Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

xroflx9 каза:
Като например,че "убиеца на чалгата" -Криско от повече от година няма самостоятелна песен. Това коя чалгарка го е правила?

Луна, Андреа, Камелия, сигурно и други.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

asylum каза:
Хайде, пак се размечта. С какво по-точно доминира чалгата над попа? Малко по-сериозно.

С това, което вече описах. Новите чалга песни от изминалата седмица и нещо са с по-голям успех от новите поп песни- факт.

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:
Значи, не съм ти виновен аз, че се натресе сам в проблемите и сега никой не ти помага, защото си противоречиш. Заради гмупост реши да се гъбаркаш с Камелия и помисли, че много ще се харесаш тук. Идеята на няколко лица с неизяснена сексуална ориентация да правят същото доведе до твоята недодялана намеса, от която разбрахме следното:

Аз не знам за кой говориш, нЙе! :1000 (29):

Фокси, тя отдавна е изяснена и за тях, и за нас, просто официално се правим на интересни и изпитваме някакъв срам. Сякаш сме в 19-ти век.

Сподели в други сайтове

SG каза:
С това, което вече описах. Новите чалга песни от изминалата седмица и нещо са с по-голям успех от новите поп песни- факт.

Никой няма да ги помни след няколко седмици. Кел файда от подобни успехи. Щом ти се занимава, играй си на смятане.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

SG каза:

За колко дни? За 4?

Всяка нова песен на що-годе голямо име успява да се добере до ТОП 5 в Тренда. Това нищо не означава в дългосрочен план.

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Кога Камелия е пускала над година,че и повече дуети? Та тя я има 5 дуета в кариерата си,я не. :1000 (29):

Аз помислих, че имаш предвид изобщо песен, което е още по-голямо майсторство.

Андра, Кама и Луна и по над година май не са пускали нищо.

Луна нито един дует няма - има едно трио с Лия и Джина, което претвори в дует преди няколко дни, и един feat с Румен Борилов. Тъй са цариците.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

asylum каза:
Никой няма да ги помни след няколко седмици. Кел файда от подобни успехи. Щом ти се занимава, играй си на смятане.

Kondomcho каза:
За колко дни? За 4?

Всяка нова песен на що-годе голямо име успява да се добере до ТОП 5 в Тренда. Това нищо не означава в дългосрочен план.

Прекратявай четенето на мисли. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

asylum каза:
Аз помислих, че имаш предвид изобщо песен, което е още по-голямо майсторство.

Андра, Кама и Луна и по над година май не са пускали нищо.

Луна нито един дует няма - има едно трио с Лия и Джина, което претвори в дует преди няколко дни, и един feat с Румен Борилов. Тъй са цариците.

Не ме разбираш. Мисълта ми е,че във вторник излиза поредната песен на Криско,която е дует/фийт. Той няма самостоятелна песен от миналото лято,щом е толкова голямо име защо не пуска самостоятелни песни? Никоя чалгарка не е разчитала толкова дълго време на дуети.

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Не ме разбираш. Мисълта ми е,че във вторник излиза поредната песен на Криско,която е дует/фийт. Той няма самостоятелна песен от миналото лято,щом е толкова голямо име защо не пуска самостоятелни песни? Никоя чалгарка не е разчитала толкова дълго време на дуети.

Ми примерно, щото така му кеф? Какво твърдиш, че ако пусне някаква яка песен тип Базука и Дали това любов е, ще се провали ли?

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Ми примерно, щото така му кеф? Какво твърдиш, че ако пусне някаква яка песен тип Базука и Дали това любов е, ще се провали ли?

Ми не,просто ми е чудно защо тук се плюят само чалгарите като и попаджиите разчитат на дуети за хитове. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

asylum каза:

Kondomcho каза:
За колко дни? За 4?

Няма значение за колко време ще е така (а при Азис/Алисия и Константин ми се струва, че ще е за повечко). Ако това бяха успехите на попаджиите нон-стоп щяха да ни се навират тук като някакво тотално надделяване над чалгата, както реално си беше през лятото, когато ТОП чалгаджиите почти не пускаха песни.

Чакам с интерес Popnable. Там нещата ще си проличат още по-добре.

Истината е, че сме свикнали милионите в чалгата да се правят за нула време и затова сега ни е странно това по-забавено положение. Аз обаче виждам успехите и в този вариант, моята Деса например винаги прави първият си милион за 6-7 дни, но истинските й хитове са си очевидни за всички. И така нещата дори изглеждат доста по-реални и почти не може да се говори за манипулация. Явно и при другите в момента наблюдаваме такъв процес.

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Ми не,просто ми е чудно защо тук се плюят само чалгарите като и попаджиите разчитат на дуети за хитове. :1000 (29):

Тогава спираш да плюеш Галена, че все търси да се отърка в някого. :3fdb8960598fa63e: :1000 (29):

Мен, ако питаш, този Криско да си ходи вече. Идва времето на Скандау.

Сподели в други сайтове

Мен гледанията не ме интересуват. И 10 милиона да направи един бълвоч, не значи, че е хит.

Не съм забелязал някой да плюе чалгарките, като правят дуети. На Галена само дуетите й се получаваха по едно време, така че явно на това се кефят хората.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Бившата на Фики като актриса от филми за възрастни, показа зърна на участие

Пайнерката Джулия вече не е моралистката, която бе при дебюта си преди 3 години. Напоследък певицата е също толкова разкрепостена, колкото Камелия, Мара Отварачката и други свои колежки от фолк бранша. Красавицата от Белослав разчита за успеха си на голотии, а на еротиката заложи и при последното си участие в дискотеката на Коцето в Студентски град,

В заведението брюнетката пя по прозрачен тоалет, под който се виждаха неопакованите й в сутиен гърди. Зрителите бяха шашардисани от огромните зърна на циците, които изпълнителката с рождено име Жулиета тикаше в очите им. Някои в публиката дори предположиха, че Джулия е сложила кръгли лепенки на нянките си – не можело чочките й да са хем естествени, хем толкова големи. „Само негърките и бременните имат такива”, коментираха хората.

Красавицата от Белослав вече е доста популярна сред феновете, но още не се е наредила сред най-големите звезди на „Пайнер”. За да влезе в „А” групата на фирмата, тя ще продължи да записва дуети с топ изпълнители, като желанието й е в най-скоро време да направи съвместно парче с Галена. Подобни колаборации ще вдигнат акциите й, твърдят експерти и припомнят, че досега Джулия има копродукции с Анелия и Коцето – „Бръммм” и „Ще ме научиш ли”. Завършилата народно пеене в Котел Жулиета Светланова Митева е открита за чалгата от Фики. Синът на Тони Стораро я вижда в Китен преди няколко години, харесва я и я води на прослушване при боса на „Пайнер”. Затова и днес мнозина предполагат, че Джулия е била интимно близка с младия българо-турски ром, пише "Уикенд"

bivshata-na-fiki-kato-aktrisa-ot-filmi-za-vazrastni-pokaza-zarna-na-uchastie-snimki-2.JPG

Сподели в други сайтове

SG каза:
Няма значение за колко време ще е така (а при Азис/Алисия и Константин ми се струва, че ще е за повечко). Ако това бяха успехите на попаджиите нон-стоп щяха да ни се навират тук като някакво тотално надделяване над чалгата, както реално си беше през лятото, когато ТОП чалгаджиите почти не пускаха песни.

Чакам с интерес Popnable. Там нещата ще си проличат още по-добре.

Истината е, че сме свикнали милионите в чалгата да се правят за нула време и затова сега ни е странно това по-забавено положение. Аз обаче виждам успехите и в този вариант, моята Деса например винаги прави първият си милион за 6-7 дни, но истинските й хитове са си очевидни за всички. И така нещата дори изглеждат доста по-реални и почти не може да се говори за манипулация. Явно и при другите в момента наблюдаваме такъв процес.

Това го повтаря почти винаги един и същ човек, ти го правиш да звучи сякаш всички го изтъкваме и ни е кеф. Не ни е кеф.

Засега като стабилен хит е само на Алисия и Коцьо. За Азис ще трябва да почакаме малко как ще се развият нещата, като мине уикенда.

Видя ли Тьотката любима колко е навъртяла през 62-рия ден след премиерата си? Почти 200К. Ето това е хит.

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Тогава спираш да плюеш Галена, че все търси да се отърка в някого. :3fdb8960598fa63e: :1000 (29):

Мен, ако питаш, този Криско да си ходи вече. Идва времето на Скандау.

А,не,нека си стои,прави по-яка чалга от 90% от чалгарките. Пък и ако залезе какво ще правя без новата ми любима руса бездарница-Тита? :gun_bandana: Скандау бързо ще омръзнат,аз не съм видял някой да им се кефи освен разни лапета.

Галена ще спра да я плюя когато започне отново да прави песни подходящи на статута й за лидерка като например:

А защо не и песни като "Да ти олекне"?

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Това го прави почти винаги един и същ човек, ти го правиш да звучи сякаш всички го изтъкваме и ни е кеф. Не ни е кеф.

Засега като стабилен хит е само на Алисия и Коцьо. За Азис ще трябва да почакаме малко как ще се развият нещата, като мине уикенда.

Видя ли Тьотката любима колко е навъртяла през 62-рия ден след премиерата си? Почти 200К. Ето това е хит.

Доста хора го правят това, като цяло тук от край време се опитва да се пробутва тезата колко зле е чалгата и колко добре попа и гледаемостта е един от основните посочвани фактори. Не че чалгата е в разцвета си, но е факт и изсилването тук за това какъв флоп е, въпреки че реално наблюдаваме как когато големите имена пуснат свястни песни, те са по-интересни от попаджиите.

Азис всъщност се развива доста добре, на нивото на Алисия и Коцето. Проблемът е, че сме свикнали от него да предлага много повече, но като за територията на България настоящата му гледаемост си е идеална.

За Шефката ясно, но тя си е хит на лятото. Да се насочим вече към есента и кой ще властва там. :D

Сподели в други сайтове

Няма никакво изсилване. 2018 е най-слабата чалгарска година в историята. Каквото и да пуснат до края на годината, няма да компенсират безсилието си през последните 9 месеца. То и от есента на миналата година насам май не помня нито един хит.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

asylum каза:
Няма никакво изсилване. 2018 е най-слабата чалгарска година в историята. Каквото и да пуснат до края на годината, няма да компенсират безсилието си през последните 9 месеца. То и от есента на миналата година насам май не помня нито един хит.

Сподели в други сайтове

SG каза:
Азис всъщност се развива доста добре, на нивото на Алисия и Коцето. Проблемът е, че сме свикнали от него да предлага много повече, но като за територията на България настоящата му гледаемост си е идеална.

Ще бъде много интересно да видим колко от трафика му идва от България. До няколко дни и това ще разберем.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...