asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Търсим под вола тела? Това ли успя да измислиш като аргумент на тезата ми? Мисля, че можеш повече. Българи в Германия: 203 000 цък Българи в Обединеното Кралство: 200 000 цък Българи в САЩ: В този сайт се посочва, че са около 300 000 цък Та може ли някой да ми обясни как 300 000 българи в САЩ генерират 50К гледания за Преслава, а 200 000 в Германия генерират 6 пъти повече гледания? В Германия има повече мангали, които яко въртят клиповете 😂😂😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Голяма мъка ви е успеха на тази песен. Никаква мъка не ни е. Просто мразим глупачка нас да ни прави на глупаци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 В Германия има повече мангали, които яко въртят клиповете 😂😂😂 Тия мангали защо не въртяха яко "Обратно в играта", тя дори звучи по-чалгарски. Стига глупости. Работата е ясна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Неуспехите на Галена не ти влияят добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Неуспехите на Галена не ти влияят добре. Имах те за по-умен от това, което демонстираш в момента. Аз ти излизам с факти, цифри и логика, ти ми изскачаш със заучени фрази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Повече от ясна е работата даже. Не чувам коментар по цифрите на Мотел и Не се изтриваш към днешна дата. 57 млн. срещу 14 млн. как ви стои? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Повече от ясна е работата даже. Не чувам коментар по цифрите на Мотел и Не се изтриваш към днешна дата. 57 млн. срещу 14 млн. как ви стои? Това е защото малко, след като излезе "Не се изтриваш", Меркел тайно изби всички български цигани в Германия и нямаше вече кой да върти яко гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ами ако гледанията са купени от България, как ще я оправдаем тогава.. :1000 (21): Че стана голям хит - стана, ама да прави истериите на Мотел и Направо ги убивам първия ден. Малко съмнително :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Слави, имам наблюдения, че харесваш хубави песни...каква Тотя, какви 5 лева Ами има нещо в Тоти, което едновременно ми е противно, но и едновременно ме тласка към нея и ме радва. Кефи ме как се раздава като бясна селянка. Имам афинитет към селските девойчета. Не случайно се занимавам с онова селско девойче във форума с ник на чалгаджийска певачка и мирис на скара. Янева, снощи забърса ли некой селско мангале или пак остана сама в къщи и празна долу, слушайки Не си ми спешен и успокоявайки се, влизайки в образа на лирическата героиня Въпроса ми е елементарен: "Сложи ли вътре? Празни ли?", както би питала с други думи меринджейката от Съдебен спор :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ами ако гледанията са купени от България, как ще я оправдаем тогава.. :1000 (21): Че стана голям хит - стана, ама да прави истериите на Мотел и Направо ги убивам първия ден. Малко съмнително :1000 (29): Очевидно има някаква схема за купуване на гледания от определени таргет държави. Просто глупачката е забравила да напазарува и от Америка и сега всичко лъсна наяве. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тия мангали защо не въртяха яко "Обратно в играта", тя дори звучи по-чалгарски. Стига глупости. Работата е ясна. Естествено, че е ясно. И не само тя купува, а и Азис, Галена, Криско и т.н. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Имах те за по-умен от това, което демонстираш в момента. Аз ти излизам с факти, цифри и логика, ти ми изскачаш със заучени фрази. И задължително ли е американските имигранти да генерират най-много гледания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Е нали от миналата година нямало как да купуват гледания, щото вече взимали кинти за милионите гледания в Пайнера. И точно от миналата пролет започна да се усеща спада с милионите. Не забравяйте, че хитовете от преди 3-4 години и днес трупат стабилни гледания, а хитовете от миналата са забили на по 12-13 милиона и едва движат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И задължително ли е американските имигранти да генерират най-много гледания? А задължително ли е Преслава непременно да НЕ е купила гледания? Така ми звучи твоя въпрос. Тук не говорим за 5-10К гледания разлика, а за 600% разлика. При това българите в САЩ са повече от тия в Англия. Добър си с математиката, мисля че и сам можеш да си направиш тия елементарни сметки. Какво го приемаш като лична загуба, ако е купила? Боли те фара! И Галена сигурно е купувала, не е края на света, ако любимката ти е лъгала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Топ ВИЗИЯ! Направо са извънземно яки и двете мастии в новия им клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Неуспехите на Галена не ти влияят добре. неуспехи ? Защо "Обратно в батака' има двойно повече малко гледания от Не се изтриваш – Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галена и Янева по тъпа песен не можаха ли да изпеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Ами има нещо в Тоти, което едновременно ми е противно, но и едновременно ме тласка към нея и ме радва. Кефи ме как се раздава като бясна селянка. Имам афинитет към селските девойчета. Не случайно се занимавам с онова селско девойче във форума с ник на чалгаджийска певачка и мирис на скара. Янева, снощи забърса ли некой селско мангале или пак остана сама в къщи и празна долу, слушайки Не си ми спешен и успокоявайки се, влизайки в образа на лирическата героиня Въпроса ми е елементарен: "Сложи ли вътре? Празни ли?", както би питала с други думи меринджейката от Съдебен спор :1000 (29): Мунчо, аз рядко оставам сама вкъщи, тъй като, за разлика от теб, съм създала семейство. Сега, ясно е защо ти на 30 години не си го направил и едва ли някога ще направиш, но нека не задълбаваме в тази така деликатна тема, че кръв ще текне, не сълзи, както се пее в разни песни, които считаш за поетични! А и къде отиде твоята изказна виртуозност, която толкова потребители желаем сляпо да следваме? Нещо си особено каруцарски и селски напоследък... Шумен ли ти липсва, или си повлиян от на Деса новите сценични тоалети с реснички, та искаш да си в тон с тях? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 неуспехи ? Защо "Обратно в батака' има двойно повече малко гледания от Не се изтриваш – По същата причина, поради която Гив ми лав има двойно по-малко от Просташко шоу Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 По същата причина, поради която Гив ми лав има двойно по-малко от Просташко шоу Толбухинската интригантка хваната с купени гледания. Кака Кели си натиска парцалите и не коментира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Караш ме да ровичкам и да си играя да правя снимки. Пфф. Гледания на изпълнителите по държави от 1 януари 2017 до 1 януари 2018. Простете за дългия пост. Преслава Анелия Галена Джена Яница Азис Галин Фики Тони Стораро Емилия Джулия Защо САЩ не попада в топ 5 на никой от тях? И те ли купуват гледания според теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Защо САЩ не попада в топ 5 на никой от тях? И те ли купуват гледания според теб? Искам да ми обясниш защо, като ходят в Америка пеят в 10 града пред хиляди хора, а като ходят в Англия само в един клуб пред 200-300 човека? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Толбухинската интригантка хваната с купени гледания. Кака Кели си натиска парцалите и не коментира. Нищо не е хванато. Чудите се какво да измислите вече. И аз мога да ти изровя някой клип на Галена и да почна да си измислям нещо и да го натяквам. Не съм много запознат, но тук преди време бяха писали че в САЩ вече не се използва така широко Ютуб. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Искам да ми обясниш защо, като ходят в Америка пеят в 10 града пред хиляди хора, а като ходят в Англия само в един клуб пред 200-300 човека? Най-големия чалгар след Азис, Слави пя там пред над 10 хил. човека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари