Alter Ego Публикувано на Юли 15 Report Share Публикувано на Юли 15 Muzika: Darko Dimitrov Tekst: Anastasija Raznatovic Aranzman: Darko Dimitrov Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Познах. Нашата Симона направо е КЛАСИ над Анастасия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Глупости на търкалета, Наска пръска отвсякъде. Бидона Загорова може само да мечтае за подобен проект и реакция от хората. Много яка, не съм я спрял цял ден! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Глупости на търкалета, Наска пръска отвсякъде. Бидона Загорова може само да мечтае за подобен проект и реакция от хората. Много яка, не съм я спрял цял ден! <3 +1 Анастасия смаза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Бидона Загорова може само да мечтае за подобен проект и реакция от хората. Стига де. :1000 (29): Много е провлачена песента, разпява много. Не ми допада. Симона като гласови данни ще я изяде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Брутална!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 И мен много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Стига де. :1000 (29): Много е провлачена песента, разпява много. Не ми допада. Симона като гласови данни ще я изяде. Аз вчера за пръв път чух как пее Наска, нарочно отбягвах всички клипчета как пее, защото не ме интересуваше. Гласа й ми беше странене, но на втория път вече му свикнах и много ме кефеше. Но ми харесва, че не тръгва по пътеката на майка си, има си собствен канал, някакъв образ изграден още преди песента. А и не изглежда супер нахъсана и амбицирана, което би дразнило хората. Загорова може да има глас, но едва ли ще стане голяма звезда. Ако беше тръгнала по друг път и с чалга щеше, но сега едва ли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Добре, не е изключено и мен да ме зариби. Загорова може да не стане звезда единствено заради хейта на българина по всичко родно. Уникално племе сме... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1 милион за 13 часа. За 24 часа - 1 298 879 views / 44 000 likes / 6 500 dislikes / 3 500 comments. Трендинг в момента: 1 - Сърбия, Черна гора, Македония 2 - Босна 3 - Словения 8 - Австрия 10 - Хърватия 17 - Германия 19 - Швейцария + традиционното омаловажавне от Карлеуша на успелите в Туитър Всичко това в канал с 10 000 абоната, в неделя, в деня на финала на световното. Няма съмнение, че Анастасия смаза, но е единствено заради досегашната й популярност, а не заради самата песен. Очаквам след първоначалния интерес да забие жестоко като Банкината. Същите песни от Емина имат по 2-3 милиона. На мен ми харесаха, и тази също, но не са нищо особено. Текстът си личи, че е аматьорски и честно казано не намирам за плюс, че си го е писала сама в този случай, клипът - обичаен за idj. Зарибява, но не впечатлява с нищо. Дано следващите й опити са по-добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 В интерес на истината като за първи опит е много добре. Хубаво се е получило цялостно, а освен това не е вулгарна. Модерна песен и клип. Времето ще покаже дали ще стане нещо сериозно от нея като певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 ------------------------- Омаловажването на Карлеуша е същото това което и ти го писа в коментара. :1000 (29): пс. Дано и Цецуш направи песен от Дарко с текстче от Марина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Песента е доста модерна и не би ме било срам да ми звъни и така телефона. Виж с песента на Симона, ако трябва да ги сравняваме няма как. Но предвид закостенелуте представи за модерна музика на Глория и щерка едва ли ще дочакаме нещо такова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ебахти наркотика е тази песен, уникална. ЗАЩО сърбите правят такива песни, а тук насила се караме да харесваме някакви бози? Клипът е смотан, не съм изненадан, де, но този модел може да ми саврши в пара по всяко време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ебахти наркотика е тази песен, уникална. ЗАЩО сърбите правят такива песни Защото не правят. Автора е македонец, който пише основно за албанци. Все пак Нентори е негова, а тя е не по-малко заразна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xarax Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Песента е уникална! Wav-Цък! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.