asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Тя е от лятото. Не броя, че е и стар хит. Никой друг не се бе сетил да го възроди. Но побързаха да направят други версии, понеже хитове нямаха. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Няма никакво изсилване. 2018 е най-слабата чалгарска година в историята. Каквото и да пуснат до края на годината, няма да компенсират безсилието си през последните 9 месеца. То и от есента на миналата година насам май не помня нито един хит. От началото на тази година има няколко по-големи: На Анелия Зоопарка, Бръм, на Ема и Емрах, Емануела, на Фики. От лятото хитовете са два. От края на миналата година - Шушана, Не се изтриваш, От София до Банско. Съгласен съм, че 2018 е най-слабата година за попфолка, от средата на пролетта натам нещата се оакаха, иначе преди това вървяха по-добре от първата половина на 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Тя е от лятото. Не броя, че е и стар хит. Никой друг не се бе сетил да го възроди. Но побързаха да направят други версии, понеже хитове нямаха. Качена е в края на август,а и се разви 1-2 месеца след премиерата си,така че се води към есента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 От началото на тази година има няколко по-големи: На Анелия Зоопарка, Бръм, на Ема и Емрах, Емануела, на Фики. От лятото хитовете са два. От края на миналата година - Шушана, Не се изтриваш, От София до Банско. Съгласен съм, че 2018 е най-слабата година за попфолка, от средата на пролетта натам нещата се оакаха, иначе преди това вървяха по-добре от първата половина на 2017. Пропусна Просто шоу А иначе "Нищо" също си е доста голям хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Пропусна Просто шоу А иначе "Нищо" също си е доста голям хит :1000 (29): :1000 (29): "Просто Шоу", като бяхме на клуб в началото на тая година направо изкърти дискотеката. И в София твърдяха , че се случва същото. Ма на мен не ми е много любима песен, а и не направи 10 млн, не съм я чувал да звучи от градинки и коли също. "Нищо" е зверска песен, нея съм я чувал да я издуват по пловдивските булеварди. Скандално малко гледания обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 2. Ти не знаеше, че тя има преди това участие в клуб "Event" и видимо се шокира. Снимки от участието и в "11" ми излязоха още на другия ден във фейсбук, дали не съм знаел. Не случайно ти казах, че дойте в 03:30. А това как съм се шокирал и точно ти как го разбра, ако ми го обясниш и ми го докажеш, ще те призная вече наистина. 3. Идеята ти да подражаваш на масовката в подигравки с Кама доведе до брутален комплимент за нея. Идеята ми няма нищо общо с това, което се опитваш да внушиш на другите и ней-вече на себе си... Камелия всъщност ми е симпатична, по-симпатична от 95% от изпълнителите в целия жанр. Нямам за цел да я подигравам, а да опровергая твоя теза, която ти налагаш в старанието си да изкривиш реалността и да я изкараш най-вървежната и най-оборотната. 7. По никакъв начин не можеш нито са внушиш, нито да докажеш хонорар под 4000, защото няма от 15 години. Нито ти можеш да докажеш обратното! А хонорара й за въпросното "второ участие" мога да ти гарантирам, че знам колко е и със сигурност е доста по-малко от 4000. А пък и това второто не съм сигурен дали може да го броим точно за участие? 9. Разбирам ти неудобната ситуация, но сега си ми паднал и няма пускине. Ако някой трябва да се чувства в неудобна ситуация, определено не смятам, че съм аз. Ти беше този, който имаше пропуски в информацията, и този, който си смени за 2 часа три пъти тона и четири пъти позицията. П.С. Не бяха ли за "частните партита" двойни хонорарите?! Защото, ако това, което е взела тогава Камелия е двойно на нейния обичаен хонорар, то тогава е напълно резонно да вярваме в тези 170 (ли бяха) хиляди, декларирани за година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 От началото на тази година има няколко по-големи: На Анелия Зоопарка, Бръм, на Ема и Емрах, Емануела, на Фики. От лятото хитовете са два. От края на миналата година - Шушана, Не се изтриваш, От София до Банско. Съгласен съм, че 2018 е най-слабата година за попфолка, от средата на пролетта натам нещата се оакаха, иначе преди това вървяха по-добре от първата половина на 2017. На Аня и аз ги харесвам, но няма да останат във времето точно тези й. Нито Топ на Теда. Зле е положението. "Една птичка лястовичка не прави". Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 :1000 (29): :1000 (29): "Просто Шоу", като бяхме на клуб в началото на тая година направо изкърти дискотеката. И в София твърдяха , че се случва същото. Ма на мен не ми е много любима песен, а и не направи 10 млн, не съм я чувал да звучи от градинки и коли също. "Нищо" е зверска песен, нея съм я чувал да я издуват по пловдивските булеварди. Скандално малко гледания обаче. Ох,на мен само виенето в края ми харесва и то ме зариби,та я слушах чат пат. Даже един приятел,който не слуша чалга я късаше от въртене,а беше поп и то от Пловдив,бива ли такъв разврат? Кака Филка 2. Това "Дай ми любов" пък съседа постоянно го слуша и я редува с песента на Тото,направо ужас! "Нищо" и мен ме зариби макар и късно,не знам защо последните песни на Лорена имат толкова малко гледания и създават усещание,че са провали,но далеч не е така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Дарете гледане за да може да имаме съответствие между хитовост и гледаемост! Благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Даже един приятел,който не слуша чалга я късаше от въртене,а беше поп и то от Пловдив,бива ли такъв разврат? Имаш приятел поп? :1000 (29): От "наще" ли е? Е, извинете, но Галена да се слуша и от отци, които по принцип не слушат чалга - после не била лидерка... :1000 (19): Той сигурно е учил в Семинарията. Аз на моята практика ми се наложи да преподавам там на учениците-бъдещи попове. Нямаше секси момчета - това помня. В другите гимназии положението беше по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Така е. Даже се чудя за какво влизам тук. То няма и какво толкова да се коментира вече. Но пък ми е навик да браузвам. А и малко спам с музиката, която слушам, между другото, не е толкова лоша причина затова. Да подразня малко Фокса и Сашо и така. Хах. Нека ти отговоря и по другото, Кондоме, за да си щастлив. Не си пораснал (израснал) достатъчно. Това ми е заключението за теб. Всичко, което ти е в главата е секс и гей-things. Преди да опознаеш някого, винаги минаваш през гей-анализ. Сам падна в гьола. Мислиш ли, че не можех да ти хлопна кепенците още докато задаваше този въпрос? А сега си отговори на въпроса - ако имах сексуални "опасения, стестения и страсти", които да отговарят на твоите очаквания, щях ли да отговоря така, пред всички и тн ? Впрочем, тук прозира или че ме подценяваш, или не си даваш сметка че общуваш с малко над средното ниво човек. Предположих, че като продължа темата ще започнеш да си правиш своите доста повърхностни заключения, но пък реших да те пробвам. До днес си мислих, че си доста над нормата за хомо общността, но ето че не си. Кондоме, аз мога да говоря на всяка тема и не ми е проблем. И в края на краищата, какво мръснишко видя в това че те попитах какви са ти представите за хубав мъж. И аз мога да завиждам за тялото на Галин (например), но не означава, че си падам сексуално по него. Виждаш ли колко ниско ниво отиде тази тема. Прави си равносметка. Мен ли дразниш? Смешен си мойка. Негативен и вечно мрънкащ. Не знам как вирееш в собствения си сос. Дано си толкова взискателен и към себе си. Лошото е, че 10б клетви отпарви към Камелия и нито 1 не се осъществи. По напред прочетох нещо от рода на "евтината Кама". Камелия за 21 години и направила милиони и живее повече от добре. Една от най-заетите, както риждаш и за предавания се пукат да я искат. Ако иска ще вземе е хонорара от Бига и ще им направи и там рейтнга. Просто не е решила. Ако тя е евтина, ти трябва да си 1 нищо.... Смешка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Мен ли дразниш? Смешен си мойка. Негативен и вечно мрънкащ. Не знам как вирееш в собствения си сос. Дано си толкова взискателен и към себе си. Лошото е, че 10б клетви отпарви към Камелия и нито 1 не се осъществи. По напред прочетох нещо от рода на "евтината Кама". Камелия за 21 години и направила милиони и живее повече от добре. Една от най-заетите, както риждаш и за предавания се пукат да я искат. Ако иска ще вземе е хонорара от Бига и ще им направи и там рейтнга. Просто не е решила. Ако тя е евтина, ти трябва да си 1 нищо.... Смешка. Сашо, я кажи сега тая песен на Азис кефи ли те, днес пусна ли си я отново? Виждаш ли я като голям хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ами ако подготвената песен, на която иска да заложи, както казваш, че ти е подшушнато, наистина е с настроението на "Твое копие"? По-удачно е такава песен да се пусне в по-меланхоличен сезон. Мисля, че е отминал периодът, когато Ивана задължително искаше и беше длъжна да се отчете с песен всеки сезон. Работата ми прилича малко на случая "Глория" - прави нещата, както ги усеща и когато ги усети, не е длъжна да се съобразява с тенденции и прочие. За Ивана поне съм по-спокоен, защото не ми се вярва да стане хептен кон с капаци като Единствената. Тя има и други записани, Кондоме. За лятото можеше да заложи на някоя от горещите, а сега да предложи меланхолията. Не знам какво и как усеща, но Глория поне пусна три песни тази година, има и концертна дейност. Което автоматично означава, че е по-добре от Ивана, въпреки двата и кусур милиона на лелката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Тя има и други записани, Кондоме. За лятото можеше да заложи на някоя от горещите, а сега да предложи меланхолията. Не знам какво и как усеща, но Глория поне пусна три песни тази година, има и концертна дейност. Което автоматично означава, че е по-добре от Ивана, въпреки двата и кусур милиона на лелката. Имам предчувствие, че новата на Ивана ще отвее конвейрните песни на Глория като куцо пиле домат. Ще видиш, че чакането ще си е струвало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Имаш приятел поп? :1000 (29): От "наще" ли е? Е, извинете, но Галена да се слуша и от отци, които по принцип не слушат чалга - после не била лидерка... :1000 (19): Той сигурно е учил в Семинарията. Аз на моята практика ми се наложи да преподавам там на учениците-бъдещи попове. Нямаше секси момчета - това помня. В другите гимназии положението беше по-добре. По-правилно е,кой поп не е от нашите? Но да,от "наще" е. Знае най-големите хитове от чалгата като Дай ми още,И на всички като теб,Докрай,разни на Камелия,В твоите очи и тук таме някоя не много популярна като Вярвай. Иначе любмката му е Ивана. Да,учил е във вашата Семинария,а после тази в София. Не е нещо особено на външен вид,но е сладка пасивка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 По-правилно е,кой поп не е от нашите? Но да,от "наще" е. Знае най-големите хитове от чалгата като Дай ми още,И на всички като теб,Докрай,разни на Камелия,В твоите очи и тук таме някоя не много популярна като Вярвай. Иначе любмката му е Ивана. Да,учил е във вашата Семинария,а после тази в София. Не е нещо особено на външен вид,но е сладка пасивка. Ако е много сладка, да взема да поръчам едно петохлебие? После може за кръщенето на племеницата ми да го викна. Ще си измислям аз ритуали до припадък. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Имам предчувствие, че новата на Ивана ще отвее конвейрните песни на Глория като куцо пиле домат. Ще видиш, че чакането ще си е струвало. И така да е, остават концертите. Там не може да я мине, колкото и да ми се иска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 И така да е, остават концертите. Там не може да я мине, колкото и да ми се иска. И защо трябва непременно да я минава и по критерия "концерти"? Ивана нека си изкара един доволен хит, който да се забележи по-масово, пък онази нека си прави концерти, а новите й песни никой да не ги знае. Глория няма стигане по концертния параграф, тя вече обиколи почти цялата държава. Реално тя е като един Веселин Маринов само дето не се поти толкова на сцената. :ДД Но и този момент ще дойде. Емиловските блюдкочи първо й помрачиха нюха за хубава музика, после идва ред на потните жлези. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 И защо трябва непременно да я минава и по критерия "концерти"? Ивана нека си изкара един доволен хит, който да се забележи по-масово, пък онази нека си прави концерти, а новите й песни никой да не ги знае. Глория няма стигане по концертния параграф, тя вече обиколи почти цялата държава. Реално тя е като един Веселин Маринов само дето не се поти толкова на сцената. :ДД Нищо не е непременно, но поне може да опита. Би стояло тежко и престижно. Не е като да не може. Ама нали трябва да си лепим километрични мигли и да качваме краката по воланите на джипарата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Нищо не е непременно, но поне може да опита. Би стояло тежко и престижно. Не е като да не може. Ама нали трябва да си лепим километрични мигли и да качваме краката по воланите на джипарата... :1000 (29): :1000 (29): Съжалявам! Да не си я харесвала. Любовта не пита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ако е много сладка, да взема да поръчам едно петохлебие? После може за кръщенето на племеницата ми да го викна. Ще си измислям аз ритуали до припадък. :1000 (29): Мм,давай. Ние сега сме скарани,но доколкото знам сега е зает със семейни проблеми. Иначе с удоволствие бих му изкарал злобата през дупето ама.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 :1000 (29): :1000 (29): Съжалявам! Да не си я харесвала. Любовта не пита. Можех ли да не я харесам, след като чух "Вик"? Ами "Уморени и студени"? Понякога, обаче, ми иде да я набия. Особено напоследък, както и в периода около "Душ или направо"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Май влака ще я сгази,прегази Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Сашо, я кажи сега тая песен на Азис кефи ли те, днес пусна ли си я отново? Виждаш ли я като голям хит? Ми не е лоша песента, честно казано. Но и в темата за Василка, написах че не го виждам, като хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 3 дни за lucas и Kondomcho. Темата е разчистена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари