Fast Публикувано на Юли 13 Report Share Публикувано на Юли 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Мале, брутален клип. Песента е Топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 На това му викам клип! Надмина очакванията ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 WOW! ❤ Ариана е WOW, видеото е WOW, песента е WOW! Безупречна Ариана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ариана с този проект премина от поп звезда в поп легенда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Лично на мен проекта не ми харесва защото Ариана и сериозното може да го превърне в лигаво. Очаквах нещо по-сериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Лично на мен проекта не ми харесва защото Ариана и сериозното може да го превърне в лигаво. Очаквах нещо по-сериозно. Завистта ти мирише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Чак пък завист...аз също съм на мнение че инфантилните ѝ физиономии на тази развалят цялата тежест на проекта. Иначе песента и видеото не са лоши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Легендарна песен, звучи величествено, за клипа смятам, че няма какво да говорим - само Тейлър Суифт от поп музиката има клип на същото ниво в последните години. Два дни подред беше номер 1 в iTunes Worldwide. Невероятно силна ера за Ариана, No Tears вече трети месец държи топ 10 в Hot 100 и тепърва стана номер 1 в поп-радио класацията в Америка. Sweetener като албум в момента е номер 2 в Apple Music Worldwide само с 3 издадени сингъла от 15. Яд ме е, че отново Дрейк си пуска албума месец преди нейния, както стана и с Dangerous Woman, но постиженията ѝ за поп музиката са космически в годината на хип-хопа. Сега видях, че е получила 5 VMA номинации, няма как да остане без награда другия месец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.