plambata Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Кефи ме - доста е мелодична и свежарска. Пеенето й е много характерно, с почерк, лично мен не ме дразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Супер парче, тази година само две поп-фолк песни ми харесват - и двете са на Лорена. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Много е яка, крачка назад е след последните 2 песни, но за мен те са в топ 10 за последните 2 години в поп фолка, особено "Нищо" е нещо рядко срещано в днешно време. Тук ми напомня за най-първите й песни, свикнах с гласа й, ужасно се старае във всеки аспект и хората я забелязаха, кефят се много на участия и прави голям купон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Много готина песен!!! Лорена изглежда невероятно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Брутална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.