Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Като чух песента, разбрах защо Тоти е избързала да я пусне. Наистина звучи много хитово. Ако не стане хит, ще е просто, защото песента на Татяна. Да, не е смислена, но ми идва свежа и различна от всичко на Татяна и модела, който се използва в попфолка като цяло. Бийта е много як, звученето ми е модерно. Визиите и са разчупени. Успех на парчето. Ще се изкефя ако Тоти спаси жанра с тотален хит, но е малко вероятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тоца този път уцели Много е ударна! Стига с тез бразилки, точилки .. наистина звучи хитово ! май ще стане Хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Това звучи брутално яко! Адски много ме е зарибила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Яка е зарибиме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.