Kremito Публикувано на Юли 30 Report Share Публикувано на Юли 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Все ми е тая 2 ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Хубаво е, че се старае, но гласът й е неслушаем. Време е за дует с Кристиана. Припевът много ми напомня на нещо старо. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 даже няма да прави дори 1 млн до края на година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Перфектно! Истински попфолк, а не студийни простотии.... :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Тая кой все я стиска за гърлото докато "пее"? Горката. В "Нищо" беше поносима, явно доста е играл аутотюна там. Нищо особено не ми се стори песента, далеч е от бруталната "Все ми е тая". Изрязали са кадъра с мъжкия г*з, явно ги е било страх да не ги цензурират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Не е моята песен определено, писна ми да слушам текстове за чалга тарикатки. "Нищо" беше по-хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ако не е тая Лорена с уникално яките си песни Хит Мюзик просто не го виждам...... А, повече ми хареса и от "Нищо"!!! Определено след "Все ми е тая" най-доброто, точно, защото ми се слушаше подобна песен от нея. И видеото е много добро разбира се. Както за пролетта, така и лятото, песните на Лорена и Райна са най-добри. За мен точно техните песни тази година нямат омръзване. Браво! Отново най-добрата!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ако не бях я чул нямаше да загубя много. Има старание в проекта, не е лош, но ми е безвкусен, така да се изразя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Сетих се на ко ми мяза - на Това е парчето на Ванча 😂 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Уникална песен и текст.Клипът не ми харесва чак толкова много,но има някои визии,които ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Браво на Лоренче. Най добрите фолк песни за 2018 предложи май тя. Няма слабо в последните и три. Но пак няма кой да оцени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Браво на Лоренче. Най добрите фолк песни за 2018 предложи май тя. Няма слабо в последните и три. Но пак няма кой да оцени Що бре? Оценена е - има си доволно участия, кефят й се хората. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Много е добре. И клипа е песента са топ. Хит ще е според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 След "Нищо", това е много голяма крачка назад. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Бие много на Яница. Гласът й е ужасен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 "Нищо" беше много по-добра и изпълнението бе поносимо.Наистина има ужасен глас Лорена,жалко за което,защото има усет за хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Предишната ѝ песничка си я врътках чат-пат, а това не мога дори до края да го изслушам :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 Сетих се на ко ми мяза - на Това е парчето на Ванча �� И на мен на нея ми прилича в припева. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Харесва ми, много съм доволен! И клипът и песента са 6. Браво на Лора! Отсвира ми напомня на тази песен след 3:00. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Яница, ти ли си...? :D Песен и текст точно тип яница, най-вече текста... ама все едно слушам демо, записано за Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Не ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Готина е, мен ме радва. ТЕКСТ: Знам в чашата любов наливаш, знам и че не пиеш казвал си. Виж очите ти сами разкриват: "Пиенето ти вреди". Знам, мислите със дим прикриваш, но във погледа ти си личи. Знам и жестовете ти разказват: "Пушенето ти вреди". Припев: Влизам като първата цигара, силно вредна, но харесва ти. Като питието първо паря, и мислите обърквам ти. Уж не пиеш, а пък пръв го глътна, и не пушиш, а си дръпна пръв. Скъсаните дрехи - чувствата след чашите така личат. Дори ръцете ти със мен да спорят, дали да се откажем сутринта. А дрехите разкъсани на пода, сами разказват за това. Това, което устните отричат, питиетата крещят на глас. Алкохола в чувствата потича, горят като в сърцето фас. Припев: Влизам като първата цигара, силно вредна, но харесва ти. Като питието първо паря, и мислите обърквам ти. Уж не пиеш, а пък пръв го глътна, и не пушиш, а си дръпна пръв. Скъсаните дрехи - чувствата след чашите така личат. х2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Уникална песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.