Kremito Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Какво ви харесва в този текст? Потресаващо тъп е.. Харесва ми,че е лек и неангажиращ,не че е произведение на изкуството. :1000 (24): Нещо различно от обичайните текстове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Харесва ми,че е лек и неангажиращ,не че е произведение на изкуството. :1000 (24): Нещо различно от обичайните текстове. И аз не съм особено доволен от текста, но като за лятото защо не? Поне няма нецензурни изрази и сие. Неангажиращ е, а Райна може да си позволи нещо такова, след всички добри текстове в последните 3-4 години, които предложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Текстът със сигурност е по-добър от този на Гейо за 112! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Облеклото изглежда евтино и доста селянее. Иначе, знаеш, че като жена я харесвам, изглежда уникално. Но трябва да спре и със ситните вафлички по цялата си глава, каквито си беше направила и във "Виновен"! Наистина евтинее. Погледнах коя марка я обличат - Алеса фешън. Дрехите са им.тотални реплики на световни брандове, само че побългарени и с логото на Алеса. Особено тоя модел на Гучи са го окрали много грозно и са сложили логото си. Много смешня история. Райнето не е преценила, или й плащат да ги слага за повече реклама. Текста е топ. Трябва да си доста зле, да кажеш на тоя текст, че е тъп, при наличието на 80% по тъпи текстове за последните години. Неможе да се пее все за любов и разбити сърца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Текстът със сигурност е по-добър от този на Гейо за 112! Кой текст ти е най-тъп? - Тенът милка - 112 - Айнс, цвай, аз съм полицай! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 ама как може да се кефите на това нещо ?!?!?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Въртят ли я по дискотеките? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Въртят ли я по дискотеките? Да, аз си я поръчах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Въртят ли я по дискотеките? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 НЕ, разбира се ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Не знам дали някой го спомена, но току що си пуснах една стара песен на Анелия и какво да чуя... 0:36 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Не знам дали някой го спомена, но току що си пуснах една стара песен на Анелия и какво да чуя... 0:36 ? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Не знам дали някой го спомена, но току що си пуснах една стара песен на Анелия и какво да чуя... 0:36 ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Хит за Райна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Бразилкааа Райна винаги е на ниво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.