Yaneva Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Приликата е напълно случайна, не е направено умишлено. Може да се запее върху текста, но двете песни нямат нищо общо. Рефренът е най-важното нещо в едно парче - взел го е 1:1! А и ти не си присъствала, като е правел "112", та да твърдиш с толкова увереност, че не го е взел умишлено. Той може и да е бездарен, но е хитър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Като говорим за хитове...балканският хит е ясен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 След като е взел стар хитов чалга припев и е наслагал отгоре несвързаните си рими, си е точно "претоплена манджа"! Няма какво различно да вложиш в това понятие! Всъщност, има и друг пресен пример, в лицето на Слави и Криско, които пък гепиха едно към едно Тошка, даже текста не смениха Галин (защо не преработи "Селската баня"!?) е преработил и замел под килима Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Всъщност, има и друг пресен пример, в лицето на Слави и Криско, които пък гепиха едно към едно Тошка, даже текста не смениха Галин (защо не преработи "Селската баня"!?) е преработил и замел под килима Всъщност "Селската баня" ще пасне страхотно на Галин. Даже няма нужда да сменя текста. :1000 (29): На "ето го и кмета, сапунисва чепа", може да го дадат в клипа как воайорства, скрит зад някой ъгъл на банята и му потичат лигите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Всъщност "Селската баня" ще пасне страхотно на Галин. Даже няма нужда да сменя текста. :1000 (29): Може да го израпира, нал' и мудьерьен и вървьежьен Сега видях допълнението ти. А може и своя топ да насапуниса, в изблик на вълнение Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 ЯНЕВА, какво е твоето мнение за Валя - харесваш ли я като изпълнител? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Хитовете по дискотеките всъщност са "Бръм" и "Хулиган", колкото и двете да не ми станаха любими. Други няма. На Галин песента е доста далеч от хит - при него последният хит е Ме густа. На Емануела и Джордан има шанс за нещо повече като че ли, рано ми е още да я преценя. П.С. Пропуснах "По такива си падам", която също пръска откъм въртене. Ти във всяка дискотека всеки ден ли ходиш, та знаеш кое не е хит? Там, където съм ходила аз, 112 се пуска по 2 пъти и не е като да сядат хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 ЯНЕВА, какво е твоето мнение за Валя - харесваш ли я като изпълнител? Аз съм казвала, Калинче - харесва ми. Е, не се попикавам от кеф при нейно изпълнение, като теб, но е доста приятна. Разбира се, не с последните си песни, но в трите си албума, имам много нейни любими парчета. А това ми е топ: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Естествено, че по-малките фенове ще предпочетат яка кака като Татяна пред ферментиралото ФеКали. И на мен като песен ми допада повече фекалната, но изпяването е отврат, нищо не разбирам. Властелинката от Съединение познава по-добре хорските вкусове и настроения, затова се е и постарала да им угоди! Другите да не мрънкат, а да опитат пак или да правят това, в което са по-силни. Мамасита на Тоти ако беше на Анелия или Преслава, тука щяха да се сгърчат от кеф и да свършат преди края на проекта... Този път Тоти ги прати в Съединение да и орат нивата Да, парчето е комерс, но зарибява яко и не е клонинг. Тоти премаза Калита , Яници, Глории и сие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Иначе, по темата "Не се изтриваш" - единствената песен на Преси, която ме грабна веднага, за последните няколко години. Много я слушах. Разбира се, като всички нейни, писва ужасно бързо, но първоначалният ефект беше "уау"! И аз преживях същото с тази песен. На първите слушания те грабва и забива в земята. До 3-4 дни обаче ми беше втръснала. На мнението на Пламен съм, че е имало игра с гледанията. Просто не ми го побира акъла как ще има повече гледания от Азис, слушан в няколко държави с общо население над 200 млн. човека. Преслава на всичкото отгоре поддържаше гледания около 400К цяла седмица след това, за да се сгоромоляса като лавина след втория месец. Песни, които по принцип стартират така, свършват с поне 30 млн, а тя в момента е на 14-тия. Фаст беше казал, че гледанията са реални и били дошли основно от България + няколкото държави с по-голяма българска диаспора. Ако обичаш, Фаст, дай скрийн на статистиката, за да се уверим, че всичко е точно. Разбира се, след това ще се породи въпросът дали няма начин, в който да се купят гледания от предварително избрани държави, но първо да видим скрийна. Всъщност "Селската баня" ще пасне страхотно на Галин. Даже няма нужда да сменя текста. :1000 (29): На "ето го и кмета, сапунисва чепа", може да го дадат в клипа как воайорства, скрит зад някой ъгъл на банята и му потичат лигите! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 ДесиСлава ще закрие сезона в Плаза това лято преди чалготеката да излезе в почивка. Мачкай ги, Десо, без нови проекти и нито един вложен лев , както само ти си можеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Аз съм казвала, Калинче - харесва ми. Е, не се попикавам от кеф при нейно изпълнение, като теб, но е доста приятна. Разбира се, не с последните си песни, но в трите си албума, имам много нейни любими парчета. А това ми е топ: Тази песен не е ли същата като "Обречени на любов" на Вероника? Сигурно са кавъри на една и съща песен. Поне в припева много си приличат. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Не се изтриваш" - първия месец. 6,857,619 гледания общо. 5,582,341 от България Гледания от топ 5 страните на Преслава за този период (предимно държави с много БГ имигранти) Германия - 306,939 UK - 275,584 Турция - 75,564 Испания - 67,273 САЩ - 52,857 Всичко е изрядно. Купени гледания няма. Престанете да си измисляте теории и се молете и вашата да предизвика такъв бум. https://artists.youtube.com/insights/artist...=%2Fm%2F02plrvm Пиши всяка държава поотделно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Тази песен не е ли същата като "Обречени на любов" на Вероника? Сигурно са кавъри на една и съща песен. Поне в припева много си приличат. Да, Калинка - същата е. Тогава се правеха по две-три версии на една и съща песен, защото не уреждаха правата. На Валя е по-яка, разбира се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Мамасита на Тоти ако беше на Анелия или Преслава, тука щяха да се сгърчат от кеф и да свършат преди края на проекта... Този път Тоти ги прати в Съединение да и орат нивата Да, парчето е комерс, но зарибява яко и не е клонинг. Тоти премаза Калита , Яници, Глории и сие Абсолютно! Тоти им разби психиките! Сигурен съм, че Галена я е яд, че тая песен не е попаднала при нея. И аз преживях същото с тази песен. На първите слушания те грабва и забива в земята. До 3-4 дни обаче ми беше втръснала. На мнението на Пламен съм, че е имало игра с гледанията. Просто не ми го побира акъла как ще има повече гледания от Азис, слушан в няколко държави с общо население над 200 млн. човека. Преслава на всичкото отгоре поддържаше гледания около 400К цяла седмица след това, за да се сгоромоляса като лавина след втория месец. Песни, които по принцип стартират така, свършват с поне 30 млн, а тя в момента е на 14-тия. Фаст беше казал, че гледанията са реални и били дошли основно от България + няколкото държави с по-голяма българска диаспора. Ако обичаш, Фаст, дай скрийн на статистиката, за да се уверим, че всичко е точно. Разбира се, след това ще се породи въпросът дали няма начин, в който да се купят гледания от предварително избрани държави, но първо да видим скрийна. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): То и Азиззз купува като побъркан. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тази песен не е ли същата като "Обречени на любов" на Вероника? Сигурно са кавъри на една и съща песен. Поне в припева много си приличат. Да - "Otrov i melem" на Драгана - цели албуми й кавърдисваха тогава нашите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Абсолютно! Тоти им разби психиките! Сигурен съм, че Галена я е яд, че тая песен не е попаднала при нея. То и Азиззз купува като побъркан. Сега разбирам, че песента е по музика и аранжимент на Аднан. Затова и звучи различно от всичко останало. Предното не беше зле, но беше банално. Този път им показа как се прави. И Галена, и Анелия, и Преслава могат да си гризкат ноктите, докато гледат и слушат . И с визии кърти. Истински феномен на чалга небосклона Аз таман бях се отказал от Татяна последната година-две и тя взе че ме изненада приятно с последните 2 проекта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 . https://artists.youtube.com/insights/artist...=%2Fm%2F02plrvm Пиши всяка държава поотделно. Доста интересно: Германия - 306,939 UK - 275,584 САЩ - 52,857 Според тези данни се оказва, че в Америка има 6 пъти по-малко българи отколкото в Англия и Германия. Което е абсурдно! Чалга изпълнителите, като ходят в САЩ правят цели турнета и обикалят по 10-15 дестинации. Нищо чудно общо да се изявяват поне пред 8000 човека, като са в Америка (говоря за крупните турнета на топ изпълнителите). А като ходят в Англия - пеят само в Лондон, в един клуб пред няколко стотин човека. СТРАННО, isn't it? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Търсите под вола теле. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Слави, имам наблюдения, че харесваш хубави песни...каква Тотя, какви 5 лева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Сега разбирам, че песента е по музика и аранжимент на Аднан. Затова и звучи различно от всичко останало. Предното не беше зле, но беше банално. Този път им показа как се прави. И Галена, и Анелия, и Преслава могат да си гризкат ноктите, докато гледат и слушат . И с визии кърти. Истински феномен на чалга небосклона Аз таман бях се отказал от Татяна последната година-две и тя взе че ме изненада приятно с последните 2 проекта И мен разочарова със За големите мъже, но се реваншира подобаващо с последните две тупалки. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И хиляда статистики да ми изкарате няма как да ме убедите, че чалгарка може да направи реални половин милион гледания за 24 часа. И да, наистина, ако беше някакъв толкова зверски хит, досега не трябваше ли да има поне 20 млн.? "Мотел", която тя "победи" в първите 24 часа, към днешна дата има 57 млн.гледания и 184к лайка, Преслава има 14 млн. и 58к лайка! И как същата тази Преслава със следващата си песен направи двойно по-малко първоначални гледания? Не е ли логично след такъв турбо-мега-гига хит интересът към нея да е скочил неимоверно много? Толкова е очевадна схемата там, че не виждам смисъл да спорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Търсите под вола теле. :1000 (29): Търсим под вола тела? Това ли успя да измислиш като аргумент на тезата ми? Мисля, че можеш повече. Българи в Германия: 203 000 цък Българи в Обединеното Кралство: 200 000 цък Българи в САЩ: В този сайт се посочва, че са около 300 000 цък Та може ли някой да ми обясни как 300 000 българи в САЩ генерират 50К гледания за Преслава, а 200 000 в Германия генерират 6 пъти повече гледания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 По-голям хит е сред европейските имигранти. Нищо нередно не виждам. Голяма мъка ви е успеха на тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 По-голям хит е сред европейските имигранти. Нищо нередно не виждам. ПРЕСЛАВА ХВАНАТА С КУПЕНИ ГЛЕДАНИЯ ХотАрена да се самосезират, за да не ги сезирам аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари