Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Хубав въпрос. Срам ги е, защото те освен "Не се изтриваш", друго като аргумент в защита на тезата си за оставането в този така жадуван от тях топ 3 на Преса, нямат! А песента наистина е готина, просто мина и замина. Като всички нейни от 2007 година насам. Няма драма!

Когато излезе "Не се изтриваш" не я спирах. Много ме зариби и я слушах нон-стоп. Но това 1-2 седмици и взе да ми омръзва. Имаше голям бум, но наистина отмина, докато "Мотел" още държи позиция.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Когато излезе "Не се изтриваш" не я спирах. Много ме зариби и я слушах нон-стоп. Но това 1-2 седмици и взе да ми омръзва. Имаше голям бум, но наистина отмина, докато "Мотел" още държи позиция.

И все пак не е толкова невероятно да е имала гледанията, които фактически бяха регистрирани. Аз не помня в последните години друга чалга песен, изключая Азис, да е гръмвала за една вечер.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

И все пак не е толкова невероятно да е имала гледанията, които фактически бяха регистрирани. Аз не помня в последните години друга чалга песен, изключая Азис, да е гръмвала за една вечер.

По тази логика не е невъзможно и да си е купила гледания, нали?

Сподели в други сайтове

По тази логика не е невъзможно и да си е купила гледания, нали?

Не знам какво е възможно и какво не, но трябва да е било супер майсторски измислено и плавно разпределено във времето.

Защото не е стартирала с 500к, а на другия ден да падне на 100к, тя поддържаше около 250-300к в продължение на 20-тина дни.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

:phpgrin2:

На висшистката не може да й се отрече добрата визия за годините й. Ако не й знаеше толкова много балалайката, можеше и да й симпатизирам.

Сподели в други сайтове

Не знам какво е възможно и какво не, но трябва да е било супер майсторски измислено и плавно разпределено във времето.

Защото не е стартирала с 500к, а на другия ден да падне на 100к, тя поддържаше около 250-300к в продължение на 20-тина дни.

На мен не ми пука дали е купувала или не. Важното е че ме кефи песента. Вие скачате като настъпани да го отричате.

Сподели в други сайтове

На висшистката не може да й се отрече добрата визия за годините й. Ако не й знаеше толкова много балалайката, можеше и да й симпатизирам.

"Пионката" не ме впечатли като излезе! Сега ми е много любима. А жената е родила 3 деца, което също трябва да се отчете! И пак е запазила тялото си.

Сподели в други сайтове

Чак сега ли те зариби тази? Това и е най-доброто от доста време.

Сподели в други сайтове

"Не се изтриваш" е в пъти по-яка от тая гадория "Мотел". Много ме дразни мазното Преси, но не може да се отрече, че избухна с тази песен.

Сподели в други сайтове

Чак сега ли те зариби тази? Това и е най-доброто от доста време.

Бях я чул веднъж, като излезе - не ми харесва и се отказах да й давам втори шанс.

Един път потребителят -А я беше пуснал и реших да я чуя. Хареса ми и оттогава съм зарибен. Съгласен съм, че е най-добрата й от бая време насам. Заслужава поне 5 млн. гледания.

Сподели в други сайтове

"Не се изтриваш" е в пъти по-яка от тая гадория "Мотел". Много ме дразни мазното Преси, но не може да се отрече, че избухна с тази песен.

На мен пък "Мотел" много ми харесва и още си я слушам.

Сподели в други сайтове

Аз казвам, че в САЩ има повече българи отколкото в Англия. И данните това сочат. И опитът на чалгарките това показва. Как може да генерират 6 пъти по-малко гледания ми е въпроса - наистина трябва да има някакво обяснение.

Англия също не е малка държава - никой от Бирмингам, Манчестър или Ливърпул не би се навил да бие път до Лондон, за да слуша Преслава, разстоянията са по-големи от София-Варна дори. Но за участия в Бирмингам и Ливърпул не съм чувал.

Няя кой да организира най-вероятно и достатъчен интерес за целта, иначе сигурно щеше да се намери.

Но като цяло из Европата може да си се движиш свободно (без визи), както и има цифра лоу-кост полети дневно от-до Булгаристан и все повече места. Така че който се е затъжил да ходи на чалгарка сигурно ще му е по-лесно (и ефтино) да се прибере до тука за целта, отколкото да ходи на някво събитие някъде там.

За Америка нито има ефтини полети, нито се прибират толкоз често нали, така че там има смисъл да обикалят знайни и незнайни пицарии и макдоналдси за да мине като турне.

Ся конкретно за гледанията, евентуално в Щатско нета повечето май е метриран и доста скъп, та е възможно да предпочитат да си трошат гигабайтите за по смислени работи.

Сподели в други сайтове

Гадория според теб. Аз познавам хора на 50+, които много им харесва, а по принцип не слушат чалга. При "Мотел" избухването по мои наблюдения беше по-масово. Като вървях по улиците, сигурно я чувах от всяка 20-та кола, а лятото на морето мачкаше яко също. Иначе и на мен на Преса повече ми харесва.

Сподели в други сайтове

Гадория според теб. Аз познавам хора на 50+, които много им харесва, а по принцип не слушат чалга. При "Мотел" избухването по мои наблюдения беше по-масово. Като вървях по улиците, сигурно я чувах от всяка 20-та кола, а лятото на морето мачкаше яко също. Иначе и на мен на Преса повече ми харесва.
Изпълнението, клипът, текстът и мелодията при Преса са светлинни години пред на Азис повърнята! Вече кой масово какво е слушал, е съвсем отделна тема!

Боже, Калиначе, защитавам Пресинка... Запомни този ден и го чествай догодина, ти нали си по равносметките! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

А това на Кали колко е добро... Пък остана ни чуто, ни видяно!

Брейй, доста е добро.

Андреас е малко бутафорен с тоя развален български, припевът е топ.

Сподели в други сайтове

Брейй, доста е добро.

Андреас е малко бутафорен с тоя развален български, припевът е топ.

Текстът е попадение, както и кадрите на които Кали стои върху куфарите в гората.

Я да направим една вечер на госпожа Галина Димитрова Иванова! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Искам такава тупалка и ние да пуснем :1000 (6):

- Ало. Любов, да врътнем малко чупки в кръста?

- Па не мога, знаеш, че не ми дава!

- Кой не ти дава, любов?

- Най-големият ми враг.

- ??

- Виждам го всеки път, когато погледна в огледалото...

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Защо не коментирате мега скъпият проект на двете коври,защото е безинтересен и това личи от 1000%. Пак се захванахте с Преса , която ги мачка с евтини клипове , за ваше огромно съжаление Преса има нещо което тия коври го нямат и това е ХАРИЗМА!

Ако говорим за купени гледания то това са несъмнено при Галена и Фики. Преслава не влага пари в клипове , та в гледания ли ще влага, но ви разбирам мъката ви е от вчера , защото никой не харесва песента “Маракеш” и това се очертава пореден флоп за Галя. Чудя се вече коя ще е следващата и отчаяна стъпка сигурно ще е Галена feat. Слави Трифонов хахах.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...