опитваш да я изкараш някакъв провал. А Преса прилича наа гръмнал бойлер в главата, да не говорим за златните ресни, каквито има на вратите на суперите по селата, да не влизат мухите. Като цялостна изява, Ана е светлинни години пред нея там. А за Цура не ми обяснявай какъв боклук е - независимо от всичко, което си изброил, можеше да вземе всички наградки, които си пожелае с едно щракване на дебелото пръстче... Просто имаше мярка, за разлика от боклучавото Преси, което се лакомеше непрекъснато за щяло и нещяло. Нали знаеш, че моите наблюдения за чалгата не са от концерт в Пазарджик, или "Автограф"' с Галя, какво ми се обясняваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сега я гледам Преса с "Мръсно и полека" - леле как дразни с това ехидничене и самодоволно подмятане на сцената. Тя в тоя момент много добре знае какво предстои да се случи накрая на церемонията. Отвратяга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Аз мисля, че хората много често приписват на отсрещния неща, присъщи на тях самите. Нарича се проекция и при теб е особено изразено. Мисля, че си сред потребителите, които пишат най-дълги и истерични, обяснителни постове. Мисля също така, че си сред хората, които се взимат най-насериозно, ако държиш мога да дам и цитати, които подкрепят тезата ми... Мисля, че за една чалга разпоретина като Деса, си готов да броиш цифри в тубата, да водиш статистики, да влизаш в лични разпри на тема градове, визия, личен живот на другия и т.н. Добре, че има разлика между това как мислиш и как всъщност е. Доказал съм десетки пъти , че приемам през смях подигравки и упреци към Деса особено когато са с цел да ме падразнят. А противоречията ти в постовете пак показват, че едва сдържаш нервите... Нали разкриваше лицемерието а не бях аз специалния. Място не можеш да си намериш, че някои потребители ги е страх от пререкания с мен, а с теб замезват. Дори знам кой мой пост те вбеси така. Но дори и той беше написан с цел сега да лееш истерии. Радвам се,че следиш ферманите ми. Да не ги наизустиш без да искаш. Не са На прощаване или Майце си. Нали знаеш. Нямам намерения да ме ползваш за поредната си примка, за да завъртиш форума около себе си. Пиша каквото и когато искам. За това е форума. Който реши може да не чете, който реши да се възмущава на глас. На мен за разлика от теб не ми пука. Не ми обяснява ,че и на теб ти е все едно, защото самия факт, че водиш тази дискусия и драпаш да се оправдаваш за коментара ти за Емилия разкрива първичните ти цели и мисли... Отговаряй за своето поведение, за своя каруцарски стил на изказване. Ако ме интересуваше какво ще си помислите, нямаше да ги пиша. Няма да съм от оцвете със стадно мислене. А ти не можеш да си прикриеш лошотията, изтъквайки моята. Всички те разбраха какво представляваш. Мен си ме знаят отдавна. И в интернет си ме следят и гледат. От мен се очаква да пиша в брутален стил. Този ми стил присъства в писането на много потребители към днешна дата за добро или лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Е, как ще кажеш, че е вярно, като не ти изнася. Видими трансформации при Преслинка започнаха още след една конкретна песен на Галче и тя се казва "Знам диагнозата". Всички знаем, че сън не е спала след това... А на концерта, на който "смазала" си пролича ясно, че "4 секунди" е хит, колкото и да се опитваш да я изкараш някакъв провал. А Преса прилича наа гръмнал бойлер в главата, да не говорим за златните ресни, каквито има на вратите на суперите по селата, да не влизат мухите. Като цялостна изява, Ана е светлинни години пред нея там. А за Цура не ми обяснявай какъв боклук е - независимо от всичко, което си изброил, можеше да вземе всички наградки, които си пожелае с едно щракване на дебелото пръстче... Просто имаше мярка, за разлика от боклучавото Преси, което се лакомеше непрекъснато за щяло и нещяло. Нали знаеш, че моите наблюдения за чалгата не са от концерт в Пазарджик, или "Автограф"' с Галя, какво ми се обясняваш? Точно след Диагнозата, Преса слагаше цветята и тюрбаните (клипа на Зле разпределени и т.н.) Масово до 2011 мачкаше с неадекватни визии. Вярно че не изглеждаше като буре с дрехи от Илиянци като през 2005, но в никакъв случай не беше и добре. И нещо са ти обърнати представите - Галош е комплексираната, не Преса .. втората не се е втурнала да прави клипове на Луната и да носи дрехи на италиански дизайнери, за да прилича на Смядовска, а именно Галош понеже с глас не може да се бори, прибягна до алтернативни варианти А откъде са твоите наблюдения? Направила си социологическо проучване сред 1000 представителни чалга фена? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сашо, кво стана на Джулия? Наеба ли я в задната стаичка набързо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Общо взето и на двама ви коментарите бяха отвратителни, доста ви уважавам като потребители от форума, още повече, че Деси и Ивана са едни от най-големите ми любимки, първата веднага след Емилия. Обаче за смъртта не бива да се говори с лека ръка, това за Кали-Румяна не го изкоментирах, просто защото не вярвам, че го мислиш наистина, но така или иначе е ужасно да се напише, за мен е грехота, но в днешно време всеки се води от моментното си настроение и се преминават граници, не казвам, че си лош човек, но не го приемам по никакъв начин. И го казвам, защото Yaneva 100% има предвид и мен в графата моралисти, реално не се правя на такъв, аз така разсъждавам, но такива думи правят впечатление. Защото псувате, че такива като Яница били вулгарни, не знам какви, само че това което се пише тук е в пъти по-грозно и страшно. Така или иначе всеки живее в собствената си вселена и знае как мисли и чувства, най-много на себе си ще навреди или помогне. Това тук е просто форум... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Не-не, твоето е по-тежък камък - стига сега - "Да беше пукнала вместо Румяна". То си е цяла скала. Дразнителка е Кали и допускам, че си бил изнервен нещо в тоя момент. Това за операциите според мен прозвуча гадно заради думата "поредните". Янева обаче не го вижда така, тя не мисли, че е казала нещо лошо, докато ти осъзнаваш, че си. Няма как, като обсъжда човек някой, който му е неприятен, да не си проличи - дали ще е очевадно, дали ще в някоя фраза между другото. То си е емоция. Между другото верно съм бил крайно брутален. Аз си го спомнях по меко казано Иначе според моите ценности по брутално е да злорадсташ над нечия трагедия с ехидни подмятания отколкото да си изкараш нервите за състоянието на жанра върху най малко симпатичния му представител след пускането на поредния си парцал. А и от мен никой не очаква да напиша "Кали, страхотна си. Тук Кали редовно си я ползваме за форумска изтривалка. Сигурен съм, че почти цяла БГ би избрала Румяна да бе жива, ако можеше да я замени с Кали. Но ок признавам, можех да ползвам по меки думи. И за другото си прав. Аз съм осъзнат. Знам кога съм минал границата, мога да си призная. А кака Янева изопачава, лъже, използва ситуации които изкривява през собствената си призма и болна глава само и само да ги ползва като аргументи в нейните безсмислени мъки и анализи. Милата дори не разбрала, че спора Шумен Видин не е резултат на Деса-Кама, а бе подтикнат от съвсем други фактори... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Общо взето и на двама ви коментарите бяха отвратителни, доста ви уважавам като потребители от форума, още повече, че Деси и Ивана са едни от най-големите ми любимки, първата веднага след Емилия. Обаче за смъртта не бива да се говори с лека ръка, това за Кали-Румяна не го изкоментирах, просто защото не вярвам, че го мислиш наистина, но така или иначе е ужасно да се напише, за мен е грехота, но в днешно време всеки се води от моментното си настроение и се преминават граници, не казвам, че си лош човек, но не го приемам по никакъв начин. И го казвам, защото Yaneva 100% има предвид и мен в графата моралисти, реално не се правя на такъв, аз така разсъждавам, но такива думи правят впечатление. Защото псувате, че такива като Яница били вулгарни, не знам какви, само че това което се пише тук е в пъти по-грозно и страшно. Така или иначе всеки живее в собствената си вселена и знае как мисли и чувства, най-много на себе си ще навреди или помогне. Това тук е просто форум... Разбира се, че не го мисля. Радвам се, че има проницателни потребители. Вероятно само Янева си е помислила, че го мисля или просто се беше покрила като мишка известно време , чакалейки да пусне някой потребител по брутален пост, че да го използва като оръжие и да пърха невинно с мигли, чудейки се какво толкова била казала... Но да приемем , че не съм аз човека, който да решава кой да живее и кой не. Има си по висша сила. Признавам, че съм се олял. Тъп и неуместен импулс от моя страна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Нали уж говореше само за чалгаджийки, сега пък стигна до "болна глава" към мен - аз чалгаджийка ли съм... Объркан си в собствените си понятия и представи, а това изобщо да си помислиш, че ТИ можеш да решаваш и да избираш кой кога да си отиде, да "заменяш" някого с друг в съдбата му, изказванията ти, че се кефиш (а всъщност си въобразяваш), че докарваш някой до истерии - всичко това показва една грешно дефинираща понятия персона, отиваща чак до шизофренни състояния. Че ти да не си Господ, че да решаваш и да избираш?! И защо да съм се крила като мишка - аз за разлика от теб, имам семейство, не мога да отделям цялото си време за форума непрекъснато. А ти определено изглеждаш като човек, който може да се реализира само тук. Комплексът на момчето, излязло от дълбоката и бедна провинция, което се обяснява как изкарвало пари, какви схеми въртяло с ддс, как излизало накрая... При теб повечето неща са "аз, аз, аз"... И всичко до болка погрешно и неориентирано изначално. Та ти даже обвиняваш как някой изпадал в истерии, а после сам се "покайваш" за собствените си"тъпи импулси". Голям напън да се представиш тук като изключителен. То не бяха офиси на Витошка, обяснения за фирми. Сигурно като си дошъл тук, Витошка ти се е струвала като Шанз - Елизе? "Моралните" пък сега не били отговорили, защото знаели, че не го мислиш! Доста сбъркана история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Точно след Диагнозата, Преса слагаше цветята и тюрбаните (клипа на Зле разпределени и т.н.) Масово до 2011 мачкаше с неадекватни визии. Вярно че не изглеждаше като буре с дрехи от Илиянци като през 2005, но в никакъв случай не беше и добре. И нещо са ти обърнати представите - Галош е комплексираната, не Преса .. втората не се е втурнала да прави клипове на Луната и да носи дрехи на италиански дизайнери, за да прилича на Смядовска, а именно Галош понеже с глас не може да се бори, прибягна до алтернативни варианти А откъде са твоите наблюдения? Направила си социологическо проучване сред 1000 представителни чалга фена? Моите наблюдения са от места, наречени заведения - онова, което храни Преса и към което тя единствено се стреми. И голямата болка е, че отдавна вече не властва там. И повярвай ми, след "Знам диагнозата", Преслава започне да разсъждава върху визията си - сега как го е реализирала първоначално, е друга тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Разбира се, че не го мисля. Радвам се, че има проницателни потребители. Вероятно само Янева си е помислила, че го мисля или просто се беше покрила като мишка известно време , чакалейки да пусне някой потребител по брутален пост, че да го използва като оръжие и да пърха невинно с мигли, чудейки се какво толкова била казала... Но да приемем , че не съм аз човека, който да решава кой да живее и кой не. Има си по висша сила. Признавам, че съм се олял. Тъп и неуместен импулс от моя страна. Чата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Винаги по това време от годината се сещам за Румяна и нейните песни съвсем инстиктивно. Скоро ще се навършат 19 г. от катастрофата, а аз преоткривам нейните песни. Не знам, никога не съм й бил почитател - тогава съм бил и малък, помня някакви неща, известна беше, с много хитове, с харизматична аура, голяма конкуренция на Глория и останалите. Добра певица, макар и да не беше чак кой знае какво като глас, но с много тежки балади, някои дори зловещи. Вярно, кавъри са били повечето, ама пък големи хитове, както и кючеците. Не можем да знаем към днешна дата, ако бе жива, как щяха да стоят нещата при нея, но пак щеше да си е със статута на легенда малко или много. Имам диска на "Вечната обич" - много здрави песни, няма празно, снощи го слушахме с един приятел. Предпочитам това, отколкото "112" и други бозици. Преди няколко години видях децата й на морето в едно заведение - страшно скромни и мили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Винаги по това време от годината се сещам за Румяна и нейните песни съвсем инстиктивно. Скоро ще се навършат 19 г. от катастрофата, а аз преоткривам нейните песни. Не знам, никога не съм й бил почитател - тогава съм бил и малък, помня някакви неща, известна беше, с много хитове, с харизматична аура, голяма конкуренция на Глория и останалите. Добра певица, макар и да не беше чак кой знае какво като глас, но с много тежки балади, някои дори зловещи. Вярно, кавъри са били повечето, ама пък големи хитове, както и кючеците. Не можем да знаем към днешна дата, ако бе жива, как щяха да стоят нещата при нея, но пак щеше да си е със статута на легенда малко или много. Имам диска на "Вечната обич" - много здрави песни, няма празно, снощи го слушахме с един приятел. Предпочитам това, отколкото "112" и други бозици. Преди няколко години видях децата й на морето в едно заведение - страшно скромни и мили. На мен винаги ми е била зловеща. Има налудничев поглед. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Нашата дискусия не е породена от чалга певици. Ти се опитваш да си избършеш ръцете с мен. Когато водя спор за чалга, тогава не намесвам личните ви и форумски драми. Сега не водим чалга спор. Сега разбра ли или да ти го напиша на гръцки или турски... Излагаш себе си. Уж Деса ти е топ, а разпоретина става в спорове с мен. Кой е объркания сега? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 На мен винаги ми е била зловеща. Има налудничев поглед. Не знам, но има нещо мистично около тази катастрофа. А за Румяна казват, че е била много благородна, вярваща и различна. Около смъртта й битуват всякакви версии, някои са просто абсурдни, но е много грозно тоя Любо какво й причини и как се покри и заряза децата. Въпреки че за мен виновни не трябва да се търсят, някои неща просто си се случват, така е писано - не всичко можем да избегнем въпреки волята си, това съм научил от живота си в последно време. Както и да е, децата й са добре, синът й вече и той май има дете. Не успяха да се реализират като известни музиканти, каквато беше мечтата им. Жалко, защото Марияна имаше талант, а никой не направи нищо за нея след оная версия на "Две очи разплакани". Или може да са опитали, но самите продуценти да са дали назад. Реално Милена рекърдс не съществува отдавна, а след смъртта на Румяна се възползваха да направят сумати пари от нейни компилации... Тук има автентични кадри от погребението, покъртителни са. Всички големи звезди тогава са присъствали. Виждат се Илиян Михов, Бойка Дангова, Орхан, Петра, Луна, Глория, Илия Загоров, Цветелина, Тони Дачева, Лозанова... както и Дияна, с която са били големи приятелки и която пое грижите за децата в началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Нашата дискусия не е породена от чалга певици. Ти се опитваш да си избършеш ръцете с мен. Когато водя спор за чалга, тогава не намесвам личните ви и форумски драми. Сега не водим чалга спор. Сега разбра ли или да ти го напиша на гръцки или турски... Излагаш себе си. Уж Деса ти е топ, а разпоретина става в спорове с мен. Кой е объркания сега? Ние с теб не водим дискусия, тъй като сме с различен образователен ценз, различно сме позиционирани в обществото, с различен семеен статут сме и т.н. За произход, активен речник, знания, самооценка, прочетени книги и интереси изобщо пък не говорим... А това са необходими компоненти (сходството на такива), за да се получи една дискусия. Аз не бърша ръцете си с теб - отново си крайно объркан и елементарен в разсъжденията си. От една страна хем не съм осъзнавала поста си за Ема като лош и погрешен, а ти - видиш ли, даже се разкая за своя, от друга - бършела съм си ръцете... Ако не смятам, че съм направила нещо погрешно, за какво ми е да го правя това с бърсането? На мен ти и противните ти постове за Кали даже не ми бяхте толкова интересни, затова и не те цитирах директно първия път, нито съм те споменала конкретно. Интересна ми беше липсата на обичайната проповед след подобни постове. По-скоро исках да се изкоментира тази липса, не толкова какво ти си насрал. След като се намеси и започна да омаловажаваш написаното от теб, а след това си припомни, че не било чак толкова леко, колкото си си мислел, реших да вляза в тази, да я наречем 'полемика". И какво значи "излагаш себе си"? Ти нали уж тук просто се забавляваш на гърба на разни чалга фенчета? Защо толкова навътре - да не би да е някаква трибуна форума, та да се трогна, че се "излагам"? Колкото до Деса - обяснявала съм хиляди пъти, че ми е била топ, откакто се върна в Пайнер прави песни, които не ме докосват, а когато (без да я обиждам) реших просто да изложа тази своя теза и лична позиция в нейната тема, ти скочи с поредните си новели и томове колко не съм права, заради което хич не ми се и влизаше там повече, защото прилича на секта, както отбелязаха и други потребители. А и нейната предишна музика какво общо има с биографията? Хайде, мен ме остави. Ти сериозно ли се приемаш за някакъв фактор, който (гордеейки се, че веднъж там жегнал Тони Димитрова в някаква дискусия в социалната мрежа), та можеш да "подпалиш", "разстроиш", "подлудиш" някого? Интересно ми е, чисто като психологически феномен - щото прочетох, че Кали трябвало да бъде благодарна, че си нямал там някаква си друга социална мрежа, че си щял да я "насереш"... Действително ли смяташ, че мнението ти е толкова скъпоценно, добре и желязно аргументирано, тежко и стойностно, та на някого чак толкова да му запука? Или просто си ги говориш тези неща, за да убеждаваш по-успешно себе си в собствената си стойност? "Изпъквам - изтъквам", никак не е случайно, да ти кажа... Вярваш ли го наистина и дълбоко и мислиш ли, че повтаряйки го достатъчно често, самият ще си повярваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сори, мила, ще вечерям с въображаемото си семейство. Няма да те чета Неуспешен опит. Пробвай утре пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Галена какво прави в Маями? Току-що се тагна там и пусна снимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Емрах няма ли да запише нещо самостоятелно, ще ми е интересно да го чуя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Галена какво прави в Маями? Току-що се тагна там и пусна снимка. Май е на фотосесия за бански костюми, преди 2-3 дни качи снимка и беше тагнала марката. Дано снима и някой клип там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари