Dominatora Публикувано на Юни 27 Report Share Публикувано на Юни 27 музика и аранжимент: Мартин Биолчев текст: Йордан Гергов режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ми много ме изкефи. Поглеждам на кой е музиката, гледам Биолчев и ми стана ясно, защо е яка песента. Малко, като че ли прилича ни Кажи честно. Жалко, че парчето е попаднало в баба Екстра, иначе можеше да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 По мой вкус е, обичам такива ритми И клипчето е свежо, Екстрата си е екстра! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ми много ме изкефи. Поглеждам на кой е музиката, гледам Биолчев и ми стана ясно, защо е яка песента. Малко, като че ли прилича ни Кажи честно. Жалко, че парчето е попаднало в баба Екстра, иначе можеше да е хит. +1. Биолчев прави много добри композиции. Иначе Екстра може да скандализира ала Шер през 1998 и да смаже с хит, но ме съмнява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Тъпотия е. После се чудим защо хората не искат да слушат чалга. Нина преди 15-20 години какви песни правеше, а сега пълен оцет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Наистина не е нищо особено, но е за предпочитане пред всички еднотипни песни от Пашев, Ганев,Павлов и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ма тя изкара хит тази... браво бе, готина песен. Този ми е свръх излишен, само заради Екстра Нина я слушам, макар, че участието и е по-малко, само на припева и няколко лафа по-напред. Биолчев е майстор, ей това е танцувален поп-фолк. Хареса ми и не го крия. Клипа - не, този гей - не, но Екстра Нина , пеенето и (ако ще и с autotune) и визията и са стрхотни. С тази песен , ама самостоятелна трябваше да се върне, не 2 години да се мъчи с ментета. Ако беше ft. Adnan, така и така е autotune всичко щеше да е хит. Ама и така си е добре, заради нея ще я слушам. За колата е идеална. Екстра Нина да продължи с яките песни и Биолчев, но без този паразит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 По мой вкус е, обичам такива ритми И клипчето е свежо, Екстрата си е екстра! И на мен ми хареса. :1000 (30): Веднага като излезе се сетих за теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Не ми харесва, даже не я изтърпях да я чуя цялата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Е, най-накрая Екстрата да направи професионален клип. Предните бяха ТВ версии. Тия дето живеят в Германия ще им хареса текста. Има нещо приятно, но не ми е уау като песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Е, най-накрая Екстрата да направи професионален клип. Предните бяха ТВ версии. Тия дето живеят в Германия ще им хареса текста. Има нещо приятно, но не ми е уау като песен. Мистър Президент беше по-хубав като клип, но предпочитам тази песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Главата ме заболя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не е лоша, музиката ми хареса много! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Кючекът е много добър, нооо самият текст, можеше нещо по-интересно... И този там който и да е, доста разваля песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Песента ме зариби, най-вече припева с Екстра Нина. Биолчев е абсолютен топ. Ей как искам цялата песен да е нейна, цял ден я слушам, макар и да се налага да чувам и противното гейче. Ама заради Екстра Нина. Втората и песен след "Любовница", която слушам толкова много. Биолчев изкара днес хит и на Райна. Това момче знае да прави хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Мелодията е яка но можеха да вкарат по хубав текст на песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Wav искате ли я ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Wav искате ли я ? Ами... ако не ти се свиди пускай я Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ами... ако не ти се свиди пускай я https://ndox.abv.bg/download?id=62caba462d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 https://ndox.abv.bg/download?id=62caba462d Благодаря! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Благодаря ти! Аз се сдобих със синбек, ако някой се интересува. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Готина песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ако не беше елементарният текст, щеше да е по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.