Dominatora Публикувано на Юли 17 Report Share Публикувано на Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 На Синан предните му песни са ми любими. Тази обаче не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Бъркайте в латекса ще правим кекса WTF?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Повърня! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Силвър е ужасен. Т'ва лапе па да спре да се мъчи, дето няма да стане. Текста не знам кой го е писал, вероятно Силвър, ама е за разтрел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Силвър е гаранция за провал. Синан може да пее, но провлачва ужасно на български. Да се ориентира към цигански или турски текстове. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 И тях ги лигави. Самото му говорене е лигаво, и пеенето му такова. Лапе е, донякъде е оправдано, ама и като порасне ще е същото лигльо. Както и да е , ужаса е на лице. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Пълен кошмар... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.