Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Нещо не намирам нова песен на Трифонов? В раздела за нова музика, бре меле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Няма как да обявиш нищо под 4000, защото няма да дойде. А и кой ще ти каже на тебе, пияна гарга която не знае в кой клуб е отишла? Гледаш тук като другите, че нещо ви качвам от разни сцени и клубове и ти реши да се правиш на мъж веднага след като казах на колко максимум плащат при нас. Та пяла ли е или не, че не разбрахме това? Предполагам си я щракнал, защото в сайта на клуба няма нищо. В нейния профил има много за Event и нищо от там, където ти си бил. А това е странно, защото в клуба, с евентуално твое пписъствие тя снима клипа с Галин и е в чудесни отношения с мениджмънта, а ти сельо се опитваш да ни убедиш, че са я гъбаркали? Калпавия опит да се правиш на открехнато дупе свърши още одеве, когато не знаеше, че е имала участие в Event и се втурна в профила им да провериш. За днес си най-комичният образ и многото приказки постфактум няма да променят нашият смях. :mf_surrender: Вместо да продължаваш да се излагаш, може да се обадиш на източниците си и да провериш къде е пяла в сряда. Явно ти си този, който е обикалял страниците на клубовете, за да провери какво точно е изпуснал. Снимките от "11" са си снимки, участието там си е участие. Само че не случайно ти казах, че в the1 пристигна в 3:30. Кой в какви отношения е с Камелия, не ме засяга. Нито "вашият смях", туй като той показва единствено твоята неинформираност и безсилието ти към момента да разбереш истината. Когато я узнаеш, със сигурност ще разбереш какво имам предвид, макар да се съмнявам точно ти да го признаеш. А "сельо" ще викаш на тоя дебеля с шкембето метър пред него, когото виждаш в огледалото, и за когото да се напие по дискотека изглежда е нещо съвсем логично, че да не приема възможността да има хора, които не излизат пияни и заляни от дискотеките, помнят къде и с кого са били, какво са видели, какво знаят и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Зависи каква е песента, но полза да я пусне през септември няма. Поне до 20ти трафикът е доста рехав. Въпросната звездна лелка хич не разбира що е то трафик. Тя си живее в свой свят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Въпросната звездна лелка хич не разбира що е то трафик. Тя си живее в свой свят! Ми кво умува? Да я пусне пък каквото - такова... А дъщеря й разбира, така че... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ми кво умува? Да я пусне пък каквото - такова... А дъщеря й разбира, така че... Песента била с настроението на "Твое копие". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Въпросната звездна лелка хич не разбира що е то трафик. Тя си живее в свой свят! Силно се съмнявам. Всички в бранша вече знаят какво е трафик. След като почти не останаха концерти, не остана с какво друго да си го мерят освен с гледания. Това са сегашните продажби. И съм сигурен, че знае за двата милиона на "Твое копие", които можеха и да са 3 до момента, ако не беше съкатлъка след премиерата. Лелчотка е много хитра, може да отива към 50, обаче е в крак с нещата в държавата и в своята гилдия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Колко любима песен ми бешеее.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Време е за истински хитове! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Време е за истински хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Започвам да ставам пак фен на Алисия: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Започвам да ставам пак фен на Алисия: Май е снимала накуп няколко песни. Само не знам дали са от една година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Като изтъквате толкова доволно спада на номер 1 звездите Азис и Анелия няма да постигнете нищо, най-много те двамата да решат да се завърнат към дивите кючеци, за да направят хит. Със сигурност не от това има нужда жанра. Уж всички тук искахме някакво разнообразие и през изминалата седмица го получихме, а недоволство пак има. А като говорим за Трендинг, чалгата ударно се завърна там, когато най-накрая взеха да се пускат нови, смислени песни от големите имена. Не че съм започнал да слагам на първо място тази съмнителна класация без ясни критерии, но е факт, че положението там в момента е такова: 1.Азис - Позна ли ме? 3.Алисия и Константин - Любов ли е 5.Анелия - Просяци ПП: Сравнението на Азо с Шефката е комично. Съвсем различни послания носят двете песни, със съвсем различно ниво на клиповете. Едната трудно не би станала хит, при положение, че още докато са я записвали вече е била. Другата си е отвсякъде един експеримент на изпълнител, който спокойно можеше също да пусне някой див кючек и да постигне успех ала Сен Тропе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Като изтъквате толкова доволно спада на номер 1 звездите Азис и Анелия няма да постигнете нищо, най-много те двамата да решат да се завърнат към дивите кючеци, за да направят хит. Със сигурност не от това има нужда жанра. Уж всички тук искахме някакво разнообразие и през изминалата седмица го получихме, а недоволство пак има. А като говорим за Трендинг, чалгата ударно се завърна там, когато най-накрая взеха да се пускат нови, смислени песни от големите имена. Не че съм започнал да слагам на първо място тази съмнителна класация без ясни критерии, но е факт, че положението там в момента е такова: 1.Азис - Позна ли ме? 3.Алисия и Константин - Любов ли е 5.Анелия - Просяци ПП: Сравнението на Азо с Шефката е комично. Съвсем различни послания носят двете песни, със съвсем различно ниво на клиповете. Едната трудно не би станала хит, при положение, че още докато са я записвали вече е била. Другата си е отвсякъде един експеримент на изпълнител, който спокойно можеше също да пусне някой див кючек и да постигне успех ала Сен Тропе. +1 И аз не припадам по Азис, но на черното бяло не мога да кажа. Гледах му интервюто за "Преди обед", много дразни... но ако говорим за поне малка обективност - песните трябва да се разграничават от изпълнителите. На много хора не им е окей и ако "противничката" на тяхната любимка пусне силен проект пак се плюе по подразбиране. На Анелия песента също ми допадна много - нещо по-различно като звучене. Ама видиш ли е провал, защото падала в трендинга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 В момента сте супер недоволни, а реално за първи път имаме хитове, и то една качествена песен, некомерсиална, различна, втората комерс, но хитов както си трябва и още една приятна от Анелия, кяото набира скорост. Плюс тупалките от Есил, Карлос и особено Мария. Това е най-доброто като представяне в рамките на 2 седмици, а още не е средата на септември. Хайде малко подкрепа, постарали са се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Силно се съмнявам. Всички в бранша вече знаят какво е трафик. След като почти не останаха концерти, не остана с какво друго да си го мерят освен с гледания. Това са сегашните продажби. И съм сигурен, че знае за двата милиона на "Твое копие", които можеха и да са 3 до момента, ако не беше съкатлъка след премиерата. Лелчотка е много хитра, може да отива към 50, обаче е в крак с нещата в държавата и в своята гилдия. Би било прекрасно да е така, Кондоме! Знаеш, че я боготворя, но тази жена отдавна няма връзка с реалността! Ако знаеше тези неща, за които говориш, лятото щеше да е пуснала бърза песен, която щеше да се забележи, на фона на мъртвилото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Май е снимала накуп няколко песни. Само не знам дали са от една година. В една година и един албум - дебютния "Сини нощи". Там песента, която тя заеба, а е разкошна, е със Стораро, и се казва "Луната горе". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Вижте, аз оценявам разнообразието. Липсата на такова ни докара тая зверска криза + липсата на нови силни таланти. Обаче не мога да се насиля да харесвам песни, които считам за абсолютни боклуци и нищо не е във състояние да ме накара да си ги пусна отново. Анелия изкарала различна песен, дайте да обявим премиерния ден за национален празник. Ами, ок, различна и смислена е, но на втория-третия ден народът си казва думата и песента й потъва в забрава. И преди 15 години поднасяха различни песни, но те ставаха супер хитове и хората ги пееха. Това не ви ли говори нещо? Явно днешното различно е за боклука, щом не се оценява подобаващо. Тезата от последните няколко поста ми звучи като "Дайте да се радваме. Ей така - заради самото радване, да сме щастливи, че има разнообразие". Аз бих се радвал, ако това разнообразие донесе успехи на попфолка, ако отново го направи номер 1 в сърцата на млади и стари. Очевидно не става. Ама ние нека си се радваме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Пластмасови песни, минаващи за различни. На какво да се радвам? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 +1 И аз не припадам по Азис, но на черното бяло не мога да кажа. Гледах му интервюто за "Преди обед", много дразни... но ако говорим за поне малка обективност - песните трябва да се разграничават от изпълнителите. На много хора не им е окей и ако "противничката" на тяхната любимка пусне силен проект пак се плюе по подразбиране. На Анелия песента също ми допадна много - нещо по-различно като звучене. Ама видиш ли е провал, защото падала в трендинга. В момента сте супер недоволни, а реално за първи път имаме хитове, и то една качествена песен, некомерсиална, различна, втората комерс, но хитов както си трябва и още една приятна от Анелия, кяото набира скорост. Плюс тупалките от Есил, Карлос и особено Мария. Това е най-доброто като представяне в рамките на 2 седмици, а още не е средата на септември. Хайде малко подкрепа, постарали са се. Да не говорим какви двойни стандарти има Рамания към проектите на чалгарите и към проектите на попаджиите. Понастоящем Азис и Анелия, а скоро и Алисия и Коцето имат повече гледания от песните на всички попаджии в ТОП 10 на Трендинг, освен тази на Лъчо, която просто е по-стара и съвсем скоро ще бъде задмината и от тримата. Въпреки това тук все още пада огромна възхвала на попа, въпреки че в момента чалгата отново доминира. И то не само откъм гледания, а и откъм цялостно качество. Да им имам и провалите, щом са най-слушаното ново нещо в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Хайде, пак се размечта. С какво по-точно доминира чалгата над попа? Малко по-сериозно. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Би било прекрасно да е така, Кондоме! Знаеш, че я боготворя, но тази жена отдавна няма връзка с реалността! Ако знаеше тези неща, за които говориш, лятото щеше да е пуснала бърза песен, която щеше да се забележи, на фона на мъртвилото. Ами ако подготвената песен, на която иска да заложи, както казваш, че ти е подшушнато, наистина е с настроението на "Твое копие"? По-удачно е такава песен да се пусне в по-меланхоличен сезон. Мисля, че е отминал периодът, когато Ивана задължително искаше и беше длъжна да се отчете с песен всеки сезон. Работата ми прилича малко на случая "Глория" - прави нещата, както ги усеща и когато ги усети, не е длъжна да се съобразява с тенденции и прочие. За Ивана поне съм по-спокоен, защото не ми се вярва да стане хептен кон с капаци като Единствената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Хайде, пак се размечта. С какво по-точно доминира чалгата над попа? Малко по-сериозно. Като например,че "убиеца на чалгата" -Криско от повече от година няма самостоятелна песен. Това коя чалгарка го е правила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 :mf_surrender: Значи, не съм ти виновен аз, че се натресе сам в проблемите и сега никой не ти помага, защото си противоречиш. Заради глупост реши да се гъбаркаш с Камелия и помисли, че много ще се харесаш тук. Идеята на няколко лица с неизяснена сексуална ориентация да правят същото доведе до твоята недодялана намеса, от която разбрахме следното: 1. Ти обяви нейно второ участие за 05.09.2018г. в The 1, за което ние не знаем - благодаря, за което! 2. Ти не знаеше, че тя има преди това участие в клуб "Event" и видимо се шокира. 3. Идеята ти да подражаваш на масовката в подигравки с Кама доведе до брутален комплимент за нея. 4. И ние можем да смятаме - 01:00-02:30 в Event и 03:00-04:30 в The 1 5. Когато една чалгарка има по 2 участия на вечер тя е всичко друго, но не и пропаднала. 6. Когато лайнометите тук реват колко е зле, не е лошо да се сетят коя друга има по 2 на вечир. 7. По никакъв начин не можеш нито са внушиш, нито да докажеш хонорар под 4000, защото няма от 15 години. 8. Комично е да твърдиш това за чалгарска с по 2 участия на вечер, защото друга такава няма. 9. Разбирам ти неудобната ситуация, но сега си ми паднал и няма пускине. 10. Не се товари от хейта ми, той не е за теб а за едни многознайковци. Те си знаят защо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари