Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Г Е Р Г А Н А с два трака в рамките на една година - не се е случвало от 6 години. КОМЕНТИРАЙТЕ МИГОМ! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Симона ще е гост в някой от градовете на турнето на Люси. 13.09 -гр.Плевен 15.09 -гр.Севлиево 16.09 -гр.Горна Оряховица 22.09 - гр.Русе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Г Е Р Г А Н А с два трака в рамките на една година - не се е случвало от 6 години. КОМЕНТИРАЙТЕ МИГОМ! Кое по ред е това завръщане Кели? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Симона ще е гост в някой от градовете на турнето на Люси. 13.09 -гр.Плевен 15.09 -гр.Севлиево 16.09 -гр.Горна Оряховица 22.09 - гр.Русе Значи са се договорили. Добре е. Във Видин много им се радваха хората. Ани Хоанг закрива с ултра дълъг микс + Сен Тропе и Чужди усмивки на Тото. Всичко друго е поп, без "Граната" на Арти. Иначе хората са луди по Арти, Невена и Чоко. Нещо страшно е. http://bnr.bg/vidin/post/101017225/muzikal...a-dnes-ot-vidin Ето интервютата ми с Невена и Люси. Пейкова е супер доволна от Ивана, още й помага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Симона ще е гост в някой от градовете на турнето на Люси. 13.09 -гр.Плевен 15.09 -гр.Севлиево 16.09 -гр.Горна Оряховица 22.09 - гр.Русе Вчера турнето беше в Монтана, много готино беше. Направи ми впечатление обаче, че се пее само върху плейбека, дори можеща певица като Невена пя така. Ани Хоанг пък накрая адски досадя, пя "Палим и летим", "Имам новина", "Пак съм твоя", "Загасете светлините", "Лекарство за мъж", "Курва като Моника" и записала "Чужди усмивки" на Тото. Арти пък е голям фурор, много му се кефят хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Значи са се договорили. Добре е. Във Видин много им се радваха хората. Ани Хоанг закрива с ултра дълъг микс + Сен Тропе и Чужди усмивки на Тото. Всичко друго е поп, без "Граната" на Арти. Иначе хората са луди по Арти, Невена и Чоко. Нещо страшно е. http://bnr.bg/vidin/post/101017225/muzikal...a-dnes-ot-vidin Ето интервютата ми с Невена и Люси. Пейкова е супер доволна от Ивана, още й помага. Вчера турнето беше в Монтана, много готино беше. Направи ми впечатление обаче, че се пее само върху плейбека, дори можеща певица като Невена пя така. Ани Хоанг пък накрая адски досадя, пя "Палим и летим", "Имам новина", "Пак съм твоя", "Загасете светлините", "Лекарство за мъж", "Курва като Моника" и записала "Чужди усмивки" на Тото. Арти пък е голям фурор, много му се кефят хората. Чак ми е странно, че хората изобщо знаят кой е Арти. Колко песни пее? Само неговата ли? И как е Ани Хоанг на "Чужди усмивки"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Чак ми е странно, че хората изобщо знаят кой е Арти. Колко песни пее? Само неговата ли? И как е Ани Хоанг на "Чужди усмивки"? Знаят и то много добре. Луди са по него, особено по-малките. На "Граната" е страхотия. Всичките си песни пее + "Направо ги убивам" с Невена Пейкова. Лично на мен Хоанг не ми стои добре за финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Чак ми е странно, че хората изобщо знаят кой е Арти. Колко песни пее? Само неговата ли? И как е Ани Хоанг на "Чужди усмивки"? Той излиза веднага след Невена и пеят първо "Напрао ги убивам" на Гери-Никол и 100 кила, после пее "Късаш и хвърляш", "Гледай как се прави", оная песен от Типично и "Граната". А Ани е трагедия с тоя лайв записа на песента на Тото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Знаят и то много добре. Луди са по него, особено по-малките. На "Граната" е страхотия. Всичките си песни пее + "Направо ги убивам" с Невена Пейкова. Лично на мен Хоанг не ми стои добре за финал. Че той колко песни има, аз му знам само "Граната"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Че той колко песни има, аз му знам само "Граната"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Знаят и то много добре. Луди са по него, особено по-малките. На "Граната" е страхотия. Всичките си песни пее + "Направо ги убивам" с Невена Пейкова. Лично на мен Хоанг не ми стои добре за финал. Той излиза веднага след Невена и пеят първо "Напрао ги убивам" на Гери-Никол и 100 кила, после пее "Късаш и хвърляш", "Гледай как се прави", оная песен от Типично и "Граната". А Ани е трагедия с тоя лайв записа на песента на Тото. Знаят и то много добре. Луди са по него, особено по-малките. На "Граната" е страхотия. Всичките си песни пее + "Направо ги убивам" с Невена Пейкова. Лично на мен Хоанг не ми стои добре за финал. Поредно доказателство, че наложеното мнение в Рамания в повечето случаи не отговаря на реалността. :1000 (29): Отдавна забелязвам, че интересът към Арти нараства. Ако Пайнер имат млада звезда, която да се доближава до онези от попа, които денонощно пробиват в Трендинг, това е той. Дано да пее на концерта и да го видим и там. Много ме зарадва Гергана. След 15 години на сцена все още може да поднася приятни, нежни парчета в нейният си стил, без да се влияе от моди и комерсиално звучене. Поредно добро парче в поп-фолка. Да им се чуди човек какво правиха всички лятото и защо изведнъж решиха да пускат добра продукция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Забравих да кажа- Наско Михайлов сподели, че имат готова песен с Кали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Какви са тия турнета пред нас бре, а аз не съм разбрал за тях? И на снимката каква е тая, дето ми е седнала на масата на "Балкана"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Какви са тия турнета пред нас бре, а аз не съм разбрал за тях? И на снимката каква е тая, дето ми е седнала на масата на "Балкана"? Хаха, Невена Пейкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Хаха, Невена Пейкова. Ти ли правиш интервюто, че така ми се стори? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 http://secret.bg/news/music/turneto-raztursva-severna-bg/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ти ли правиш интервюто, че така ми се стори? Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Забравих да кажа- Наско Михайлов сподели, че имат готова песен с Кали. Тая женица няма да спре да бълва песни... аман вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Тъжно е, че тука спорим дали 260 или 300к било по-добре, като Криско и Тита направиха 3 пъти по толкова за едно денонощие. Чалгата е толкова затикана в ъгъла, че няма и накъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Тъжно е, че тука спорим дали 260 или 300к било по-добре, като Криско и Тита направиха 3 пъти по толкова за едно денонощие. Чалгата е толкова затикана в ъгъла, че няма и накъде. Мина й пиковия период, а и хейтът по нея е масов. Особено новите влогъри, които малките гледат неуморно постоянно подмятат жанра във видеата си. Смешното е, че плюейки по чалгата, въпросните влогърчета възхваляват песни като "Антилопа", "Напрао' ги убивам" и други, които за мен са си чиста модерна чалга. Явно хейтът си е конкретно към жанра, а не към продукцията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Еми Саня Армутлиева добре си свърши работата... не веднъж се подиграва в Х фактор с жанра, всичките тези нови звездички от там тръгнаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Тая женица няма да спре да бълва песни... аман вече. Кой е Наско Михайлов? Това да не е фамилното име на Ментата? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Г Е Р Г А Н А с два трака в рамките на една година - не се е случвало от 6 години. КОМЕНТИРАЙТЕ МИГОМ! Натоварена година й е Започна да ме зарибява, романтична лека песничка. Дано стигне милион гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 На Саня звездите от Х фактор обаче не са й с дълъг срок на годност. Кой от първите сезони е актуален и днес? Един траен Криско си имат и това е. В чалгата по онова време бяха едни звездите, и днес са същите, плюс Фики, Джулия и Арти. Иначе влязох да отбележа, че бях прав, че в Попнейбъл веднага ще си проличи като големите имена пуснаха песни. Само за тези Назмилер не мога да си обясня как е възможна тая диктатура. 1.Назмилер 2.Алисия и Коцето 4.Азис (покъртително, но явно това ще си остане върха му) 7.Тони Стораро и Галена 8.Емануела и Джордан 10.Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Еми Саня Армутлиева добре си свърши работата... не веднъж се подиграва в Х фактор с жанра, всичките тези нови звездички от там тръгнаха. Медийно Саня може и да и се получава. Но как ли се е почувствала с милионите на Дара в тубата, когато собственикът на едната дискотека при нас накара Сашка да и се обади, на 31 август, за да откаже Дара за 1 септември, защото е продал точно 2 маси за изявата на Дара. И когато Саня взела да умува предполагайки, че в последният момент хората ще дойдат и бе обяснено, че за Камелия цялото заведение е продадено за по-малко от 24 часа, а за Тони Стораро, който е след седмица вече са капанирани 30 маси. И така бързо са се уточнили, че Дара ще дойде октомври... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари