-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 И аз съм съгласен, че клипа е доста зле. Крачка назад след ''Зле те чувам''. Спасява го, че е летен и непринуден, но следващия път да се стегне. Не и отива да прави клипове на ниво Юнона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 И аз съм съгласен, че клипа е доста зле. Крачка назад след ''Зле те чувам''. Спасява го, че е летен и непринуден, но следващия път да се стегне. Не и отива да прави клипове на ниво Юнона. Че Юнона обикновено правим много яки клипове. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не мога да чуя голяма част от думите добре. Може ли някой да публикува текста? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Като идея ми напомня това на Теодора, то също е на Биолчев: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Като забележка бих добавил, че аутотюна е в повече. В “Зле те чувам” звучеше по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Уникалнаааааааа! Новия хит. Раинето ме кефи на макс от 2 години насам. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Има нещо свежо в песента и определено бих си я пуснал пак! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 🇧🇷”БРАЗИЛКА''🇧🇷 АЗ СЪМ ''ЛЮТА'', ПИШЕ МИ ГО НА ПАСПОРТА ВАДЯ ТЕ ОТ ТВОЙТА ''ЗОНА НА КОМФОРТА'', ПРАВЯ КАТО ЧИЛИ, ВСЕ ЕДНО ОСА ТЕ ЖИЛИ, КАТО КАКТУС, ОХ, БОЛИ ЛИ?! ПОГЛЕДЪТ МИ - KILLIN', KILLIN' КОЖАТА МИ - SEXY FEELING, ЧУДИШ ЛИ СЕ ВЕЧЕ КОЙ СИ? 100% МОЙ СИ, МОЙ СИ ! ТЕНЪТ ''MILKA'' ДУПЕТО ''БРАЗИЛКА'' ''БЯЛО'' ПРАВЯ ЧЕРНОТО МОРЕ, АМАЗОНКА, МОЕТО МОМЧЕ, ДИВА СЪМ, СГЪВАМ ТЕ НА ДВЕ ! (La) PECOSA, PEKOSA, PEKOZA СЛЕД МЕН ЩЕ ТИ ТРЯБВА ГЛЮКОЗА.. ЖАДЕН ЛИ СИ, ИДВАМ КАТО НИАГАРА К'ВО ЩЕ КОНСУМИРАМЕ ОТ МИНИБАРА К'ВО СЕ ОТВАРЯ И ИЗПИВА, ДА ТИ КАЖА, ЧЕ НЕ БИВА, НЕ ОТИВА! ИЗВИКА ЛИ МИ ''ПИСИ, ПИСИ'', В МОИТЕ ЛАПИ, ТИ СИ, ТИ СИ, ПУСКАМ ТОК AС/DС ONE, TWO - ТИ СИ, ТИ СИ ! КАТО В SAHARA - ЖЕГА ОБЕЩАВАМ! КАТО CHE GUEVARA - ТЕ ОСВОБОЖДАВАМ ! АЗ КАТО BACARDI - ТЕ ОПИЯНЯВАМ ! КАТО ASTON MARTIN - В ПЪТЯ ЩЕ ТЕ ВКАРАМ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Амиии, доста време я чаках, но... Не ми допада, аман от тези текстове без грам смисъл. Иначе е готина във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Амиии, доста време я чаках, но... Не ми допада, аман от тези текстове без грам смисъл. Иначе е готина във видеото. Я па тоа. НА такъв смислен, проникновен, лиричен и изпълнен със символика текст да му кажеш че бил без грам смисъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Няма спиране тая песен яка свежарка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Видеото е най-гледаното в канала на Планета за последните 2 дни, но все още не е в трендинг. Защо така ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Текста е топ. Ето това е модерен и як текст. Нито е за депресии, нито е вулгарен, нито много любовен. Много ме радва Райна. От Принцеса насам, всимко и е 6. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Райна е готина и винаги съм я харесвал, още повече, откакто й бях на участие, но точно тази песен ми е... безлична. Има хитовата нотка, някои ок фрази, други - тъпи като за певица с толкова стаж. Като цяло ми се слуша някаква по-сериозна песен от нея, и по възможност с добро смесване. Допадна ми "Написано с любов", а от комерсиалните - "Зле те чувам", както и други преди нея. Виждам я, че се стреми да се впише във вълната, но не мисля, че е себе си на сто процента в някои от последните си проекти. Това въртене на гъза ми дойде в повече, като цяло напоследък и в сторитата си прекалява с наблягането на задните части. Дори "Любов по скалата на Рихтер" беше по-естетически и идеен клип. Имаше интересни локации и яко танци. Това видео ми е постно. И да вземе някой да я облече най-накрая както трябва, че тоя кич е открай време. А е толкова готина... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Някои, ако прочете коментарите ще помисли, че Райна е изкарала някакъв нечуван, брутален мегахит на годината Голяма скука е,а и сега като излязат Галена, Галин, Преслава няма да има и помен от тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 И аз веднага се сетих за Грешно-спешно на Теодора. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 ”БРАЗИЛКА'' АЗ СЪМ ''ЛЮТА'', ПИШЕ МИ ГО НА ПАСПОРТА ВАДЯ ТЕ ОТ ТВОЙТА ''ЗОНА НА КОМФОРТА'', ПРАВЯ КАТО ЧИЛИ, ВСЕ ЕДНО ОСА ТЕ ЖИЛИ, КАТО КАКТУС, ОХ, БОЛИ ЛИ?! ПОГЛЕДЪТ МИ - KILLIN', KILLIN' КОЖАТА МИ - SEXY FEELING, ЧУДИШ ЛИ СЕ ВЕЧЕ КОЙ СИ? 100% МОЙ СИ, МОЙ СИ ! ТЕНЪТ ''MILKA'' ДУПЕТО ''БРАЗИЛКА'' ''БЯЛО'' ПРАВЯ ЧЕРНОТО МОРЕ, АМАЗОНКА, МОЕТО МОМЧЕ, ДИВА СЪМ, СГЪВАМ ТЕ НА ДВЕ ! (La) PECOSA, PEKOSA, PEKOZA СЛЕД МЕН ЩЕ ТИ ТРЯБВА ГЛЮКОЗА.. ЖАДЕН ЛИ СИ, ИДВАМ КАТО НИАГАРА К'ВО ЩЕ КОНСУМИРАМЕ ОТ МИНИБАРА К'ВО СЕ ОТВАРЯ И ИЗПИВА, ДА ТИ КАЖА, ЧЕ НЕ БИВА, НЕ ОТИВА! ИЗВИКА ЛИ МИ ''ПИСИ, ПИСИ'', В МОИТЕ ЛАПИ, ТИ СИ, ТИ СИ, ПУСКАМ ТОК AС/DС ONE, TWO - ТИ СИ, ТИ СИ ! КАТО В SAHARA - ЖЕГА ОБЕЩАВАМ! КАТО CHE GUEVARA - ТЕ ОСВОБОЖДАВАМ ! АЗ КАТО BACARDI - ТЕ ОПИЯНЯВАМ ! КАТО ASTON MARTIN - В ПЪТЯ ЩЕ ТЕ ВКАРАМ. Много ме кефи текста. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 PECOSA, PEKOSA, PEKOZA какво означава? И защо наистина Райна се облича толкова ужасно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 PECOSA, PEKOSA, PEKOZA какво означава? И защо наистина Райна се облича толкова ужасно? Какво и е на облеклото? Мен ме кефи супер много. Избрала си е рокли от модна къща и така. Свежарка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Какво ви харесва в този текст? Потресаващо тъп е.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 PECOSA, PEKOSA............какво означава? Google казва че е това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Какво и е на облеклото? Мен ме кефи супер много. Избрала си е рокли от модна къща и така. Свежарка е. Облеклото изглежда евтино и доста селянее. Иначе, знаеш, че като жена я харесвам, изглежда уникално. Но трябва да спре и със ситните вафлички по цялата си глава, каквито си беше направила и във "Виновен"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Облеклото изглежда евтино и доста селянее. Иначе, знаеш, че като жена я харесвам, изглежда уникално. Но трябва да спре и със ситните вафлички по цялата си глава, каквито си беше направила и във "Виновен"! Тук съм съгласен. С права коса е убийствена например. Трябва да експериментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Ако е "Pecosa", означава човек с лунички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.