Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

И аз веднага за нея се сетих. Дано е яка като “Пей, сърце”.

И дано да е типичен поп-фолк. Имаме нужда от голям летен хит , а и Галена има нужда от хит , отдавна е нямала такъв!

Сподели в други сайтове

Само жалко, че са снимали само в Маракеш - най-скучният откъм локации марокански град, един мегдан и толкоз. Можеха на няколко места да снимат. Всъщност, дано са, де, още не сме видели.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

И дано да е типичен поп-фолк. Имаме нужда от голям летен хит , а и Галена има нужда от хит , отдавна е нямала такъв!

Ами така като гледам, на нея дуетите са ѝ силата, остава и с това да се изложи. Не стига, че от "Moro mou" няма истински хит, че и дуетът да е боза. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Само жалко, че са снимали само в Маракеш - най-скучният откъм локации марокански град, един мегдан и толкоз. Можеха на няколко места да снимат. Всъщност, дано са, де, още не сме видели.

Не знам кога си ходил и какво си видял, но те уверявам, че е далеч от скучен. Има и други интересни места в МАроко разбира се, но последните години Маракеш е най-модерната дестнинация и определено има какво да се види :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Това е твое мнение...

50 нюанса е по-добрата и по-популярната от двете, плюс това даже и в клубовете я пускат от време на време...

"Полудяваш по мен" съм я чувала в дискотеки, но "Нюанси сиво" не съм убедена дали някога ще я пуснат. Слабо е много.

Сподели в други сайтове

Не знам кога си ходил и какво си видял, но те уверявам, че е далеч от скучен. Има и други интересни места в МАроко разбира се, но последните години Маракеш е най-модерната дестнинация и определено има какво да се види :1000 (19):

Всяка година минавам оттам по няколко пъти. Нямах предвид скучен откъм дености за вършене, а откъм архитектура, природа и гледки. Само първия път ме впечатли, оттам насетне ми опротивя жестоко.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

1.5 млн за 1 седмица. Емануела ли е новата лидерка в чалгата ? :helpsmilie:

Това нещо днес вълнува само фенчетата на Галена и Преслава така, както преди години вълуваше тези на Глория и Ивана. И като минаха достатъчно години всичките тези останаха да зяпат ококорено една друга, да и броят участията и да и смятат банковите сметки и да се чудят що така стана, че не разбрахме нищо? И като спомена Емануела да подчертая дебело, че тя и Алисия имат най-много участия в чалгата. Дори аз не мога да повярвам, че АРА аудио-видео ева мамата на Пайнер в лето 2018-то.

Сподели в други сайтове

Това нещо днес вълнува само фенчетата на Галена и Преслава така, както преди години вълуваше тези на Глория и Ивана. И като минаха достатъчно години всичките тези останаха да зяпат ококорено една друга, да и броят участията и да и смятат банковите сметки и да се чудят що така стана, че не разбрахме нищо? И като спомена Емануела да подчертая дебело, че тя и Алисия имат най-много участия в чалгата. Дори аз не мога да повярвам, че АРА аудио-видео ева мамата на Пайнер в лето 2018-то.
Ивана и Глория сън не ги лови да броят на Камелия банковите сметки. :1000 (29):
Сподели в други сайтове

Всяка година минавам оттам по няколко пъти. Нямах предвид скучен откъм дености за вършене, а откъм архитектура, природа и гледки. Само първия път ме впечатли, оттам насетне ми опротивя жестоко.

Е, все едно не може да си представиш, че половината клип ще е сниман в един музей и градни, които са едно до друго :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ивана и Глория сън не ги лови да броят на Камелия банковите сметки. :1000 (29):

Боли ги и още как. Това е най-непоносимата болка в кариерите им. Да ги удари в земята след 20-та година от кариерите им баш "некадърницата", която ходи все гола. Да има същата заетост колкото двете взети заедно, че и отгоре. Да е №5 по участия в бранша в момента "певицата със съмнителни гласови данни" (по скалата на Маргарита Лозанова), а е в горният диапазон (5000-6000 хонорар). Да работи само за себе си "перхидролката", а те на договор с величеството от Димитровград. Няма такова унижение след 20 години мерене на его като този резултат. И за капак, протежето на Кама да им търси участия и на двете, че даже да успява, а Пайнер, в който се кълняха и двете да не ги брои за живи. По-голямо пропадане от това здраве му кажи...

Сподели в други сайтове

Е, все едно не може да си представиш, че половината клип ще е сниман в един музей и градни, които са едно до друго :1000 (29):

Тия градини са адски скучни :D Дано да са направили интересни кадри на площада. Сигурно и в медината са поскитали из дюкяните и това е, то друго йок :D Със сигурност ще е по-добре от оная простотия с дубайската пустиня :D :D :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Щом казваш... Сигурно Ивана е отслабнала от мъка по банковите сметки на Камчето, а Глория скубе екстеншъни от гняв по плажовете на съседна Гърция? :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

По новините на Нова днес казаха, че младеж на около 21-22 е ограбил 3 аптеки в Плевен, като селективно пълнил торбата си с "Ксанакс" и "Диазепам". Момчето било видимо разтревожено и говорило объркано, че в 18 часа българско време щял да настъпи края на света - искал да приеме нещата спокойно.

След като днес пък в Инстаграм и Фейсбук се появиха колажи на Галена и Цветелина Янева, известна фолк певица е получила преждевременни контракции и се наложило да й вкарат венозно магнезий.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...