Fast Публикувано на Юли 17 Report Share Публикувано на Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Гледах клипа без звук, че не мога да слушам сега. И без да съм чул, харесва ми! :D По-късно пак ще коментирам! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много готино и е по-различно за Татяна, то по-скоро в стила на Аднан, а като гледам музиката и текста са негови. Изкефи ме и дуета със сигурност е нещо по-интересно за сезона. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Само Татяна може да изкара песен без припев :D Готина музика и бийт, но всичко приключва до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Само курви и цигани в тая чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 И двамата са толкова зле, толкова монотонно звучат, няма никаква градация. Някакъв бийт, циганин нещо говори и тези двамата се мъчат да пеят/рапират отгоре. Това не знам какво е, ама не е музика и не е песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Отврат. И Аднан неможе да спаси тоя съсухрен миндил. Ужасна жена, драпа с последни сили за внимание, но е дъно. Простакеса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Не знам само защо си харчат парите на такива тъпи песни и клипове. И не ми е ясно как Митко ги одобрява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Изобщо не ми хареса... Аман! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Няма да стане ако ще и с Justin Timberlake да запише дует. Друго нямам какво да кажа, то всичко е ясно.. Аднан лека полека почва да се излага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Татяна да се насочи само към фитнеса, с пеенето не се получава. Песента е потрес, а тя е като вещица в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Чух я, кефи ме, дори Аднан не дразни. Добре е мазнотията към края, иначе малко кухо ми звучеше без кулминация Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Само курви и цигани в тая чалга. Аднан не е циганин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Тоца този път уцели Много е ударна! Стига с тез бразилки, точилки .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ми всичко е много зле и пошло. Да не говорим, че Аднан е нетърпим. Явно Татяна се цели към нишата на Мира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Не я сравнявай с Мира. Тя има песни, оставени в съкровищницата на жанра. Особено "Хей, малката" с Милко. Тази е оставила единствено лайна след нея. В буквалния и преносния смисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 :gun_bandana: Не се спря... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Кво да кажа, поръчах си Аднан да и направи песен, и ето само 2 месеца по-късно я получавам. За другия път искам дует с Яница, или още по-добре, Пресила. Може и трио. Определено е по-добре от предното предложение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Кво да кажа, поръчах си Аднан да и направи песен, и ето само 2 месеца по-късно я получавам. За другия път искам дует с Яница, или още по-добре, Пресила. Може и трио. Определено е по-добре от предното предложение. С Яница май са в бясна конкуренция, дано Преси ги обедини и омилостиви. Феновете имаме нужда от това трио! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 С Яница май са в бясна конкуренция, дано Преси ги обедини и омилостиви. Феновете имаме нужда от това трио! Още по-добре, нали, ще стане сюжет за клипа - камшици с/у лампи! Дано Пресито е готова да се подложи на всичко това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Още по-добре, нали, ще стане сюжет за клипа - камшици с/у лампи! Дано Пресито е готова да се подложи на всичко това Тя ще се върти на стол и ще констатира: "Смешно е"! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 За другия път искам дует с Яница Не! Пепел ти на клавиатурата ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ако беше попаднало при някоя друга, парчето можеше и да се наложи, но в изпълнение на Тотка едва ли. Краткотрайният й звезден миг около 3 Оцкови комерса отмина отдавна, загубена кауза е "кариерата" на пошлата краварка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Очертава се като хитът на лятото. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Това ако беше в изпълнение на Яница и с друг текст щеше да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.