Stela Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Норчето заслужава да я поставят на място, супер тъпа е, но ти би ли могла да общуваш с Кулагин? На мен ще ми е трудно. Смисъл... за шоуто е ок, провокатор е, стават панаири, но си представям, какво е да разговаряш или живееш с него. Излъчване, поведение, маниери, претенции - супер отблъскващ ми е. Предполагам, че бих могла. Вкъщи няма да го взема, но не ми пречи да говоря с него. По-добре с него, вместо с лейка Нора. Диона също ми е противна. Самочувствието й е до небесата, което ме дразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Тая миската Славена ли каква е... толкоз е проста милата, че в един галош е вложено повече усилие, от това, с което тя се опитва да изкара от устата си нещо смислено. Защо са я поканили там? Мъжът на Гала е пълен връзкар - само суперлативи в негова чест се чуват, а номинациите му бяха толкова тъпи - ще номинира хора, които няма да получат никога втори глас от някой друг от участниците, което ще рече, че неговите номинации са напълно излишни и няма да се вредят никъде. Да не говорим и как го включват сутрин в "На кафе" да се оправдава кво казал, кво изакал и прочие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Отвратителна е Диона, ненормалница. Да не говорим за мизерницата Нора. Този сезон почти всички са противни, нямам си фаворит за победител. Миналия сезон беше топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Мен Божана много ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Мен Божана много ме кефи. Да, Божана е пич. Много се смях на номинацията й и осонено това за "бюти кутийката на Нора" хахааахах. Тая па Ваня Костова, жена на 60 години и една риба не може да изчисти.... елитът на БГ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Да, Божана е пич. Много се смях на номинацията й и осонено това за "бюти кутийката на Нора" хахааахах. Тая па Ваня Костова, жена на 60 години и една риба не може да изчисти.... елитът на БГ. Защо една жена трябва да може всичко? 60-годишната леля Пена от Сунгурларе може и да може да чисти риба, но дали може да пее като Ваня Костова? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Защо една жена трябва да може всичко? 60-годишната леля Пена от Сунгурларе може и да може да чисти риба, но дали може да пее като Ваня Костова? Щото не е сложно, щото е част от бита, щото тя е майка и съпруга, което предполага да е била и домакиня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Щото не е сложно, щото е част от бита, щото тя е майка и съпруга, което предполага да е била и домакиня. Може пък да готви невероятно пилешко, свинско, картофи, ориз, мусака и т.н. Защо да трябва да знае как се борави с всеки вид риба, още повече като това не е част от професията й? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Виж, в моите виждания това да изчистиш риба или да опечеш 1 кекс е нещо нормално и несложно, особено за жена на години, че и майка. Ваня Костова дори не е певица с огромен стаж или самостоятелна дискография. Та дори Катя от Ритон показваше готварски умения, въпреки, че не е родител и че има много по-голяма кариера от тази на Ваня. За теб не е нормално - добре. Не те карам да мислиш като мен. Нора ще я върнат под някаква форма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Отвратителна е Диона, ненормалница. Да не говорим за мизерницата Нора. Този сезон почти всички са противни, нямам си фаворит за победител. Миналия сезон беше топ. Ще се сетиш, че без Президента нищо не върви! :3fdb8960598fa63e Никой не е длъжен да може да готви риба. Представи си, че не обича и не му се е налагало да докосва? : Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Виж, в моите виждания това да изчистиш риба или да опечеш 1 кекс е нещо нормално и несложно, особено за жена на години, че и майка. Ваня Костова дори не е певица с огромен стаж или самостоятелна дискография. Та дори Катя от Ритон показваше готварски умения, въпреки, че не е родител и че има много по-голяма кариера от тази на Ваня. За теб не е нормално - добре. Не те карам да мислиш като мен. Нора ще я върнат под някаква форма. Е как да не е певица с огромен стаж? Дори аз ( въпреки годините ми) знам, че тя е емблематичен изпълнител. Успоредно с Тоника е успяла да изгради и самостоятелна кариера. Това да не е малко? В тубата намерих 3 нейни клипа с над милион гледания. И трите са на нейни соло песни. Голяма работа, че не може да чисти риба. В живота ( както повечето хора) сигурно си купува изчистена риба и просто я приготвя. А тая песен на Ваня е космос. Много добра. Да вземе да я изпее в Брадъра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ще се сетиш, че без Президента нищо не върви! :3fdb8960598fa63e Е, аз съм признала, че правеше панаир и шоу, но само за такива неща става Лунчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Как ще изгонят Нора бе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Как ще изгонят Нора бе Коя Нора? Нора Нова ли? https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%BE...163&bih=559 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Изгониха Нора следващата седмица като изгонят и Кулагин ще е адски тъпо и скучно! Между другото гледам че в 12 часа полунощ ще дават половин час на живо от къщата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Дали ще има All Stars? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Дали ще има All Stars? Тиражира се, че Сашка ще влиза пак. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Дали ще има All Stars? Казаха, че ще има. А семейство Мурад няма ли да влизат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Тиражира се, че Сашка ще влиза пак. Дано поне там да има яки персонажи, защото този път не ме кефят. И оставиха без чалгарка тази година. Казаха, че ще има. А семейство Мурад няма ли да влизат? Кои са тези семейство Мурад? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Дано поне там да има яки персонажи, защото този път не ме кефят. И оставиха без чалгарка тази година. Кои са тези семейство Мурад? И миналата година Брадърът май беше скучен - не помня участниците? После в Ол Старс беше мазалякът Това Мурат ми звучи като гьонсурат. За първи път ги чувам и аз. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 :roll1: семейство Мурад са Сузанита, баща й, майка й....хахахахахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 :roll1: семейство Мурад са Сузанита, баща й, майка й....хахахахахах Изобщо не се сетих за тези... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 И миналата година Брадърът май беше скучен - не помня участниците? После в Ол Старс беше мазалякът Мария, Сашка Васева, Шеф Петров, Мегз, Тото, Джулиана Гани, Марга Хранова.... другите не се сещам кои бяха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Мария, Сашка Васева, Шеф Петров, Мегз, Тото, Джулиана Гани, Марга Хранова.... другите не се сещам кои бяха. Оо, Мегз <3 Искам Албена Вулева в Ол Старс. Да прави проклети бижута Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Оо, Мегз <3 Искам Албена Вулева в Ол Старс. Да прави проклети бижута Уу, да! Искам Мегз, Джулиана Гани и Мария отново заедно. Мара ме съмнява, но Мегз и Джулиана - колко му е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.