Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Г Е Р Г А Н А с два трака в рамките на една година - не се е случвало от 6 години.

КОМЕНТИРАЙТЕ МИГОМ!

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Симона ще е гост в някой от градовете на турнето на Люси.

13.09 -гр.Плевен

15.09 -гр.Севлиево

16.09 -гр.Горна Оряховица

22.09 - гр.Русе

Значи са се договорили. Добре е. Във Видин много им се радваха хората. Ани Хоанг закрива с ултра дълъг микс + Сен Тропе и Чужди усмивки на Тото. Всичко друго е поп, без "Граната" на Арти. Иначе хората са луди по Арти, Невена и Чоко. Нещо страшно е.

http://bnr.bg/vidin/post/101017225/muzikal...a-dnes-ot-vidin

Ето интервютата ми с Невена и Люси. Пейкова е супер доволна от Ивана, още й помага.

Сподели в други сайтове

Симона ще е гост в някой от градовете на турнето на Люси.

13.09 -гр.Плевен

15.09 -гр.Севлиево

16.09 -гр.Горна Оряховица

22.09 - гр.Русе

Вчера турнето беше в Монтана, много готино беше. Направи ми впечатление обаче, че се пее само върху плейбека, дори можеща певица като Невена пя така. Ани Хоанг пък накрая адски досадя, пя "Палим и летим", "Имам новина", "Пак съм твоя", "Загасете светлините", "Лекарство за мъж", "Курва като Моника" и записала "Чужди усмивки" на Тото. :mf_surrender: Арти пък е голям фурор, много му се кефят хората.

Сподели в други сайтове

Значи са се договорили. Добре е. Във Видин много им се радваха хората. Ани Хоанг закрива с ултра дълъг микс + Сен Тропе и Чужди усмивки на Тото. Всичко друго е поп, без "Граната" на Арти. Иначе хората са луди по Арти, Невена и Чоко. Нещо страшно е.

http://bnr.bg/vidin/post/101017225/muzikal...a-dnes-ot-vidin

Ето интервютата ми с Невена и Люси. Пейкова е супер доволна от Ивана, още й помага.

Вчера турнето беше в Монтана, много готино беше. Направи ми впечатление обаче, че се пее само върху плейбека, дори можеща певица като Невена пя така. Ани Хоанг пък накрая адски досадя, пя "Палим и летим", "Имам новина", "Пак съм твоя", "Загасете светлините", "Лекарство за мъж", "Курва като Моника" и записала "Чужди усмивки" на Тото. :mf_surrender: Арти пък е голям фурор, много му се кефят хората.

Чак ми е странно, че хората изобщо знаят кой е Арти. Колко песни пее? Само неговата ли?

И как е Ани Хоанг на "Чужди усмивки"? :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Чак ми е странно, че хората изобщо знаят кой е Арти. Колко песни пее? Само неговата ли?

Знаят и то много добре. Луди са по него, особено по-малките. На "Граната" е страхотия. Всичките си песни пее + "Направо ги убивам" с Невена Пейкова.

Лично на мен Хоанг не ми стои добре за финал.

Сподели в други сайтове

Той излиза веднага след Невена и пеят първо "Напрао ги убивам" на Гери-Никол и 100 кила, после пее "Късаш и хвърляш", "Гледай как се прави", оная песен от Типично и "Граната". А Ани е трагедия с тоя лайв записа на песента на Тото.

Сподели в други сайтове

Знаят и то много добре. Луди са по него, особено по-малките. На "Граната" е страхотия. Всичките си песни пее + "Направо ги убивам" с Невена Пейкова.

Че той колко песни има, аз му знам само "Граната"... :roll1:

Сподели в други сайтове

Той излиза веднага след Невена и пеят първо "Напрао ги убивам" на Гери-Никол и 100 кила, после пее "Късаш и хвърляш", "Гледай как се прави", оная песен от Типично и "Граната". А Ани е трагедия с тоя лайв записа на песента на Тото.

Поредно доказателство, че наложеното мнение в Рамания в повечето случаи не отговаря на реалността. :1000 (29):

Отдавна забелязвам, че интересът към Арти нараства. Ако Пайнер имат млада звезда, която да се доближава до онези от попа, които денонощно пробиват в Трендинг, това е той. Дано да пее на концерта и да го видим и там.

Много ме зарадва Гергана. След 15 години на сцена все още може да поднася приятни, нежни парчета в нейният си стил, без да се влияе от моди и комерсиално звучене.

Поредно добро парче в поп-фолка. Да им се чуди човек какво правиха всички лятото и защо изведнъж решиха да пускат добра продукция.

Сподели в други сайтове

Тъжно е, че тука спорим дали 260 или 300к било по-добре, като Криско и Тита направиха 3 пъти по толкова за едно денонощие. Чалгата е толкова затикана в ъгъла, че няма и накъде.

Сподели в други сайтове

Тъжно е, че тука спорим дали 260 или 300к било по-добре, като Криско и Тита направиха 3 пъти по толкова за едно денонощие. Чалгата е толкова затикана в ъгъла, че няма и накъде.

Мина й пиковия период, а и хейтът по нея е масов. Особено новите влогъри, които малките гледат неуморно постоянно подмятат жанра във видеата си.

Смешното е, че плюейки по чалгата, въпросните влогърчета възхваляват песни като "Антилопа", "Напрао' ги убивам" и други, които за мен са си чиста модерна чалга. Явно хейтът си е конкретно към жанра, а не към продукцията.

Сподели в други сайтове

Г Е Р Г А Н А с два трака в рамките на една година - не се е случвало от 6 години.

КОМЕНТИРАЙТЕ МИГОМ!

Натоварена година й е :D

Започна да ме зарибява, романтична лека песничка. Дано стигне милион гледания.

Сподели в други сайтове

На Саня звездите от Х фактор обаче не са й с дълъг срок на годност. Кой от първите сезони е актуален и днес? Един траен Криско си имат и това е. В чалгата по онова време бяха едни звездите, и днес са същите, плюс Фики, Джулия и Арти.

Иначе влязох да отбележа, че бях прав, че в Попнейбъл веднага ще си проличи като големите имена пуснаха песни. Само за тези Назмилер не мога да си обясня как е възможна тая диктатура.

1.Назмилер

2.Алисия и Коцето

4.Азис (покъртително, но явно това ще си остане върха му)

7.Тони Стораро и Галена

8.Емануела и Джордан

10.Анелия

Сподели в други сайтове

Еми Саня Армутлиева добре си свърши работата... не веднъж се подиграва в Х фактор с жанра, всичките тези нови звездички от там тръгнаха.

Медийно Саня може и да и се получава. Но как ли се е почувствала с милионите на Дара в тубата, когато собственикът на едната дискотека при нас накара Сашка да и се обади, на 31 август, за да откаже Дара за 1 септември, защото е продал точно 2 маси за изявата на Дара. И когато Саня взела да умува предполагайки, че в последният момент хората ще дойдат и бе обяснено, че за Камелия цялото заведение е продадено за по-малко от 24 часа, а за Тони Стораро, който е след седмица вече са капанирани 30 маси. И така бързо са се уточнили, че Дара ще дойде октомври...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Create New...