Blueberry Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Доста постно.....и аз очаквах повече, при все, че изобщо не съм и фен на тази. Но тая година се засили стабилно с две прилични композиции с брутални клипове и явно всички решихме, че се е запътила към А група. Уви... Тя е в А група от 4 години. Запътила се е към едноличния връх. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Албума има приятни тракове, но предния ми харесва повече. Лично за мен ''Опасна жена'' ще си остане най-добрата нейна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Албума има приятни тракове, но предния ми харесва повече. Лично за мен ''Опасна жена'' ще си остане най-добрата нейна песен. Колко песни без клип си слушал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Колко песни без клип си слушал? От последните два албума абсолютно всички тракове. Не ми казвай, че ''Опасна жена'' не ти е от любимите нейни песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Доста добре се движи откъм класации - вкара всичко в Global 50 на Спотифай, разби ако не се лъжа 4 рекорда за жена. Доколкото разбрах е изключила една песен от албума в последния момент и иска да я пусне отделно, виждам я да направи като Шон Мендес - още един сингъл от албума и после нов сингъл, който промотира второ преиздаване на албума. Не е никак зле. Очаквах повече bops, но тя си каза, че с екипа й са целяли да няма само това. Вероятно искат да пробват обратната концепция на DW, след като с него не постигна някакви огромни успехи - освен на отделните сингли. На мен ми допадна вече албума, за пръв път има малко по-интересни текстове, има си концепция (позитивизъм). Липсва ми балада, на каквато сме свикнали, но все пак почти няма ударни парчета, така че е обяснима липсата на такава. И да си вземат поука всички други, които промотират - така се прави: Джеймс Кордън, Джими Фалън, Beats One, MTV VMA. Queen of promo И на мен това ми харесва- че очевидно има намек за концепция т.е онова, което описах в предния пост. Харесва ми, че са се опитали да вкарат някаква класическа нотка в албума, но някак съчетанието с комерсиалното убива усещането в повечето случаи. Иначе е приятен албум, несъмнено, но дотук. От Ариана вече се очаква да прави албуми на нивото на доскорошните лидерки Гага и Кейти, а защо не и да покаже пълноценно гласа си в нещо в стил Адел. Но считам, че тепърва ще го показва, така че е 'извинена', че не го е в този албум. Липсата на балада и за мен е минус. Откъм промото иначе е 6, така трябва. Доста постно.....и аз очаквах повече, при все, че изобщо не съм и фен на тази. Но тая година се засили стабилно с две прилични композиции с брутални клипове и явно всички решихме, че се е запътила към А група. Уви... Тя си е в А листата отвсякъде. Единствената поп изпълнителка за годината с хит като NTLTC. Да не говорим до каква степен е издухала всички останали тийн сензации вече, макар и на мен лично да не ми е толкова любима, колкото някои от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 От последните два албума абсолютно всички тракове. Не ми казвай, че ''Опасна жена'' не ти е от любимите нейни песни. Ами не е, имам много по-любими. Със сигурност ми е извън топ 10, да не кажа и извън топ 20... Номер 1 си ми е "One last time". И на мен това ми харесва- че очевидно има намек за концепция т.е онова, което описах в предния пост. Харесва ми, че са се опитали да вкарат някаква класическа нотка в албума, но някак съчетанието с комерсиалното убива усещането в повечето случаи. Иначе е приятен албум, несъмнено, но дотук. От Ариана вече се очаква да прави албуми на нивото на доскорошните лидерки Гага и Кейти, а защо не и да покаже пълноценно гласа си в нещо в стил Адел. Но считам, че тепърва ще го показва, така че е 'извинена', че не го е в този албум. Липсата на балада и за мен е минус. Откъм промото иначе е 6, така трябва. Тя си е в А листата отвсякъде. Единствената поп изпълнителка за годината с хит като NTLTC. Да не говорим до каква степен е издухала всички останали тийн сензации вече, макар и на мен лично да не ми е толкова любима, колкото някои от тях. Доста го оприличавам на най-добрия й албум по всеобщо мнение - "My everything". Там има малко по-малко концепция (която в DW тотално отсъства), но една идея повече хитове. По прогнози ще дебютира доста добре с около 200k продажби в Щатите и ще имаме втора най-добра дебютна седмица за неин албум - след My everything. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На първо слушане и аз не харесах албума кой знае колко, но с 2-3 слушания се асимилира доста по-добре. Харесва ми, че не е нещо толкова комерсиално, някак песните са интересни и добре поднесени, доволен съм много. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Аз го чух 3 пъти и все още не го усещам. Въпреки всичко се надявам да дебютира на първо място другата седмица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Тя е в А група от 4 години. Запътила се е към едноличния връх. С това рехаво албумче стремглаво се е отдалечила и от Б група, дарлин, да не говорим за дикактура в индустрията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 С това рехаво албумче стремглаво се е отдалечила и от Б група, дарлин, да не говорим за дикактура в индустрията. Рехаво, нерехаво, отбелязва доста стабилни продажби и стрийминг. Не виждам с какво е по-различен от албумите на Бионсе след 4, че даже и от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Аре без тъпи сравнения, моля, не се превръщай в новата зайка. Мнението си е мое, не го налагам на всяка цена, просто тъкмо харсеах нещо на Ариана и тя ме разочарова с блудкава продукция, тва е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Доста добре се движи откъм класации - вкара всичко в Global 50 на Спотифай, разби ако не се лъжа 4 рекорда за жена. Доколкото разбрах е изключила една песен от албума в последния момент и иска да я пусне отделно, виждам я да направи като Шон Мендес - още един сингъл от албума и после нов сингъл, който промотира второ преиздаване на албума. Не е никак зле. Очаквах повече bops, но тя си каза, че с екипа й са целяли да няма само това. Вероятно искат да пробват обратната концепция на DW, след като с него не постигна някакви огромни успехи - освен на отделните сингли. На мен ми допадна вече албума, за пръв път има малко по-интересни текстове, има си концепция (позитивизъм). Липсва ми балада, на каквато сме свикнали, но все пак почти няма ударни парчета, така че е обяснима липсата на такава. И да си вземат поука всички други, които промотират - така се прави: Джеймс Кордън, Джими Фалън, Beats One, MTV VMA. Queen of promo Рики и той така обикаля предаванията и последният му албум взе Американско Грами през 2016. Изпълнителният продуцент на МТВ наградите се чуди дали да споменава Деми и темата за наркотиците утре на наградите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Аре без тъпи сравнения, моля, не се превръщай в новата зайка. Мнението си е мое, не го налагам на всяка цена, просто тъкмо харсеах нещо на Ариана и тя ме разочарова с блудкава продукция, тва е. И моето си е мое Дано си слушал My everything (албума), определено е най-добрият й. И аз очаквах нещо по-хитово, ама зарибява. И ще повлияе успешно на имиджа й, което за мен лично е важно. Защото примерно Witness ми е любимият албум на Кейти Пери, а я флопна яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 breathin днес стана номер 1 в американския iTunes, а Sweetener четвърти ден е номер 1 албум в iTunes, както и worldwide. И на мен новите песни са ми странни, започнах вече да ги приемам, но това е най-влиятелният албум на Ариана досега, а и очевидно breathin е готов изключително силен трети сингъл. Над 200К+ бройки за първата седмица в Америка са сигурни според прогнозите, от които над половината pure sales. p.s. Мисля че everytime също е single-worthy. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 breathin се очертава да бъде голям хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Breathin - много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Мак Милър е починал от свръхдоза... на 26 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Мак Милър е починал от свръхдоза... на 26 години. Аман от наркомани.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Мак Милър е починал от свръхдоза... на 26 години. Да почива в мир. Жалко че има толкова много простаци, които винят Ариана. Чак си е спряла коментарите в Инстаграм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Аман от наркомани.. Aман от простакеси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 3 Author Report Share Публикувано Ноември 3 Ariana пуска нов албум скоро. Кръстен е на лийд сингъла "Thank you, next" и включва 12 песни, без дуети и фючъринги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Ariana пуска нов албум скоро. Кръстен е на лийд сингъла "Thank you, next" и включва 12 песни, без дуети и фючъринги. Ехаа .. Скоро, като тази година или другата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Ехаа .. Скоро, като тази година или другата? Не е обявявала, но до месеци. Сингълът каза да го очакваме скоро, а това няма да попречи на пускането на клипа към "breathin". Турнето ще е общо за двата албума, предвид, че почва през март... най-късно дотогава ще имаме албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.