Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Е ти 10 години не се усещаш какъв си смешник, та аз ли... :mf_surrender:

:roll1: :roll1: :roll1:

Тия обяснения на някой друг. Защото аз съвсем нормално ти казах още онази вечер, че това, което дрънкаш е невъзможно, но ти се правеше на гъзе и де ли ни демонстрираше колко си вътрешен човек в "THE1", че чак си " на ти" с хонорарите на чалгарките и парадираше с версия "Много по-малко от 4000". Не се прави на шут сега, като от глупав спор направи сеир, за да излезе накрая, че това, което говореше преди 2 дни снощи стана съвсем друга история, която вече е логична. И що ти трябваше да се натягаш на местната спамерджийница?

Сподели в други сайтове

Гергана и Райна с нови парчета скоро, много яки, особено Гергана!

Дано на Гера не ѝ вкарат някакви вокали от ОАЕ с някакви тероритстко-сепаратистки нагласи, щото пак ще се покрие за една година от срам. :1000 (29):

Дано случи на хит вече.

Сподели в други сайтове

Супер за Гергана, тъкмо като за 15-годишнината! Чак не е за вярване, че дори и тя вече е от толкова години на сцена, а беше млада надежда...

В последните 7-8 години никаква я няма, така че реално 50% от тези 15 години е била активна :1000 (29):

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

В последните 7-8 години никаква я няма, така че реално 50% от тези 15 години е била активна :1000 (29):

Е, имала е поне по една песен/клип всяка година, с изключение на миналата, мисля... Пак си е отчитала някаква дребна активност. :1000 (29):

А и тя винаги ми е идвала като някак свеж и младеещ изпълнител, който би привлякъл публиката, независимо от паузите. С добро парче и хубав клип може и да й се получи.

Сподели в други сайтове

24 септемвриКамелия - Името ти

Дали е възможно пак да се забави? Това все пак е Камелия. :1000 (29): :1000 (29):

Имам добри очаквания за Райна. За Гуца... жал ми е, но сигурно пак някоя бозица.

Сподели в други сайтове

В колко часа днес започва новата доза възхвала на попа и оплюване на чалгата (т.е дуета на Криско и Тита)? :D

Нйе :Vishenka_05: Слушаме "Късметът пак ме целува" :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Излезе!

Браво, много свеж цялостен проект, признавам... но не очаквах да е кавър. Пак добре, че са решили да възродят супер яката Бг песен, вместо да пуснат някоя нова чалга, замаскирана като поп.

Сподели в други сайтове

24 септемвриКамелия - Името ти
Гергана и Райна с нови парчета скоро, много яки, особено Гергана!

Супер новини! :happyppl: Дано се размърдат есента след по-слабото лято.

Престанете с това, че половината кариера на Гергана била неактивна. :gun_bandana: Само през 2014 и 2017 няма пуснати песен или клип, но дори и през тези години е гостувала в някое и друго предаване, имала е участия, така че реално пак си се води на сцена. Дачева и други големи имена също са правили паузи от по година, но не ги приспадате от техния стаж :gun_bandana: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Супер новини! :happyppl: Дано се размърдат есента след по-слабото лято.

Престанете с това, че половината кариера на Гергана била неактивна. :gun_bandana: Само през 2014 и 2017 няма пуснати песен или клип, но дори и през тези години е гостувала в някое и друго предаване, имала е участия, така че реално пак си се води на сцена. Дачева и други големи имена също са правили паузи от по година, но не ги приспадате от техния стаж :gun_bandana: :1000 (29):

Каква активност е имала през 2011, 2013, 2015, освен че е издала една песен и е участвала на един концерт на кокошарника? Нищо общо с едно време, когато пускаше всяка година албум и имаше по 4-5 клипа. Това не се отнася само за нея естествено.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...