mitak_94 Публикувано на Юни 21 Report Share Публикувано на Юни 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Добър клип, но като видях на кого ми стана ясно защо. Добър проект на Кали, но музиката си я знаем, има много такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Дразни ме бе, дразни ме.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Мултивисшистката и някъв гаден педал. Давам "Не" сама заради тях двамата. Музиката иначе сякаш я бива. Ама песента е пореден чуван блудкоч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Типична Пашева песен, но е интересна. Втората част е готина с диалога, пасва в клипа и играта на Кали е особено добра. Само не разбрах защо клипа трябва да почва с циците на Анджелина Атанасова, но тя му е спътница на този Вилислав във всичките му клипове. Даже последния и опит за песен "Златната мина" е в един негов канал. Не е лоша песента, допадна ми, пуснах си я втори път да я чуя пак, което е цял комплимент, предвид, че в чалгата последната една година не знам коя песен съм искал да чуя не втори път, а ми първия докрай. Бива. На Кали и се получава в дуети от Пашев. "Хайде, вдигни и" с Емануела беше яка песен. Давам му плюс на тоя проект, може би най-добрия на Вилислав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Изтрили са го. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Чух я преди. Доста добра композиция от Пашев. Жалко обаче, че не е самостоятелна. Гласа на момчето е дразнещ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не ми хареса. Този Вилислав има много противна мутра, да не говорим за гласа. Последните две песни на Кали не струват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Изтрили са го. Да, смениха позицията на имената. Бяха "Кали и Вилислав", сега са "Вилислав и Кали". Трият за ей тая глупост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Да, смениха позицията на имената. Бяха "Кали и Вилислав", сега са "Вилислав и Кали". Трият за ей тая глупост. Явно Вили е дамата в дуета, затова. Песента е добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Чия е музиката, това прилича на още сто песни... Момчето май за пръв път го виждам, на Кали не й разбирам много какво пее. Като цяло не ми харесва. Уф, усещам се, че ги хейтя много всички, чак се дразня, че нищо не може да ми хареса и се очертава слабо лято. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Добър клип, но като видях на кого ми стана ясно защо. Добър проект на Кали, но музиката си я знаем, има много такива. +1 Нищо ново, иначе песента не е лоша, както и видеото. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Видеото ме кефи в частта с диалога, готино е. Кали го раздава хард. Песента е приятна, днес сигурно поне 10 пъти я слушах. Има нещо готино в нея. А липсва виене, което ме кефи. Допадна ми доста, неочаквано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Типична Пашева песен, но е интересна. Втората част е готина с диалога, пасва в клипа и играта на Кали е особено добра. Само не разбрах защо клипа трябва да почва с циците на Анджелина Атанасова, но тя му е спътница на този Вилислав във всичките му клипове. Даже последния и опит за песен "Златната мина" е в един негов канал. Не е лоша песента, допадна ми, пуснах си я втори път да я чуя пак, което е цял комплимент, предвид, че в чалгата последната една година не знам коя песен съм искал да чуя не втори път, а ми първия докрай. Бива. На Кали и се получава в дуети от Пашев. "Хайде, вдигни и" с Емануела беше яка песен. Давам му плюс на тоя проект, може би най-добрия на Вилислав. Песента е толкова еднообразна, че я изтърпях до най-много минута. Тоя диалог така и не го видях, ама и ми е безразлично някак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Диалога в клипа е готин, не вярвах да ме изкефи песента, но ми хареса. Вокалчето след втората част също е интересно. Типично Пашева е, но някак се отличава или не знам, харесва ми. Преди малко пак я слушах. Вилислав е интересен, не е най-пеещия, но не и свръх бездарен. "Остава скрито" е готина и различна песен, от последните кадърни на Оцко. На Кали дуетите и се получават добре, макар, че последните и песни са адски тъпи, тази песен е готина и ми напомни за "Хайде, вдигни и" която я спуквах от реплех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Сп,ях я на п,ипева Боза Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.