Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 А за какво трябва да прави фийтове с тези оцети след като е от малкото нормални изпълнители в чалгата, не ми се вярва да иска да се подвизава съвсем в другия жанр или поне така се надявам. Все пак е поп фолк изпълнител в крайна сметка. Момчето само ви казва че конкуренция са му Криско И Гери Никол, пр новини със Сузанита , Герито и други от попа. Той ви казва , че не е съвсем фолк, а вие пак живеете с мисълта, че трябвало да прави фолк. Очевидно е че търси друга линия. С Декстър работи, с Весо и с други лица от другия бранш. Не е длъжен да прави фолк, защото ние мислим , че трябва. Ако можеше с 30 би избягал от потъващия кораб. Фолка вече издиша осезателно на бързи обороти. Или копират бг попа или пеят старата песен от преди 5 години. Виж го унуй Яница колко е долно и пошло. Кой иска такива колеги... Да бяга Галин докато може. Има спасение за него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Припева е 1:1 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Бруталната песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Аранжиментът е як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 112 отвътре гори ми Галин номер 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Това момче хич го няма в пеенето, добре, че има софтуер... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.