Jouey Публикувано на Юли 17 Report Share Публикувано на Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Когато Илиян изкара единствената хубава чалга песен това лято. :roll1: Много е яка, модерна, ей такива песни искам да чувам. Не знам дали ще си я пускам често заради дразнещия му глас, но определено му се получи, дано стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Най-накрая нещо леко по-различно. Добра е песента. Дори и гласът му е поносим тук. За видеото също са се постарали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Многое якаа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Тая яка песен трябваше да я дадат някой по-перспективен изпълнител. Този само ще я похаби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Прилича ми на някоя песен, но в момента не мога да се сетя коя. Да, хубава е, но гласът му тук наистина е толкова дразнещ, че едва ли ще си я пусна пак. Тая яка песен трябваше да я дадат някой по-перспективен изпълнител. Този само ще я похаби. Той вече го направи. Да, ако беше например песен на една от дуетните му половинки, Алисия най-много ми се връзва, щеше да е супер. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Не е лоша, морският клип също е добър, но Илиян просто никога не ме е радвал. Поне не е цигания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Че не е лоша, приятен клип и хубава песен, модерно звучене и Илиян не вие като бит мангал. Ми кефи си песента, не е зле. Верно на Алисия щеше да и лежи повече, ама карай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Най-добрата от всичките премиери днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 От "Моето момиче" не ми беше харесвала песен на Илиян. Тази се е получила добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много ми е скучна и монотонна. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 От "Моето момиче" не ми беше харесвала песен на Илиян. Тази се е получила добре. А тя е яка песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Чак днес и дадох шанс и не е никак зле. Трябваше да я направи с Алисия или... Джена :1000 (29): По добре върви от повечето песни от последния месец като гледания. Добро е парчето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Мега яката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.