lucellent Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много яки парчета почна да пуска Райна. Кефи ме и това. Лятно, неангажиращо, свежо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Доста добра наистина, браво Райне! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Убийствена. Пореден хит. Доказа на всички, които я бяха отписали, че когато си поиска може да е актуална. Неангажиращо, лятно и свежо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Това ли чакахте толкова и хвалехте? Пълна тъпня.. С нищо не се отличава като песен, няма да си я пусна втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Тенът милка, дупето бразилка, УНИКАЛНА РАЙНА! Да продължава в същия дух, много яко парче, приятно видео. Ще се гърми яко. :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Това ли чакахте толкова и хвалехте? Пълна тъпня.. С нищо не се отличава като песен, няма да си я пусна втори път. Ако беше на нашто Яни, нямаше така да приказваш. Зарибяващо определено. 2018 явно е годината на Райната, време и беше! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Свежо, лятно, актуално.. браво на Райна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Райна е убийствено красива! Песента е супер свежа и готина,браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ами много ми хареса! Наистина песента е много лятна,неангажираща и свежа! Клипчето радва,Райна има страхотно тяло и излъчване! Да продължава в същия дух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ако беше на нашто Яни, нямаше така да приказваш. Зарибяващо определено. 2018 явно е годината на Райната, време и беше! Не е така, не ми харесва песента. И на Яни да беше и на Галена, пак така щях да кажа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не е така, не ми харесва песента. И на Яни да беше и на Галена, пак така щях да кажа. Повам да подозирам, че си просто предубедена, но всеки има право на вкус вкрайна сметка. Райна наистина е мноо яка в клипа, особено ми впечатли сцената с динята а досега нямам спомен да съм се вълнувал толкоз от зарзавати ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Повам да подозирам, че си просто предубедена, но всеки има право на вкус вкрайна сметка. Райна наистина е мноо яка в клипа, особено ми впечатли сцената с динята а досега нямам спомен да съм се вълнувал толкоз от зарзавати ... Е как едно време не си ли се вълнувал от "тез червени домати".. Не съм предубедена, както и снощи казах има песни на Райна, който харесвам, но тази и предната не са от тях. А за визията, никога не съм казвала, че не е готина. Кефи ме че си остана естествена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Песента е супер! Много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Най-добрите песни тази година са при Райна! И тази е страшна... "Зле те чувам" ми е любимата тази година, но и с тази става същото на първо слушане..... ще видим, де, но отново нейния проект за мен е най-добрия! Да продължава със същите мега яки песни! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Е как едно време не си ли се вълнувал от "тез червени домати".. Не съм предубедена, както и снощи казах има песни на Райна, който харесвам, но тази и предната не са от тях. А за визията, никога не съм казвала, че не е готина. Кефи ме че си остана естествена. Честно казано, Елза ме кефи, ама клипа го гледах много по късно и песента не ми беше хич интересна докато не го видях години по късно. Пък може и да е от възрастта, нали, ЕГНто си казва думата и почват отклоненията. Но пък може да е интересно, то дините не са хич лошо нещо ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Доста хитов потенциал. Супер е. Хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Честно казано, Елза ме кефи, ама клипа го гледах много по късно и песента не ми беше хич интересна докато не го видях години по късно. Пък може и да е от възрастта, нали, ЕГНто си казва думата и почват отклоненията. Но пък може да е интересно, то дините не са хич лошо нещо ... Не са лошо, да, лятото е сезона да дините, на жегата. И все пак Райнето не е откривателката да дините, имаше други преди нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Тая пак изкара хит. Жалко, че клипът е за 5 лева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Приятна песен, но дотам. Ако го беше изпяла Кали щяхте да го обявите за провал. Не го виждам като хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Клипът го спасяват само хубавите визии и разкошната Райна. Трябваше да заложи на Люси за нещо по-качествено, защото този с когото е работила не блести с големи заложби. Всъщност, като теглим чертата единствената, която може да се доближи до Райна като красота и излъчване е с 10 години по-старата Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Предната повече ми харесваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Като продължение на "Зле те чувам" е, но няма лошо - има заряд и потенциал, кефи. Райна скандализира с втори пореден хит, браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Колкото и да ми е симпатична Райна, това не ми харесва. Особено клипа е пълен потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.