pacho Публикувано на Юли 14 Report Share Публикувано на Юли 14 По идея на: Станислав Балабанов Directed by: Иван Димитров – Torex Музика: Dexter Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Много е добра! Като стил ми ходи малко към този на Гери-Никол, Тита и другите подобни, с разликата, че тук в текста има повече смисъл и се забелязва участието на "Ку-Ку Бенд". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много ми харесва смеската м/у модерно RnB и поп-фолк, много интересен проект, а Лилия я харесвам още от преди години имаше една песен "Защо мълчиш", много готина. Харесва ми песента, различна идва. Изглежда прекрасно момичето, а и текста наистина има смисъл. Което е рядко в днешно време, второто изречение да има връзка с първото. Иначе заглавието напомня за "Нека така да е" на Мария Илиева и Атанас, но не е фрапантно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.