gogo Публикувано на Юли 16 Report Share Публикувано на Юли 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Страшна! Хареса ми от първото слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Не е зле, добро продължение след усмивките. Много силна година за СкандаУ, само Криско се доближава до успех към тях. Кой да очаква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Не ми хареса. Идва ми слаба след "Чужди усмивки". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Смотана работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 От доста време я бяха пяли по участия и на Кока Кола - турнето.. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 В Турция ли е сниман клипа ?? иначе песента бруталнааааааааааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много подходяща за сезона! Определено носи лятно настроение Някой ще пусне ли и mp3? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.