DarkChild Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Галена какво прави в Маями? Току-що се тагна там и пусна снимка. Откъде накъде са ѝ дали виза? Тръмп къде спи?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Не е по циганското пеене Харесва Тони Стораро Той борави с турски маками, които са характерни за различен тип музика. Разграничавай малко нещата! И, да - повече ми харесва като глас от Илиян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Той борави с турски маками, които са характерни за различен тип музика. Разграничавай малко нещата! И, да - повече ми харесва като глас от Илиян. Ми ти не разграничаваш турци от цигани, ако смяташ, че Стораро не е мангал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ми ти не разграничаваш турци от цигани, ако смяташ, че Стораро не е мангал. Той е мангал, опитващ се да пее като грък Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ние с теб не водим дискусия, тъй като сме с различен образователен ценз, различно сме позиционирани в обществото, с различен семеен статут сме и т.н. За произход, активен речник, знания, самооценка, прочетени книги и интереси изобщо пък не говорим... А това са необходими компоненти (сходството на такива), за да се получи една дискусия. Речника ти блесва всеки път, в който пишеш - като бай Ганьовица в Америка си. То такива гнусни епитети и от устата на Албена Вулева не излизат. Книгите - по стила ти на писане си личи дългите нощи, които си прекарала с Пауло Куелю - любимия автор на моделите (просто защото за друг не сте чували). Позицията ти в обществото - самия факт, че използваш името на чалгаджийка за ник и умело криеш коя си и с какво се занимаваш, говори достатъчно , че си позиционирана в най ниския слой на обществото - я метачка, я камериерка. Дори ти е много. Семеен статут - ако имаше такъв, нямаше да търсиш във форума секс закачки, а след като не ти обърнаха внимание, излобя и срещу Сашо и Камелия. Като увиснал сопол си и в това отношение. Произхода ти също го предполагам , гледайки те как припадаш по гнусни дебели мъже като Тони Стораро... Предпочитанията ти към скара певиците предполагат произход от турско село... Знанията ти пък освен да ходиш да събираш материал за някой потребител по темите, с друго не са изпъкнали. Ти ли ми говориш за грешна самооценка. Мисли се за дама в обществото, а то поредната дива селянка, която се добрала до компютър и се чуди как да блесне, но в опитите си изглежда като карикатура. Тръгнала фенка на Ивана да говори за творчеството на Деса след всички лайна с които 10 години осира жанра... Не случайно народа я отхвърли още през 2008. Лицемерки с мирис на скара и свлачена кожа на булдог отдавна не са на почит сред нормалния българин. Творчеството и последните години дори не заслужава анализи - евтино, пошло, скучно и неискрено. И да, права си , че не водим дискусия. Просто те гавря, щото ми е кеф да съскаш като змия. За образование недей да говориш, защото след 2 години ще бъда с второ висшо, а ти пак ще сумтиш незадоволено, че всички хубави момчета били хомосексуални. Не, мила, просто те лъжат, за да ги оставиш на мира.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Слави, аз мисля, че истинското й фамилно име е Янева - защо да не го ползва? И, моля те, поправи си грешката в образователната степен, преди някой да е видял. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Галин също е паднал на близо 100к на ден. Лятото вече е към средата а масов хит няма. Поне и трите момичета от попа запецнаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Галин също е паднал на близо 100к на ден. Лятото вече е към средата а масов хит няма. Поне и трите момичета от попа запецнаха. Всички бълват копия на други песни и клипове, нормално. Те се изтъркват като образи за 2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Слави, аз мисля, че истинското й фамилно име е Янева - защо да не го ползва? И, моля те, поправи си грешката в образователната степен, преди някой да е видял. Ами тя когато започна да пише с този ник беше отявлена фенка на Янева , така че аз мисля, че по скоро е фенски болен порив. Грешката вече не мога да я редактирам, но и не ми е важно. Пиша във форум, не в договор или контролно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Татяна става на 40 днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Хит на десетилетието! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ами тя когато започна да пише с този ник беше отявлена фенка на Янева , така че аз мисля, че по скоро е фенски болен порив. Грешката вече не мога да я редактирам, но и не ми е важно. Пиша във форум, не в договор или контролно. Просто я намерих за доста фрапантна тази грешка, ако се предполага, че имаш претенции. Ужас, как може Цура изобщо да е имала фенове? Иначе не виждам нещо лошо, макар че не бих се кръстил Екстра Ники или Екстра Фен Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Татяна става на 40 днес. Жива и здрава! Тепърва ще бере плодовете на дългогодишния си труд! Всяка следваща песен е по-голям хит от предходната, така че предстои Татяна-ерата. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Галин също е паднал на близо 100к на ден. Лятото вече е към средата а масов хит няма. Поне и трите момичета от попа запецнаха. Абе 100 ка не са малко когато песента е излязла преди 3 седмици. Повечето на 3тия ден падат под 100к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Просто я намерих за доста фрапантна тази грешка, ако се предполага, че имаш претенции. Ужас, как може Цура изобщо да е имала фенове? Иначе не виждам нещо лошо, макар че не бих се кръстил Екстра Ники или Екстра Фен Правил съм и по потресаващи грешки. Ако имах претенции за правопис нямаше да пропускам по 3 запетаи в изречение. ПретенцИИте ги проявявам в живота. В този форум не претендирам за нищо освен, че не влизам в режим стадно мислене. Първия ник ми беше "Деси" Слави. Срам, но бях 6ти клас. Сега намирам името ми за предостатъчно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Речника ти блесва всеки път, в който пишеш - като бай Ганьовица в Америка си. То такива гнусни епитети и от устата на Албена Вулева не излизат. Книгите - по стила ти на писане си личи дългите нощи, които си прекарала с Пауло Куелю - любимия автор на моделите (просто защото за друг не сте чували). Позицията ти в обществото - самия факт, че използваш името на чалгаджийка за ник и умело криеш коя си и с какво се занимаваш, говори достатъчно , че си позиционирана в най ниския слой на обществото - я метачка, я камериерка. Дори ти е много. Семеен статут - ако имаше такъв, нямаше да търсиш във форума секс закачки, а след като не ти обърнаха внимание, излобя и срещу Сашо и Камелия. Като увиснал сопол си и в това отношение. Произхода ти също го предполагам , гледайки те как припадаш по гнусни дебели мъже като Тони Стораро... Предпочитанията ти към скара певиците предполагат произход от турско село... Знанията ти пък освен да ходиш да събираш материал за някой потребител по темите, с друго не са изпъкнали. Ти ли ми говориш за грешна самооценка. Мисли се за дама в обществото, а то поредната дива селянка, която се добрала до компютър и се чуди как да блесне, но в опитите си изглежда като карикатура. Тръгнала фенка на Ивана да говори за творчеството на Деса след всички лайна с които 10 години осира жанра... Не случайно народа я отхвърли още през 2008. Лицемерки с мирис на скара и свлачена кожа на булдог отдавна не са на почит сред нормалния българин. Творчеството и последните години дори не заслужава анализи - евтино, пошло, скучно и неискрено. И да, права си , че не водим дискусия. Просто те гавря, щото ми е кеф да съскаш като змия. За образование недей да говориш, защото след 2 години ще бъда с второ висшо, а ти пак ще сумтиш незадоволено, че всички хубави момчета били хомосексуални. Не, мила, просто те лъжат, за да ги оставиш на мира.... Уж нямаше да ме чете, защото щял да вечеря, та трябвало да пробвам пак, но ето че не ми се е налагало да правя други опити, защото сън не си спал да оригиналничиш, отговаряйки ми. Може би ти е трябвало време да измислиш тази пледоария, разбирам те... Тя е с високи художествени и естетически качества. Направо е изписана като веждите ти! Ще ти кажа само едно - отново си приписал върху ми всичката си плява, проектирайки я доста неуспешно. Чак фамилията ми била, защото съм "фенка на Цветелина Янева"... Това, че ти си бил Деси Слави :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): , не значи, че всички сме дотам изпаткали, та да си проявяваме болното фенство. Останалото пък изобщо нямам намерение да разнищвам - да припомням ли, че ти беше човек, който ми пишеше съобщения да оставам, или да прехвърляме комуникацията другаде, давайки ми фейсбук координати? :1000 (21): А този твой фетиш уж да се "гавриш" с другите също трябва да има своите корени някъде надълбоко или назад във времето - да не би като си бил малък някой да се е гаврил с теб, което е довело до тези вежди, нацупени устнички и злобливо садистично желание да си "отгоре" и да гавриш и уж разстройваш някого? Може би някой от родителите ти си го е позволявал с теб? Сподели, би било интересно да се направят някакви анализи на база истеричното ти женствено поведение, които да са далеч по-психологически и полезни от творчеството на Куелю? А иначе обвиняваш мен, че съм се извъртала, ама ти в момента, в който нещо не ти е удобно, така хубаво обръщаш другата страна. Глория нещо не ти беше удобна, веднага стана "баба Гло", пред мен се мазнеше и хвалеше Ваня, сега чак лафовете на Сашо за булдога използваш. Нали знаеш, че си ми през оная работа на каруцарка и селянка?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Ми ти не разграничаваш турци от цигани, ако смяташ, че Стораро не е мангал. Етносът на Тони не съм коментирала. Написала съм ти какви украшения ползва и какъв маниер на пеене има. Ти какво толкова имаш против турци/ цигани и т.н.? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Етносът на Тони не съм коментирала. Написала съм ти какви украшения ползва и какъв маниер на пеене има. Ти какво толкова имаш против турци/ цигани и т.н.? Аз не съм забелязал да има против турците, въпреки че май е арменец Просто се хвана за коментара ти, че не харесваш цигански гласове и напомни, че Стораро е циганин Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Аз не съм забелязал да има против турците, въпреки че май е арменец Просто се хвана за коментара ти, че не харесваш цигански гласове и напомни, че Стораро е циганин Не съм казала, че не харесвам "цигански гласове", а характерното за тях пеене като маниер! Макар Бони (която понякога малко вика) да ме е кефила на едно нейно участие в Плаза, където изпълни няколко супер сложни песни по добър начин. Стораро не пищи като пее, ползва орнаментика, характерна за турската музика, а понякога преиграва и се прави на грък, но не пее цигански. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Искам милиони свити на масурии, да ги палим като пури Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Невероятна песен! Дано и тази година получим толкова прекрасен трак! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Откъде накъде са ѝ дали виза? Тръмп къде спи?! Те хората бягат вече оттам, ти - откъде накъде й били дали виза. Ужасно прехвалена държава, но химерите за нея вече почнаха да се пропукват. Един приятел, като си е в България е към 80-90 кила, като отиде да живее там, става 120 кила. В момента е там, урежда си да получи американски паспорт и онзи ден ми каза, че в момента, в който си уреди всички документи, ще се върне тук и с удоволствие ще бачка за 1500 лв. Според последни проучвания очакванията са следващите две поколения в Америка да са с по-ниска продължителност на живота от досегашните поколения. Това какво ви говори? Вероятно за първи път в модерната история на човечеството средната продължителност на живот в развита държава ще падне. Всичко лошо тръгва от САЩ. Пагубното е, че моделът им се разпространява като метастази на злокачествен тумор из целия свят. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много яка песен, а изобщо не се оцени ... Така като гледам новата, дето е толкова калпава ще мине по гледания "Наранявай" в близките месеци. Не мога да разбера вкуса на чалга феновете Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 И днес сме на рубриката #summerhitsthroughtheyears Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Според мен на Емануела и Джордан е на път да се превърне в масовия хит, брутална песен, гледанията май също са доста добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари