Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Това беше голям хит. Един бивш потребител тогава я беше качил в youtube и гонеше близо 2 милиона. Нали преди коментирахме, че подобни гледания не били възможни - ето че може.

Иначе добра композиция на Пашев.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Защо не коментирате мега скъпият проект на двете коври,защото е безинтересен и това личи от 1000%. Пак се захванахте с Преса , която ги мачка с евтини клипове , за ваше огромно съжаление Преса има нещо което тия коври го нямат и това е ХАРИЗМА!

Ако говорим за купени гледания то това са несъмнено при Галена и Фики. Преслава не влага пари в клипове , та в гледания ли ще влага, но ви разбирам мъката ви е от вчера , защото никой не харесва песента “Маракеш” и това се очертава пореден флоп за Галя. Чудя се вече коя ще е следващата и отчаяна стъпка сигурно ще е Галена feat. Слави Трифонов хахах.

Ние коментираме Преса, ти - Галена. Значи всичко е точно. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Това беше голям хит. Един бивш потребител тогава я беше качил в youtube и гонеше близо 2 милиона. Нали преди коментирахме, че подобни гледания не били възможни - ето че може.

Иначе добра композиция на Пашев.

Да, преди като излизах по-често (да търся черни и космати пишки, както твърди нашият Мунчо), се въртеше яко и помня, че най-много се избухваше на финалната гръцка част. "Спрях ли ти тока" и "Като те почна" също ги въртяха, чувала съм и "Устни". Вече след "Седем" отслаби малко първоначалната силна серия в Пайнер.

Сподели в други сайтове

Да, преди като излизах по-често (да търся черни и космати пишки, както твърди нашият Мунчо), се въртеше яко и помня, че най-много се избухваше на финалната гръцка част. "Спрях ли ти тока" и "Като те почна" също ги въртяха, чувала съм и "Устни". Вече след "Седем" отслаби малко първоначалната силна серия в Пайнер.

Мен ме изненада какъв хит стана ''Спрях ли ти тока''. Не знам дали тогава помниш, че бокса беше доста по-хитов. Този трак от профила на един потребител имаше рекордните 300 хиляди гледания за супер кратко време. Вървеше по-добре и от ''Като те почна''. Всъщност след ''Устни'', която имаше много добър прием на един концерт има един провал - ''Влюбена, убий ме''. После разбива с ''Недей сърце'' и ''Така ми говори''. После с ''Аз съм аз'', ''Копие'' и ''Хайде, вдигни и'' се съвзе леко, но пак спадна. Миналата година и беше успешна. Сега тази и е слаба нищо, че за мен ''Пионката'' и ''Папая'' са и от най-добрите проекти за Пайнер.

пс ''Нищо лично'' е топ. Тогава пусна една след друга ''Нищо лично'', ''Фалшива'' и ''Любов навреме'' - икони за бранша!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Мен ме изненада какъв хит стана ''Спрях ли ти тока''. Не знам дали тогава помниш, че бокса беше доста по-хитов. Този трак от профила на един потребител имаше рекордните 300 хиляди гледания за супер кратко време. Вървеше по-добре и от ''Като те почна''. Всъщност след ''Устни'', която имаше много добър прием на един концерт има един провал - ''Влюбена, убий ме''. После разбива с ''Недей сърце'' и ''Така ми говори''. После с ''Аз съм аз'', ''Копие'' и ''Хайде, вдигни и'' се съвзе леко, но пак спадна. Миналата година и беше успешна. Сега тази и е слаба нищо, че за мен ''Пионката'' и ''Папая'' са и от най-добрите проекти за Пайнер.
Дуетът със Сиана също не се прие кой знае как, пък е и слаба песен. Както и "Лошите" мина вяло. Миналогодишните 'Мафия", "Имаш ден" и особено "Каква съм луда" се въртяха, но после с "Ке паса" и "В рая" пак флопна. Иначе е последователна и бачка жената, но по-рядко улучва.

Сподели в други сайтове

Дуетът със Сиана също не се прие кой знае как, пък е и слаба песен. Както и "Лошите" мина вяло. Миналогодишните 'Мафия", "Имаш ден" и особено "Каква съм луда" се въртяха, но после с "Ке паса" и "В рая" пак флопна. Иначе е последователна и бачка жената, но по-рядко улучва.

Реално не знам дали 'Que pasa' щеше да е провал. Все пак имаше лошия късмет да не се появява встрани като слушаш песни. Единствения начин да я намериш беше да си я потърсиш и пак е направила горе-долу приемни гледания. ''В рая'' е провал.

Да - дуета със Сиана е много добър. Както и за мен ''Няма страшно'' която мислех за провал, но на турнето се прие супер.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Реално не знам дали 'Que pasa' щеше да е провал. Все пак имаше лошия късмет да не се появява встрани като слушаш песни. Единствения начин да я намериш беше да си я потърсиш и пак е направила горе-долу приемни гледания. ''В рая'' е провал.

Да - дуета със Сиана е много добър. Както и за мен ''Няма страшно'' която мислех за провал, но на турнето се прие супер.

"Няма страшно" си е яката работа! Имаше една друга песен - "Какво като болиш", на Даниел Ганев, но тя не заложи на нея. А за тази какво ти е мнението, тогава правеше истинска музика и твореше:

Сподели в други сайтове

Из темата Кали - Que Pasa

Даже няма да си я пусна тая калтачка.

:roll1: :roll1:

:notworthy:

Пусни си я да чуеш как повтаря като няква селянка "ке-ке-ке" все едно е кокошка.

Калтачка!! :lol: :lol: Путин липсва.

Сподели в други сайтове

"Няма страшно" си е яката работа! Имаше една друга песен - "Какво като болиш", на Даниел Ганев, но тя не заложи на нея. А за тази какво ти е мнението, тогава правеше истинска музика и твореше:

Кефи ме. На мен този период на Кали ми изглежда супер. Ироничната ''С него съм'' също е интересна. ''Чужда'' май е била голям хит. Индийската ''Сам'' май също се е радвала на успех. Прави го през 2005. Тук индийските вокали бяха на мода през 2012. Има супер инновативни и модерни проекти - за мен е доста подценявана.

Като още нямаше компания пусна една приятна песен ''Силна'' и мисля, че единствената балада на Кости за бг пазара, но не помня заглавието.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Това е баладата на Кости, уникална музика и текст на Росен Димитров. Пък и тя я пее яко, с чувство.

Май ще влиза Кали в топ 5 на любимите ми! Добре, че Мунчо не може да разменя... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това е баладата на Кости, уникална музика и текст на Росен Димитров. Пък и тя я пее яко, с чувство.

Май ще влиза Кали в топ 5 на любимите ми! Добре, че Мунчо не може да разменя... :3fdb8960598fa63e:

Феновете на Глория и Десислава ще ми скочат, но виж какъв прием на ''Недей, сърце''. Не всяка балада може да се похвали с такъв. Според мен е от най-големите баладични хитове за последните години.

Пускам баладата.

Кали в началото във Випа беше фаворитка, но после наистина почна да се излага с Ива Екимова. Направиха Въргала победител а той е толкова зле.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Вчера се съмняваше, че ходя по дискотеки изобщо, сега пък изкарва забавленията ми няколко пъти в месеца навън, като някакъв осми смъртен грях... Мунчо, Мунчо, лишен си от последователност всякаква! Това, че един човек е станал семеен и е създал дете, не означава, че трябва да седне да се кръсти у дома пред иконите и да спре да мисли за себе си, за танци, за флиртове и т.н. Но селският ти произход доста ти влияе и пречи в това отношение. Няма нужда да се напъваш да мислиш повече гадости и да се обременяваш с моята персона, към която сам призна, че проявяваш интерес днес и с която си държал да продължиш комуникация, след като бях решила да не влизам тук. А не съм Кали, която се заканваше да разчекнеш, ако влезеш в Инстаграм, нито съм Тони Димитрова, която, незнайно защо, се засегна от женствените ти хапливи словоизлияния, което толкова надигна шуменските ти въшки и оттогава си нетърпим. Върху мен не оказваш никакво влияние, което не значи, обаче, че ще се направя на "вечеряща" и заета и ще спра да отговарям на всичките ти нелепи опити да се "изгавриш" с мен! Ще те слагам на мястото ти всеки път, тъй като много ме бива в това и никога не оставям глупака да се помисли за надвил!

Пак недоразбрала. Не се съмнявам, а съм убеден, че в по класните чалготеки кракът ти не стъпва. Стигаш най много до някоя квартална кръчма. Никъде не съм казал, че ти вярвам. Цитирам те с ирония, защото вече в няколко поста ми прави впечатление, че говориш все за излизанията си по чалготеките, без никой да те е питал при това...

По принцип, Стораровице (добра идея за новия ти никнейм), няма лошо човек да се забавлява по чалготеките, но когато редовно изтъкваш на колко различно ниво си,какви интереси и образование и т.н. притежаваш , какви книги четеш, а накрая постовете ти се свеждат до обикаляне по чалготеките като 16 годишна бръмчалка и въздишки по черни чички и Борис Дали с малката пишка... Някак си не се връзва обрза, който се опитваш да си изградиш с реалните впечатления, които създаваш.

Не се срамувам от това, че съм роден в Шумен. Да, не се прибирам там, но в никакъв случай нямам причина да се срамувам от произхода си, докато твоя селски манталитет си остава селски, без значение дали пишеш от Маково, София или Москва. Аз по долнопробен речник в този форум на жена от твоя не съм виждал... По брутална си била на моменти от мен, Сашо и Сенуж взети заедно... А си уж дама в обществото...

Аз решавам дали да комуникирам с теб и кога да спра, а не ти. Няма да се спасиш. Чакат те черни дни в този форум, защото най много мразя някой да намесва семейства. И някой направи ли го,няма пощада за него. И за какви гадости точно говориш, че си измислям. Нима не припадаше по снимки, на които се виждаха в далечината пакети? Нима не точи лиги по Стораро и не обяснява колко ти е секси? Гадости са твоите фантазии. Това не са мои измислици...

Беше то онзи ден веднъж да ти се получи да ме "сложиш на мястото ми", но просто марата ми беше дошла в повече, но повече няма да се повтори. Смених я с по лайт. Днес обаче ти си поставена на мястото ти и искрено ми достави удоволствие да те видя как се молиш за помощ на пачо в темата за новите песни на грандма Гло. Не ти е за първи път. Една вечер пак те бях поставил в квичащ режим, но тогава търсеше помощ от Фоксе. Най интересното е, че не ти харесваха новите песни на Гло и в момента, в който видя, че можеш да откриеш партия в лицето на пачо срещу мен, изведнъж почнаха да ти харесват... Мишкарско поведение, което проявяваш за хиляден път в този форум... Още помним драмите ти как щеше да напускаш форума. А на мен все ми напомняш за някакви неписледователни дреболийки. Аз поне не си сера на собствените думи и закани. Ще се убедиш в това. Ако тогава не напусна форума, съвсем скоро ще го напуснеш, защото във всяка удобна ситуация, ще те изравнявам с пода...

Май си по ниска и от тревата... Айде чакам новата доза преповторени реплики, на които вече утре ще отговарям с кафето...

И мила Стораровице, да си на 30 години и да парадираш с излизания по чалготеки е повече от жалко. Хората на тази възраст би следвало да имат много по различни интереси, търсения... Аз също много съм бришил, но всяко нещо си има край. Отдавна подобни пошли забавления, не могат да ми донесат душевен мир или задоволство... Та така, г-жа Ниво по ниско от лайното ми.

image.png

Сподели в други сайтове

Коментирайте, че най-оплюваната песен на Яница тази седмица има повече гледания от хитмейкърката Гери-Сопол. :1000 (29):

Време й е за пенсия на сополаната. 3 години мачкане й стигат.

Сподели в други сайтове

Пак недоразбрала. Не се съмнявам, а съм убеден, че в по класните чалготеки кракът ти не стъпва. Стигаш най много до някоя квартална кръчма. Никъде не съм казал, че ти вярвам. Цитирам те с ирония, защото вече в няколко поста ми прави впечатление, че говориш все за излизанията си по чалготеките, без никой да те е питал при това...

По принцип, Стораровице (добра идея за новия ти никнейм), няма лошо човек да се забавлява по чалготеките, но когато редовно изтъкваш на колко различно ниво си,какви интереси и образование и т.н. притежаваш , какви книги четеш, а накрая постовете ти се свеждат до обикаляне по чалготеките като 16 годишна бръмчалка и въздишки по черни чички и Борис Дали с малката пишка... Някак си не се връзва обрза, който се опитваш да си изградиш с реалните впечатления, които създаваш.

Не се срамувам от това, че съм роден в Шумен. Да, не се прибирам там, но в никакъв случай нямам причина да се срамувам от произхода си, докато твоя селски манталитет си остава селски, без значение дали пишеш от Маково, София или Москва. Аз по долнопробен речник в този форум на жена от твоя не съм виждал... По брутална си била на моменти от мен, Сашо и Сенуж взети заедно... А си уж дама в обществото...

Аз решавам дали да комуникирам с теб и кога да спра, а не ти. Няма да се спасиш. Чакат те черни дни в този форум, защото най много мразя някой да намесва семейства. И някой направи ли го,няма пощада за него. И за какви гадости точно говориш, че си измислям. Нима не припадаше по снимки, на които се виждаха в далечината пакети? Нима не точи лиги по Стораро и не обяснява колко ти е секси? Гадости са твоите фантазии. Това не са мои измислици...

Беше то онзи ден веднъж да ти се получи да ме "сложиш на мястото ми", но просто марата ми беше дошла в повече, но повече няма да се повтори. Смених я с по лайт. Днес обаче ти си поставена на мястото ти и искрено ми достави удоволствие да те видя как се молиш за помощ на пачо в темата за новите песни на грандма Гло. Не ти е за първи път. Една вечер пак те бях поставил в квичащ режим, но тогава търсеше помощ от Фоксе. Най интересното е, че не ти харесваха новите песни на Гло и в момента, в който видя, че можеш да откриеш партия в лицето на пачо срещу мен, изведнъж почнаха да ти харесват... Мишкарско поведение, което проявяваш за хиляден път в този форум... Още помним драмите ти как щеше да напускаш форума. А на мен все ми напомняш за някакви неписледователни дреболийки. Аз поне не си сера на собствените думи и закани. Ще се убедиш в това. Ако тогава не напусна форума, съвсем скоро ще го напуснеш, защото във всяка удобна ситуация, ще те изравнявам с пода...

Май си по ниска и от тревата... Айде чакам новата доза преповторени реплики, на които вече утре ще отговарям с кафето...

И мила Стораровице, да си на 30 години и да парадираш с излизания по чалготеки е повече от жалко. Хората на тази възраст би следвало да имат много по различни интереси, търсения... Аз също много съм бришил, но всяко нещо си има край. Отдавна подобни пошли забавления, не могат да ми донесат душевен мир или задоволство... Та така, г-жа Ниво по ниско от лайното ми.

Мунчо, все повече се убеждавам, че наистина си бил малтретиран от родителите си, или от съученици/ близки/ познати като малък. Няма друго обяснение иначе!

Човек може и книги да чете, професия да си има, да е карал две магистратури като мен, като в същото време да излиза да се забавлява на каквато си музика пожелае. Нали ти беше този слушател на чалгата, който беше обиден от думите на Тони Димитрова по жанра? Сега защо изкарваш ходенето по заведения, които пускат тази музика, като нещо долно? Освен раздвоената снимка, към която си гарнирал и звездички, да не би да имаш и някакво личностово раздвоение?

Помощ от никого не търся, просто ми стана смешно определението на Пачо за "бизнесмен", при положение, че си просто селски тарикат с вежди по-тънки и от миниатюрната му пишка, та се позасмях и изкоментирах. Колко пъти да ти кажа, че от помощ нямам нужда!

Очаквам с нетърпение да ме накараш да напусна форума, драги ми Мунчо! Да си спазиш обещанието, иначе ще изглежда крайно несериозно! Утре с кафето, очаквам поредните ти умотворения! После, иди се изакай и приготви анала за деня, може да ти излезе късмета някъде там по Витошка, където въртиш бизнеса с милионите! :1000 (29):

Спокойна нощ с новите ти занимания и душевен мир! :1000 (21):

Сподели в други сайтове

Кали има доста стабилни песни, но не успя да изкара хит от сорта на 442, както я знаят повечето хора. Като човек е отвратително същество, та това ме кара да не я слушам често :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Хубав въпрос. Срам ги е, защото те освен "Не се изтриваш", друго като аргумент в защита на тезата си за оставането в този така жадуван от тях топ 3 на Преса, нямат! А песента наистина е готина, просто мина и замина. Като всички нейни от 2007 година насам. Няма драма!

Да бе, нямат. Малки ли статуетки Певица на годината могат да ви набичат в тиквите. Малко ли спечелени идоли и най харесвана попфолк певица от сигнал...

Може да не е в топ 3 по хитовост, но си е в топ 3 за най скъпоплатен изпълнител в чалката, топ 3 за певица с най много фенове, топ 3 за певица с най много клубни участия и още доста топове...

Докато булдога нито е в топ 15 по хитове, нито по участия, нито по фенове, нито по хонорар... И тъй като твоята любимка отдавна е извън всякакви топове, пак се чудиш към кой лидер във фолка да се присламчиш... Такива като теб все харесват силните на деня, но в момента , в който загубят позиции, и ти сменяш фаворитката. Десислава, Цветелина Янева, Ивана, а сега Галена... Само и само да си в актуалната за фолка дилема - тази или онази... Насочвай се най добре към Джулия. Тя май ще е следващата лидерка, така че ти се очертава и нова любимка...

На другите бълвочи утре ще ви отговарям, за да не изляза непоследователен в очите ви, Стораровице... Лягам доволен, че съм ви разклатил и ми се обяснявате. А вие живей с мисълта колко класно и разпускащо е по чалготеките. Ако бяхте ходила, нямаше да говорите глупоти...

image.png

Сподели в други сайтове

Да бе, нямат. Малки ли статуетки Певица на годината могат да ви набичат в тиквите. Малко ли спечелени идоли и най харесвана попфолк певица от сигнал...

Може да не е в топ 3 по хитовост, но си е в топ 3 за най скъпоплатен изпълнител в чалката, топ 3 за певица с най много фенове, топ 3 за певица с най много клубни участия и още доста топове...

Докато булдога нито е в топ 15 по хитове, нито по участия, нито по фенове, нито по хонорар... И тъй като твоята любимка отдавна е извън всякакви топове, пак се чудиш към кой лидер във фолка да се присламчиш... Такива като теб все харесват силните на деня, но в момента , в който загубят позиции, и ти сменяш фаворитката. Десислава, Цветелина Янева, Ивана, а сега Галена... Само и само да си в актуалната за фолка дилема - тази или онази... Насочвай се най добре към Джулия. Тя май ще е следващата лидерка, така че ти се очертава и нова любимка...

На другите бълвочи утре ще ви отговарям, за да не изляза непоследователен в очите ви, Стораровице... Лягам доволен, че съм те разклатил и ми се обясняваш. А ти живей с мисълта колко класно и разпускащо е по чалготеките. Ако беше ходила, нямаше да говориш глупоти...

Точно така, Мунчо - направо съм я сменила Ивана... :1000 (29): Загуби позиции жената, а аз веднага се отказах от нея! Разклатена съм, обяснявам се и се моля да върнеш радостта ми, тъй като последните следи са от сълзи! :1000 (19):

А иначе си включил и Деса в списъка на изгубилите позиции. Поздравявам те, най-после показваш някаква реална представа и пишеш нещо умно тук!

Сподели в други сайтове

Кали има доста стабилни песни, но не успя да изкара хит от сорта на 442, както я знаят повечето хора. Като човек е отвратително същество, та това ме кара да не я слушам често :1000 (29):

Не е по-отвратителна от една Галена, например.

Сподели в други сайтове

Това са хубави песни на Фекали! Целият албум шесто чувство ми е любим. Много обичам и песента "Оф, Оф", но клипът го няма в тубата и не мога да го споделя.

И сред нереализираните песни в индийския и циганския албум имаше силни попадения. В Пайнер съм й харесал 1-2 песни, а и съвсем й лъснаха простотията и невежеството, но не това е водещо за една певица, де.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...