mishella Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Уникална слагурана, със страшен глас, докосващ душата. Обичам я бе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Да си припомним хита с които Ариана проби тотално навсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 https://www.arianagrande.com/events Цъкаш на събитието и има цени. По-скъпи са от DW Tour значително, а и се продават много бързо - примерно преди 2 години по това време си купувах билета за май месец, а сега на същото място за август всичко е разпродадено. Ей, супер, чакаме клипове отблизо значи. Ох, не съм ти показал клиповете от турнето на Кейти Пери. Смаза! Трудно някой ще я мине, ама имам и големи очаквания от Грандето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Нов сингъл "7 rings" - на 18 януари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 (редактирано) Последния й албум - thank u, next наистина е доста готин. Доста добър подбор на песните. На мен страшно ми хареса! Редактирано Април 29 от ceco Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Много е готинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Кефи ме. Сладка, красива, пееща и за момента с добри попадения. Интересно ми е още колко време ще е актуална?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 3 часа , i810 каза: Кефи ме. Сладка, красива, пееща и за момента с добри попадения. Интересно ми е още колко време ще е актуална?! 1 година хъ хъ Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 6 часа , Starboy каза: 1 година хъ хъ Ти пък 1 година . Ари се слуша много, да се надяваме скоро да пусне нещо. Dangerous Woman си остава мой много любим нейн албум. Доста прогресираща изпълнителка е, за тези 8 години на музикалната сцена успя да изкара цели 5 албума. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Точно тази нейна свръх продуктивност ще я изцеди максимално и ще я направи безинтересна накрая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Една от най-добрите й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.