Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Да, ама там пише feat. по логиката ви това не е дует. Защо си противоречите? Защото при двата фийта има коренно различни обстоятелства, но Кой въпреки че е изписан фийт, никога никой не е спорил. Дори всички знаем, че водещото име беше Галена, така че ако ще ви е по добре, ок и Кой е фийт, но Галена е водещия а не гост звездата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Целия форум от седмици ви обяснява всички гледни точки, всички факти и т.н, а вие с Конди не спряхте да опонирате и да изкарвате ненормален всеки който не е съгласен с вас. Май ще излезе, че вашето е лично мнение, а нашето факт? Мен ми е все тая, правя го в повече хейта защото Галенчетата едно време правеха така с Андрониковци когато тя залезе! И аз за това се сетих. Андри и тя ми беше любимка по еНо време. Колелото се върти. Всички залязват някой ден, няма смисъл да тъгуваме по тях. Тъпото е, че вече няма нови, на които да се кефим, когато захвърлим старите. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оф, оф, оф, какво значение има дует ли е, не е ли. Песента е супер хит и масово се харесва. Честно казано щеше да се избухва на нея и Юнона да я пееше, но имената допринасят за гледанията в Ютуб и по-скоро за първоначалното пускане. Но и да я пееше Юнона, Галена пак не е капо, защото "Дай ми любов" си е хит, макар и със слаби (като за нея) гледания в Ютуб. Да, Емануела и Анелия са с по-силни позиции чисто откъм песни в момента, но Галена си е скъсала задника от бачкане предните години, за да може да си позволи известно време да полежи на стари лаври. Същото важеше и за Преслава, тя пък взе че се стегна и ни изненада с две много добри песни в последно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Истината е, че са наясно с нещата, просто искат да се дразнят с нас и не харесват Галена. Не са чули в медиите, че песента е дует. Не е обявено и от Пайнер. Стороро има повече принос за успеха на песента от Галена, а тук се опитват да изкарат обратното, защото е зациклила. Сякаш не могат да и бъдат фенове ако не е в топ 5. Не съм видял някой да твърди, че песента е хит заради Галена. Чета как Слави, ти и още един, двама се опитвате да изкарате Шефката като песен на Стораро, в която Галена влиза на фийт. Сериозно ли мислиш, че не е дует? Че чак броите кой колко фрази изпял... Ако песента не беше гръмнала така, сигурно нямаше да пропуснеш да натъртиш, че Галена е флопнала отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Целия форум от седмици ви обяснява всички гледни точки, всички факти и т.н, а вие с Конди не спряхте да опонирате и да изкарвате ненормален всеки който не е съгласен с вас. Май ще излезе, че вашето е лично мнение, а нашето факт? Мен ми е все тая, правя го в повече хейта защото Галенчетата едно време правеха така с Андрониковци когато тя залезе! Ама Галена не е залязла, а Андреа е. Фики беше никой тогава И това какво общо има? Кефи ме как пишете всичко друго, но така и не отговаряте на това което казваме и питаме. Защо ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оф, оф, оф, какво значение има дует ли е, не е ли. Песента е супер хит и масово се харесва. Честно казано щеше да се избухва на нея и Юнона да я пееше, но имената допринасят за гледанията в Ютуб и по-скоро за първоначалното пускане. Но и да я пееше Юнона, Галена пак не е капо, защото "Дай ми любов" си е хит, макар и със слаби (като за нея) гледания в Ютуб. Да, Емануела и Анелия са с по-силни позиции чисто откъм песни в момента, но Галена си е скъсала задника от бачкане предните години, за да може да си позволи известно време да полежи на стари лаври. Същото важеше и за Преслава, тя пък взе че се стегна и ни изненада с две много добри песни в последно време. Бъдещата лидерка! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Не ми отговори на въпроса. В топ колко е Луна? Луната е една. Тя не се поставя в някакви земни топове. Луна е гений Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Тая година може и да има някоя добра песен, но нямам любима като другите години... Може би тази най-много се доближава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ама Галена не е залязла, а Андреа е. Е, тя и Андреа не беше залязла през 2013, но те се радваха на всеки нейн провал и ме дразниха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Луната е една. Тя не се поставя в някакви земни топове. Луна е гений На теб не ти вярвам. Не може фен на глас, като Деса да се кефи на бездарни цвилещи коне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 За първи път съм съгласен с теб, може би защото си безпристрастен, а другите сме фенове на Галена с различни виждания за нейната кариера и подходящи посоки за развитие. Не може до вчера да правиш хитове от интересни за жанра парчета и, когато спре да ти се получава, да се изпърдяваш чрез кючек, който не припознаваш съвсем като свой, но и не бягаш от успеха му, защото нямаш друг, с който да се похвалиш. То и аз частично съм фен на Галена. :1000 (29): Винаги съм я предпочитал пред Преслава и дори спокойно мога да твърдя, че от 2010 насам е над нея като цялостно ниво на продукцията, а през повечето време и като позиции в жанра. Дори и тази година двата й официални проекта Дай ми любов и Маракеш (главно клипът) са по-добри от Пресовите (с изключение само на баладата като песен). НО това няма как да ме направи пристрастен. Галена тази година е флоп, главно по дискотеките продължава да е някаква сензация. Честно казано, много съм доволен, че те двете с Преслава най-накрая не се борят за върха. Тяхната мелодрама в последните няколко години дразнеше супер много и подриваше и техните собствени позиции като някакви имена. Да не говорим как се отразяваше на жанра да се пробутват само две единствени певици като някакъв връх- от анкетата виждаме, че облъчването все още не е преминало съвсем, а е време вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 На теб не ти вярвам. Не може фен на глас, като Деса да се кефи на бездарни цвилещи коне. Галена два пъти да се прероди, няма да има гласа на Луна. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оф, оф, оф, какво значение има дует ли е, не е ли. Песента е супер хит и масово се харесва. Честно казано щеше да се избухва на нея и Юнона да я пееше, но имената допринасят за гледанията в Ютуб и по-скоро за първоначалното пускане. Но и да я пееше Юнона, Галена пак не е капо, защото "Дай ми любов" си е хит, макар и със слаби (като за нея) гледания в Ютуб. Да, Емануела и Анелия са с по-силни позиции чисто откъм песни в момента, но Галена си е скъсала задника от бачкане предните години, за да може да си позволи известно време да полежи на стари лаври. Същото важеше и за Преслава, тя пък взе че се стегна и ни изненада с две много добри песни в последно време. Много точен коментар. Никой не отрича, че песента е хит и Галена няма участие в него. Отричам какъвто и да е принос от нейна страна, за да бъде парчето това, което е. Отричам това, че Пайнер и Галена нямат права, така че парчето не е тяхно. Ползата за Галена е повече клубно време в програмите на диджеите но тя не страда от липса на такова. Каквото и да изпее, влиза в дискотеките и се котира малко или много. Просто няма голям хит от Моро му, но и другото не е провали.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 То и аз частично съм фен на Галена. :1000 (29): Винаги съм я предпочитал пред Преслава и дори спокойно мога да твърдя, че от 2010 насам е над нея като цялостно ниво на продукцията, а през повечето време и като позиции в жанра. Дори и тази година двата й официални проекта Дай ми любов и Маракеш (главно клипът) са по-добри от Пресовите (с изключение само на баладата като песен). НО това няма как да ме направи пристрастен. Галена тази година е флоп, главно по дискотеките продължава да е някаква сензация. Честно казано, много съм доволен, че те двете с Преслава най-накрая не се борят за върха. Тяхната мелодрама в последните няколко години дразнеше супер много и подриваше и техните собствени позиции като някакви имена. Да не говорим как се отразяваше на жанра да се пробутват само две единствени певици като някакъв връх- от анкетата виждаме, че облъчването все още не е преминало съвсем, а време вече. Галена е подходяща за дискотеки и би могла да държи ниво известно време и без хит. Ако имаше вечни хитове, като Камелия, можеше да си позволи и да спре да издава песни изобщо. За съжаление, е по-временна звезда от недолюбваната от мен Преса. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Е, тя и Андреа не беше залязла през 2013, но те се радваха на всеки нейн провал и ме дразниха. Много злопаметен ще излезеш.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Не съм видял някой да твърди, че песента е хит заради Галена. А да си видял някой от феновете и да споменава Стораро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Може да подготвят и истински дует, пък с този да опипват почвата и да подгряват. Галена има нужда от тласък в момента. Цура й беше ремарке, време е на себе си да помогне. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 На теб не ти вярвам. Не може фен на глас, като Деса да се кефи на бездарни цвилещи коне. Аз съм фен само на Деса като цяло, но Луна в интерес на истината има 4-5 убийствени балади. Без теб, Любов от първи поглед и Не съм жена само за един мъж са страхотни песни. Луна е добре вокално. Няма нужда да и симпатизираш, за да и го признаеш. Освен това е талантлива и като шоумен и актриса. Освен това ми е бивша съседка. А и обожавам различни и ексцентрични хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Специално аз харесвам Галена, но основно когато е сред силните на деня. Когато стъпи накриво, ми става нелепа. Винаги имам любима сред актуалните, но след време я захвърлям, когато вече не е вървежна. И Теда е тръгнала натам, за жалост. И Слави неведнъж е хвалил Галайката. Знам, човек, и аз съм така до голяма степен относно силните на деня. То е нормално това, което е вървежно и се котира в актуалния момент, да те увлече и теб. Ако замине в коша, подсъзнателно и на теб ти се набива в главата, че въпросното нещо вече не става.... Но за мен Галена не е стъпила накриво. Видяхме, че ако броим и "Просто Шоу", е в топ 3 на изпълнителите за годината. Виждаме, че тая пуста "Шефка" е хита на лятото. По-слабо се представя от най-славните си години, но пак е сред най-успешните, а тук се опитват да ни внушат, че била залязла и тотално пропаднала, извън ТОП 10 и куп подобни небивалици. А Слави съм забелязал, че има склоността да си сменя позициите относно изпълнители нерядко. Една седмица издига Преслава и прави комплименти на Галена, следващата пак Преслава му е симпатична, смядовската - за боклука. Той казва, че се старае да гледа от всички възможни ъгли и да бъде обективен, но аз лично намирам това за mood swinger-ство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Валя има повече гласове от Фики за концерта , явно най-накрая ще видим Валка на концерт, нямам търпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Валя има повече гласове от Фики за концерта , явно най-накрая ще видим Валка на концерт, нямам търпение! Не мисля че е имало по-изкуствен образ от Фики в цялата история на попфолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Знам, човек, и аз съм така до голяма степен относно силните на деня. То е нормално това, което е вървежно и се котира в актуалния момент, да те увлече и теб. Ако замине в коша, подсъзнателно и на теб ти се набива в главата, че въпросното нещо вече не става.... Но за мен Галена не е стъпила накриво. Видяхме, че ако броим и "Просто Шоу", е в топ 3 на изпълнителите за годината. Виждаме, че тая пуста "Шефка" е хита на лятото. По-слабо се представя от най-славните си години, но пак е сред най-успешните, а тук се опитват да ни внушат, че била залязла и тотално пропаднала, извън ТОП 10 и куп подобни небивалици. А Слави съм забелязал, че има склоността да си сменя позициите относно изпълнители нерядко. Една седмица издига Преслава и прави комплименти на Галена, следващата пак Преслава му е симпатична, смядовската - за боклука. Той казва, че се старае да гледа от всички възможни ъгли и да бъде обективен, но аз лично намирам това за mood swinger-ство. Галена не е извън Топ 10, но сме свикнали да я виждаме в Топ 3. Голям праз, може да извади голям хит следващия сезон, следващата година. Това няма да я мръдне драстично, защото единствено Анелия и Татяна й дишат във врата. Нови звезди не се задават на хоризонта вече години... А на Слави му е през Славния за Преса, Геца и Мимоза - забавлява се човекът. Не забравяй, че е бил съсед на Луна и следователно спокойно може да си пише каквото и когато му скимне. Валя има повече гласове от Фики за концерта , явно най-накрая ще видим Валка на концерт, нямам търпение! Мислиш ли, че ще вземат предвид гласовете? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Целия форум от седмици ви обяснява всички гледни точки, всички факти и т.н, а вие с Конди не спряхте да опонирате и да изкарвате ненормален всеки който не е съгласен с вас. Какъв цял форум бе? Ти (отявлен хейтър на Галена), Фаст (отявлен хейтър на Галена) и Слави сте целия форум, така ли? Ето, че и НЕфенове на Галена като mitak94 и Ванчо днес ви казват, че песента е дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Не са чули в медиите, че песента е дует. Не е обявено и от Пайнер. Не съм видял някой да твърди, че песента е хит заради Галена. Чета как Слави, ти и още един, двама се опитвате да изкарате Шефката като песен на Стораро, в която Галена влиза на фийт. Сериозно ли мислиш, че не е дует? Че чак броите кой колко фрази изпял... Ако песента не беше гръмнала така, сигурно нямаше да пропуснеш да натъртиш, че Галена е флопнала отново. Значи пак си пропуснал всичко и си загубил времето си с този пост. Като прочетеш целия спор 10 страници назад и тук и в темата за Галена, ще разбереш какво точно се обсъжда. Дискутират се двойните стандарти на Галенови когато става дума за Галена или някоя друга. То е ясно, че Шефката е хит и масово хората не знаят разликата между дует и фийт. Но щом Галя няма правата и умишлено се разграничи от песента, то дали самата тя го възприема като дует. Странна птица си ти. Винаги заемаш най неочакваната страна. Кой пише в момента - Ванчо или Симона? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аз съм фен само на Деса като цяло, но Луна в интерес на истината има 4-5 убийствени балади. Без теб, Любов от първи поглед и Не съм жена само за един мъж са страхотни песни. Луна е добре вокално. Няма нужда да и симпатизираш, за да и го признаеш. Освен това е талантлива и като шоумен и актриса. Освен това ми е бивша съседка. А и обожавам различни и ексцентрични хора. На мен не ми харесва вокално. Дори ме дразни. Какво шоу? Прави сеир и хората й се смеят на простотията и я смятат за луда. Тя си е. Видяхме достатъчно вече от нея. И продължава да се бута, а дано някой отново я забележи, но не става. Същата работа и Сашка Васева. Поне да имаха достойнство да видят, че никой не ги брои за нищо и да се скрият по дупките си, ама не... Хората могат само да им гледат панаирите и да се забавляват за момента, но всички знаят що за стока са. Нали пускаха песни, къде са им хитовете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари