Gerganafen Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Лельо, има огромна разлика между това да се чекнеш на кючек пожелавайки "от яд да се подпалят" или квото беше там само десетина дни след като майка ти е починала от изгаряния, и това да излееш мъката си в балада, пусната след повече от 40 дни и то със съгласието на семейството на загиналия. Тотка е можела да говори с Янакиев да забавят премиерата. Яница обаче не е била длъжна да го прави. Страхотна, стойностна песен, с красиво и стилно и видео - браво! Относно това, че е кавър, подкрепям изказването, че Ема не е композитор за да си напише музиката сама, така че няма значение дали мелодията която е намерила за подходяща е авторска или не. Може пък песента да е била любима в семейството им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Оправдания лесно ще се измислят, но е факт, че тая песен е творена в 40 дневния траурен период. И е набързо скалъпена, след като е взела 3 годишна песен. И не аз казвам, че Емилия има вина за катастрофата, но тя самата явно изпитва такава - с което си обяснявам тая песен. Обитва се да си успокои съвестта жената по някъф начин. Което не прави проекта по-малко пошъл за мен. Не обикаляла била по интервюта, то пък и тва оставаше. Ама гледам е почнала пак с участията ... Да беше пуснала някоя мазнотия, да и се дразня по - малко що за човек е. Дори да има/е имала някви реални и смислени подбуди за реализира това, извличането на дивиденти (най-малкото от участия, пък и като гледам как и се радвате телешки ми се повдига, честно) не го прави по-малко гнусно и непроятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 И не аз казвам, че Емилия има вина за катастрофата, но тя самата явно изпитва такава - с което си обяснявам тая песен. Обитва се да си успокои съвестта жената по някъф начин. Да ни светнеш това как го реши? Не видях в текста на песента фрази от сорта на "Закривах ти очите с моите ръце, затова се блъснахме". За мен Емилия е станала достатъчно близка с починалото момче и го е възприела като свое дете, или го е заобичала по някакъв начин, затова му посвещава песен. Айде опровергай ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Оправдания лесно ще се измислят, но е факт, че тая песен е творена в 40 дневния траурен период. И е набързо скалъпена, след като е взела 3 годишна песен. И не аз казвам, че Емилия има вина за катастрофата, но тя самата явно изпитва такава - с което си обяснявам тая песен. Обитва се да си успокои съвестта жената по някъф начин. Което не прави проекта по-малко пошъл за мен. Не обикаляла била по интервюта, то пък и тва оставаше. Ама гледам е почнала пак с участията ... Да беше пуснала някоя мазнотия, да и се дразня по - малко що за човек е. Дори да има/е имала някви реални и смислени подбуди за реализира това, извличането на дивиденти (най-малкото от участия, пък и като гледам как и се радвате телешки ми се повдига, честно) не го прави по-малко гнусно и непроятно. А в кой период трябваше да е творена? Такива песни, стихове, и тн. се пишат точно тогава, когато се изживяват, а не 5 години по-късно. Шегуваш се, нали? Или ги пишеш нарочно тези неща, нямам друго обяснение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Да ни светнеш това как го реши? Не видях в текста на песента фрази от сорта на "Закривах ти очите с моите ръце, затова се блъснахме". За мен Емилия е станала достатъчно близка с починалото момче и го е възприела като свое дете, или го е заобичала по някакъв начин, затова му посвещава песен. Айде опровергай ме. Survivor’s guilt, най-малкото. И определено толкова са били близки, че в 40 дневния траур не е спала да му посвети песен и да хукне да я пее по всички кръчмотеки из страната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Survivor’s guilt, най-малкото. И определено толкова са били близки, че в 40 дневния траур не е спала да му посвети песен и да хукне да я пее по всички кръчмотеки из страната. Хората мислят, че се шегуваш или ги пишеш нарочно тия неща. Аз залагам на второто. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Хората мислят, че се шегуваш или ги пишеш нарочно тия неща. Аз залагам на второто. :1000 (19): Някъде по средата. Хубуу, почувствала е нещо, изпяла го, не е лошо в жанра да има и такива песни, ма кат цяло не одобрявам постъпката и най-вече тайминга и. В тия срокове просто и с най-голямото ми желание ми е трудно да видя доброто намерение, а не нещо скалъпено набързо с цел извличанене на максимални дивиденти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Защо да не подготвя песен посветена на него по време на 40-дневния траур, щом семейството му са ок с това? Като певци и творци, имат възможността да изливат чувствата си в музиката. Много по-добре да пеят за изживяни неща, отколкото шаблоните "чакала-плакала", "пичът в дискотеката", "ТОП кифлата", "бившата на мъжът ми е кучка". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Някъде по средата. Хубуу, почувствала е нещо, изпяла го, не е лошо в жанра да има и такива песни, ма кат цяло не одобрявам постъпката и най-вече тайминга и. В тия срокове просто и с най-голямото ми желание ми е трудно да видя доброто намерение, а не нещо скалъпено набързо с цел извличанене на максимални дивиденти. Песента дори не е клубна, щото нали викаш "Бърза да се върне в баровете да я пее". Какво да я пее, това е тежка балада за смърт. Емилия си има един от ТОП 3 хитовете на годината и още куп други, дето си пее. 40 дни траур малко ли бяха според теб? Колко време трябваше да отсъства от работа, година? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Пробелма ми не е в това, колко и е бил дълъг траура - всеки си преценява сам, по тоя въпрос, а че едва ли не е чакала да минат общоприетите 40дена, за да си пусне песента. И за какво пеене и творене говорим за песен, която е взела наготово и е поръчала текст, не е вложила и една йота творческа енергия в проекта, освен няква стартоеа точка? То не е лошо, просто отбелязвам собственото си мнение, че макар и откровеното печалбарство да не е баш в основата на тая песен, почитането на паметта на загиналия младеж е също толкова далече оттам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Ужасно изпяване и отвратителен глас. Подбудите ѝ са също съмнителни. И, разбира се, кавър. Какво да очакваме от най-прехвалената от форума чалгаджийка на всички времена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 На мен Ема ми опротивя след тая песен. Бях й фен. Толкова е бързала да я пусне, че не бих се учудил да е сменила текста на вече така или иначе подготвян от нея кавър. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Пробелма ми не е в това, колко и е бил дълъг траура - всеки си преценява сам, по тоя въпрос, а че едва ли не е чакала да минат общоприетите 40дена, за да си пусне песента. И за какво пеене и творене говорим за песен, която е взела наготово и е поръчала текст, не е вложила и една йота творческа енергия в проекта, освен няква стартоеа точка? То не е лошо, просто отбелязвам собственото си мнение, че макар и откровеното печалбарство да не е баш в основата на тая песен, почитането на паметта на загиналия младеж е също толкова далече оттам. Колко злоба просто лъха от постовете.Искаме да кажем всички,че песента е изпята с чувство.Какво като е взела песента,харесала я е ,почувствала я е и е сметнала,че трябва да и даде текст,и да стане.Не знам как не те е срам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Ужасни сте някои, даже не мисля да търся начин да ви обясня. Вече я видяхте и как я пее по кръчми и я заклеймихте... Тотално не сте в ред... И ако на това изпяване някой каже, че е отвратително, значи има сериозна нужда от лекар уши, нос, гърло. Тя покрива някакви височини, дето 2/3 могат само да мечтаят да изпеят. Освен това баладата е страхотна, въпреки посланието и тъгата, която носи и ти пречи да я слушаш, има големия шанс за хит. И между другото дори да отиде да даде интервю абсолютно би имала това право, името й беше в централните новини няколко дни подред, обвиниха я, плюха я, аз бих се защитил. Хубавото в случая е, че влизаш в youtube и коментарите са по няколко реда, в повечето от които присъства думата респект. Така че не е само във форума, спете спокойно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Страхотно респектиращо, Емилия определено успешно изпълнява целта си. Сглобяваш набърже песен там колкото да не е без хич, използваш че хората така и така те съжаляват и хич не си печалбарка, елементарно възползваща се от трагедията, а достойна за съжаление мъченица едва ли не. Направо я предлагайте на БПЦ за канонизация вече и да приключваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Страхотно респектиращо, Емилия определено успешно изпълнява целта си. Сглобяваш набърже песен там колкото да не е без хич, използваш че хората така и така те съжаляват и хич не си печалбарка, елементарно възползваща се от трагедията, а достойна за съжаление мъченица едва ли не. Направо я предлагайте на БПЦ за канонизация вече и да приключваме. Ти го виждаш така, което за съжаление не ти позволява да откриеш истинската красота на такъв проект. Скалъпила била песен, била използвала повода... Семейството е решило това да е помен, да е последно сбогом, бащата го е решил, пак повтарям, ти като мъж щеше ли да позволиш в такъв момент жената до теб да прави песен, ако наистина не чувства болката и иска да извлече ползи от нея... Чак такава власт да има Емилия върху него... Печалбарка? Какво? Едва ли ще я пее дори, едва ли ще й разрешат да я изпее в дискотека и цялата публика там да я иска. Според мен дори Митака трудно се е навил да я пуснат, така като и "2 квадрата тишина" не се съгласи да се клипира навремето, но понеже е една от златните кокошки. Както и да е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Ти го виждаш така, което за съжаление не ти позволява да откриеш истинската красота на такъв проект. Скалъпила била песен, била използвала повода... Семейството е решило това да е помен, да е последно сбогом, бащата го е решил, пак повтарям, ти като мъж щеше ли да позволиш в такъв момент жената до теб да прави песен, ако наистина не чувства болката и иска да извлече ползи от нея... Чак такава власт да има Емилия върху него... Печалбарка? Какво? Едва ли ще я пее дори, едва ли ще й разрешат да я изпее в дискотека и цялата публика там да я иска. Според мен дори Митака трудно се е навил да я пуснат, така като и "2 квадрата тишина" не се съгласи да се клипира навремето, но понеже е една от златните кокошки. Както и да е... Разбира се, че така го виждам, то просто няма как по друг начин да е. Те така се прави помен, точно с чужда пита - хем песента взета готово, хем текста кой знае от къде е, то така се пише такъв текст за толкова кратко време нали. И елементарно мислене, ма както казах, напрао от БПЦ да ви я обявяват за светица там и толкоз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не знам защо им обяснявате с добро на тези кучета. Те разбират от псувни и унижения. Само така възприемат. Бати кухите лейки, честно. В енергията на песента се усеща искреността на Емилия. И аз след трагедията и малко я нахраних за това , че веднага щяла да се връща на работа, но това се оказаха фенски слухове и момичето както си му е реда се оттегли за 40 дни... Просто от глупостта си някои не могат да разберат красотата на песента. А стюпид чайлда да спре да оценява кой как пее щото ясно личи че е ползвал ушите за друго и сега не функционират добре. ТъпЧайлд и за пеенето на Деса обясняваше колко е зле в Капките. За Глориеви само пищенето на примата е пеене. Нищо че ако Лили Иванова я чуе как извива сръбски орнаменти върху Осъдени души ще и откъсне екстеншъните.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 А стюпид чайлда да спре да оценява кой как пее щото ясно личи че е ползвал ушите за друго и сега не функционират добре. ТъпЧайлд и за пеенето на Деса обясняваше колко е зле в Капките. За Глориеви само пищенето на примата е пеене. Нищо че ако Лили Иванова я чуе как извива сръбски орнаменти върху Осъдени души ще и откъсне екстеншъните.. Ти нямаш ли си някоя нова измамна схема, с която да крадеш, вместо да нареждаш неграмотно нечие мнение? Може да си я хвалите колко искате. Хората разобличиха гълъбовската интересчийка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Разбира се, че така го виждам, то просто няма как по друг начин да е. Те така се прави помен, точно с чужда пита - хем песента взета готово, хем текста кой знае от къде е, то така се пише такъв текст за толкова кратко време нали. И елементарно мислене, ма както казах, напрао от БПЦ да ви я обявяват за светица там и толкоз. Не знам какво очакваш от разни напълно морално разложени индивиди със развален етичен компас. Ема добре знае колко наивна е публиката ѝ, та реши светкавично да си направи ПР на гърба на чуждото нещастие. Веднага набара кавъра, защото няма време за нова композиция, сложи и ужасно циничен текст все едно пее майка на сина си и се представи като великомъченица. Забравих да добавя и грозното ѝ грачене. Нали беше ангелски глас уж. Падналите ангели може би звучат така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Кой знае за чия чекийка е бил тоя текст, ма понеже не е спала да го изкара и да се асоцира с катастрофата, бил бахти дълбокия. Ако не друго, не може да не и се признае на Емилия, че страхотно си играе картите и явно на хората толкоз им трябва да забравят що за стока е всъщност, та извлича максимум позитиви, вместо да си навлече всенародното недоволство като долната интересчийка, каквато всъщност е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Страхотно респектиращо, Емилия определено успешно изпълнява целта си. Сглобяваш набърже песен там колкото да не е без хич, използваш че хората така и така те съжаляват и хич не си печалбарка, елементарно възползваща се от трагедията, а достойна за съжаление мъченица едва ли не. Направо я предлагайте на БПЦ за канонизация вече и да приключваме. А ти какъв и се падаш на Емилия? Роднина или си в нейното обкръжение, че да знаеш как се чувства, или може би си и дал идеята да направи песента, за да изкяри възможно най-много? Как за миг не се замисли, че може от сърце да я е направила? Ако беше пуснала поредната дискотечна боза коментарите щяха да са осъдителни отново. Няма угодия и това си е. Омраза, негативизъм и многознание. За това цялата държава е на тоя хал и всичко емигрира, за да се спаси от цялата тази липса на уважение и душа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не мислете, че не е премислила и факта, че ще предизвика полемика, която си е страхотен ПР. Добре си изигра картите Емица. Анелия може само да се учи, но не вярвам чак толкова ниско да падне. И дано не! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Защо се мъчите да се обяснявате на тримата души, които за никого нищо хубаво не са казали в този форум? Освен единият за Екстра Нина. Нека си слушат "Полицай". Всеки има право на лош вкус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Аз Башурка достатъчно съм я хвалил, за да мога и да я плюя, когато я намирам за пошла. То това й е и истинската същност, де. Добре, че чат-пат прави по някоя яка песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.