Yaneva Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Има го и този момент. И другият - че понякога на първо слушане песента ти се струва тъпа и ти трябват 2-3 дни, за да я възприемеш. На мен дори и някоя певица да ми е крайно неприятна, ако изкара готино парче, й го признавам. За "Пионката" ми трябваха няколко слушания. Но тая "Папая" грабва от първия път. Ако я беше изпяла Емилия, щяхте да подскачате и да пляскате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Аз я чух само веднъж и още помня какво се пее, което е показателно, че е нацелила. Нито една от другите наизлезли песни не помня, след като я спра. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 30,4mb Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 За "Пионката" ми трябваха няколко слушания. Но тая "Папая" грабва от първия път. Ако я беше изпяла Емилия, щяхте да подскачате и да пляскате. А ти щеше да я подминеш, или да се изкажеш с негативен отенък за проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 А ти щеше да я подминеш, или да се изкажеш с негативен отенък за проекта. Имала е проекти, за които съм се изказвала ласкаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Мда, тоя път съм приятно изненадан от Кали, бая свежо парче. Пък ако се разбираше и кво пее, ма то не може сичко да е 6. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Сладка песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.