Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Галена залезе. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Галена залезе. Я кажи честно, само заради конкуренцията с Преси ли я мразиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Нелепо е да се оспорва тотален хит като 4 секунди!. Най-голямата разбивация беше но тоя мегахит, тогава и станах фен на Аня. После Така ме кефиш и Изведнъж затвърдиха образа й на дискотечна терминаторка, поддържан умело и до днес, при това с още по-големи хитове като Гот ми е, Генерал, Дявола, Дай ми още. Най-успешната чалгарка на някое неопредалено десетилетие! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Нелепо е да се оспорва тотален хит като 4 секунди!. Най-голямата разбивация беше но тоя мегахит, тогава и станах фен на Аня. После Така ме кефиш и Изведнъж затвърдиха образа й на дискотечна терминаторка, поддържан умело и до днес, при това с още по-големи хитове като Гот ми е, Генерал, Дявола, Дай ми още. Най-успешната чалгарка на някое неопредалено десетилетие! В Кайоленд, даже Мария е била по-добре приета от Анелия с "4 секунди" през 2010 година! Галена е залязла! Петра е императрицата на фолка! Преси е кралицата, която вечно ще е номер 1! Вероника, Валя, Тони Д., Жулиета, Сиана - са придворни дами. Толкоз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Коя е Мария? Онази, дето пееше с Азис ли? Или някоя счетоводителка 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Мария е била приета добре заради мегахита "Най-добрият" и другият си голям хит от 2010 "Дай жега". Направи фурор с тия песни, ся няма какво да си кривим душата. "Най-добрият" беше сигурно в топ 3 на хитовете на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Тук има автентични кадри от погребението, покъртителни са. Всички големи звезди тогава са присъствали. Виждат се Илиян Михов, Бойка Дангова, Орхан, Петра, Луна, Глория, Илия Загоров, Цветелина, Тони Дачева, Лозанова... както и Дияна, с която са били големи приятелки и която пое грижите за децата в началото. Смятай, целият жанр почти. Цветелина май много е страдала. А тази преди Луна коя е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Коя е най-скандалната година за чалгата? 2010? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Мария е била приета добре заради мегахита "Най-добрият" и другият си голям хит от 2010 "Дай жега". Направи фурор с тия песни, ся няма какво да си кривим душата. "Най-добрият" беше сигурно в топ 3 на хитовете на годината. Това кой го поставя под въпрос? Но ти как си представяш да бъде цялостно по-добре приета от Анелия? Одеве хитрата кикимора от Пазарджик така извъртя нещата, че, видиш ли - Ана била най-зле приеманата на турне 2010 и никакви хитове нямала, та затова решила да смени имиджа и цвета на косата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Смятай, целият жанр почти. Цветелина май много е страдала. А тази преди Луна коя е? Нещо не мога да установя, много е кофти качеството. И ми е тежко да го гледам това. Между другото, година преди смъртта й загива нейна близка роднина и й посвещава песен, която също ми е много зловеща. Като я чух преди няколко години за първи път, доста ме натъжи. После ми подариха "Вечната обич" и от там не спирах да я слушам. Кой да предположи, че тази песен ще предизвести и нейната смърт... Песента "Ден след ден" също е зловеща, по аранжимент на Мага е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Аз на Румяна обичам бързите песни. Толкова са живи и игриви! Една от тях, "Обичам да живея", винаги, обаче ме е натъжавала 😐 Балади не ми въздействат, но имам много случаи на разчувствали ме бързи песни - и откъм изпяване, и най-вече откъм аранжимент, ако е богат на инструменти. Някои инструменти звучат толкова драматично, независимо от темпото! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Аз на Румяна обичам бързите песни. Толкова са живи и игриви! Една от тях, "Обичам да живея", винаги, обаче ме е натъжавала �� Балади не ми въздействат, но имам много случаи на разчувствали ме бързи песни - и откъм изпяване, и най-вече откъм аранжимент, ако е богат на инструменти. Някои инструменти звучат толкова драматично, независимо от темпото! Много си особен. :1000 (29): Всеки с темперамента си, де, няма лошо. Прав си иначе, разбирам те за бързите песни. Много е важно настроението, което носи песента, инструментите и хармонията, дори и да е с по-бързо темпо. Да не си се разчувствал на "Панталона"? :1000 (29): Между другото, Румяна имаше и много пошли неща от по-бързите. Честно казано, по-добре с баладите да я споменаваме. "Две очи разплакани", "Камбаните звънят", "Само с теб", "Колко те обичам", "Вечната обич"... Уникални! Макар че и "Чук-чук" и "Ало, такси" бяха тотални хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 "Години луди, млади" на Румяна много ме натъжава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 "Години луди, млади" на Румяна много ме натъжава. Мнение за Хари Христов като певец? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Много си особен. :1000 (29): Всеки с темперамента си, де, няма лошо. Прав си иначе, разбирам те за бързите песни. Много е важно настроението, което носи песента, инструментите и хармонията, дори и да е с по-бързо темпо. Да не си се разчувствал на "Панталона"? :1000 (29): Между другото, Румяна имаше и много пошли неща от по-бързите. Честно казано, по-добре с баладите да я споменаваме. "Две очи разплакани", "Камбаните звънят", "Само с теб", "Колко те обичам", "Вечната обич"... Уникални! Макар че и "Чук-чук" и "Ало, такси" бяха тотални хитове. Обичам да живея ме е натъжала само от бързите й. Много ме кефи настроението, което носи и "На шега" - пак е за приключила любов, но не се налага да се плюе бившият, да се споменават кучки и т.н. 💚 В чалгата не са много тези песни, за които споменах, но доста чуждоезични бързи са ми въздействали така, да не говорим за инструментали 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Мнение за Хари Христов като певец? Нямам такова. Не ми е интересен - само "Мило мое" с Десислава слушах, тогава Деса правеше хубави неща. За мен най-добрата певица (глас и живи изпълнения) е именно въпросната Деса пачавреса, следвана от Ивана и Глория. От мъжете знаеш, че харесвам Стораро, Борис Дали и Константин (на студиен запис ми въздейства). По-назад, но също приятни гласове са ми Анелия, Кали, Тони Дачева, Джена, Цветелина Янева и Соня Немска, Рени също има хубав тембър. Илиян съм слушала лайв няколко пъти - едно към едно със записите е, но аз не съм много по типично циганското пеене, каквото е неговото, на Бони, Софка и Рокса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Нямам такова. Не ми е интересен - само "Мило мое" с Десислава слушах, тогава Деса правеше хубави неща. За мен най-добрата певица (глас и живи изпълнения) е именно въпросната Деса пачавреса, следвана от Ивана и Глория. От мъжете знаеш, че харесвам Стораро, Борис Дали и Константин (на студиен запис ми въздейства). По-назад, но също приятни гласове са ми Анелия, Кали, Тони Дачева, Джена, Цветелина Янева и Соня Немска, Рени също има хубав тембър. Илиян съм слушала лайв няколко пъти - едно към едно със записите е, но аз не съм много по типично циганското пеене, каквото е неговото, на Бони, Софка и Рокса. Хари Христов има една много добра балада - "Душата на войника", в смисъл доста известна е сред по-възрастните. Този човек има уникален тембър и трилери. Много напомня сръбските изпълнители, но не пее така агресивно като тях. Във фолка има много добри гласове - тези, които си изброила, плюс Нелина, Емилия, Валя, Таня Боева, Цветелина, Екстра Нина. Дори една Димана имаше много добри данни, но нищо не стана. И Еми Стамболова има интересна бленда. Не е толкова технична и мощна, обаче има две супер яки балади, където показва емоция - "Не прекрачвай прага" и "Ако те има". Иначе, Константин е доста похабен глас, но старите му балади са много силни. Едно време си мислех, че много фин и изискан човек, естет музикант, може да изпее такива песни, а той в каква развалина се превърна, непоносим ми е сега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Обичам да живея ме е натъжала само от бързите й. Много ме кефи настроението, което носи и "На шега" - пак е за приключила любов, но не се налага да се плюе бившият, да се споменават кучки и т.н. В чалгата не са много тези песни, за които споменах, но доста чуждоезични бързи са ми въздействали така, да не говорим за инструментали Сега, като споделих на Коцьо "Несподелена любов", се сетих, че има още един вариант на тоя кавър - "Заличи следите" на Мира, та теб те поздравявам с него, нищо че не е от кючеците й, които бликат в албума "Хей, малката", който признавам си с доза срам, че имах, както и първия, но втория го слушах с повече страст. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Мира пееше на нос, ама можеше. И Весела беше добра. Петра не мога да я преценя, ама май и тя. То те не са имали възможности да ги чуем на живо на големи концерти, яко се бичеше плейбека тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Като каза Стамболова, "Свят за двама" ми е много успокояваща. Изобщо, тази турска песен във всички бг версии ме кефи адски много 😁Но Емел най-много се е придържала към оригинала, като е запазила и мазната свирня накрая, която намирам за интересна кулминация. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сега, като споделих на Коцьо "Несподелена любов", се сетих, че има още един вариант на тоя кавър - "Заличи следите" на Мира, та теб те поздравявам с него, нищо че не е от кючеците й, които бликат в албума "Хей, малката", който признавам си с доза срам, че имах, както и първия, но втория го слушах с повече страст. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Мира пееше на нос, ама можеше. И Весела беше добра. Петра не мога да я преценя, ама май и тя. То те не са имали възможности да ги чуем на живо на големи концерти, яко се бичеше плейбека тогава. Мерси! След Пайнер също пусна готина балада на име "Не мога". Добре, че ме подсети за Мира, за да ти покажа нагледно какво визирах одеве. От този аранжимент настръхвам, толкова тържествено и величествено ми звучи! Турските версии са весели, а арабската - комерсиална. На Мира ме натъжава и ме кара да пресъздам настроението, танцувайки в транс 😂😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Мерси! След Пайнер също пусна готина балада на име "Не мога". Добре, че ме подсети за Мира, за да ти покажа нагледно какво визирах одеве. От този аранжимент настръхвам, толкова тържествено и величествено ми звучи! Турските версии са весели, а арабската - комерсиална. На Мира ме натъжава и ме кара да пресъздам настроението, танцувайки в транс Нещо не ми излиза. Страх ме е какво е. :1000 (29): Мира се поцигани тотално иначе. Разбирам я, че това й е нишата, заработва и по чужбина, но само цигански колаборации, маанета и турски сватби, а първите й три албума бяха супер разнообразни. Защо така, какво й стана на тая жена... В кръвта си го носи това, а май не е от тоя етнос. едит: а, излезе ми сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Нещо не ми излиза. Страх ме е какво е. :1000 (29): Мира се поцигани тотално иначе. Разбирам я, че това й е нишата, заработва и по чужбина, но само цигански колаборации, маанета и турски сватби, а първите й три албума бяха супер разнообразни. Защо така, какво й стана на тая жена... В кръвта си го носи това, а май не е от тоя етнос. едит: а, излезе ми сега. Ти го каза, ниша е. Преди да се светне за мангалите, стоеше без работа. Преди пак си показваше уменията в кючека, но в по-изпипани проекти. Самата музика много се циганизира и аудиторията е такава. Някои нови изпълнители също творят предимно за циганите в чужбина. Тази Тереза е българка, но и тя пее само за цигани в чужбина. Разбирам ги, нужни са пари, а и като обичаш сцената, предпочиташ това пред нищо. Мшра е убедителна на това поприще поради танцовите си умения, а и е позитивен образ, който, за щастие,не простее. Според мен е добър музикант, изпипва аранжиментите, нищо, че са мазни. Знае как да компенсира факта, че има по-различен от предпочитаните от мангалята гласове 😂 На ретро партита не пее песните от последните години. Според мен новите й проекти не се знаят от неслушащите кючеци. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Коя е най-скандалната година за чалгата? 2010? Периодът 2009-10-11 беше мегаскандален за чалгата, Азис особено беше във вихъра си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Сашо, кво стана на Джулия? Наеба ли я в задната стаичка набързо? Беше уникална. Много е добре момичето, направи шоу и беше пълно. За мене край си и На дявола жената са най-добре приетите й песни след дуета с Ана. Иначе днеска пак я видях - разхождаше се сама по алеята. Яка е. А да, сложила си е и цици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Нямам такова. Не ми е интересен - само "Мило мое" с Десислава слушах, тогава Деса правеше хубави неща. За мен най-добрата певица (глас и живи изпълнения) е именно въпросната Деса пачавреса, следвана от Ивана и Глория. От мъжете знаеш, че харесвам Стораро, Борис Дали и Константин (на студиен запис ми въздейства). По-назад, но също приятни гласове са ми Анелия, Кали, Тони Дачева, Джена, Цветелина Янева и Соня Немска, Рени също има хубав тембър. Илиян съм слушала лайв няколко пъти - едно към едно със записите е, но аз не съм много по типично циганското пеене, каквото е неговото, на Бони, Софка и Рокса. Не е по циганското пеене Харесва Тони Стораро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари