Dominatora Публикувано на Август 9 Report Share Публикувано на Август 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Ейй, каква приятна изненада. Много е сладка и стои супер непринудено на камера. Радвам се, че не го играе лошата кучка. :1000 (29): Много станаха доминантните женски с намахано дива поведение, излъчващи агресивен сексапил. Глътка свеж въздух ми е. Има някаква страшно завладяваща сладост. Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Беше ми фаворитка в Х-Фактор и много се радвам, че така готино дебютира! Супер сладко, свежо и различно. Дано натрупа популярност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Чух я този следобед. Приятно парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Браво нащаааа, гордеем се с теб, песничката е много приятна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Йоана е уникална,беше ми фаворитка. Много ме кефи,че си е себе си ,не е кучка в клипа ,но за песента ... не съм в елфория,не е лоша,но се надявах на нещо по-добро.Надявам се в бъдеще да направи по-яки песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Много sexy song Някой ще пусне ли мастър? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.