asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Само за тези Назмилер не мога да си обясня как е възможна тая диктатура. 1.Назмилер Песента е хит и сред цигани в Турция и Европа. Даже си правят клипове като на Кики, танц до движеща се кола (Para bizde Challenge ) Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 На Саня звездите от Х фактор обаче не са й с дълъг срок на годност. Кой от първите сезони е актуален и днес? Един траен Криско си имат и това е. В чалгата по онова време бяха едни звездите, и днес са същите, плюс Фики, Джулия и Арти. Иначе влязох да отбележа, че бях прав, че в Попнейбъл веднага ще си проличи като големите имена пуснаха песни. Само за тези Назмилер не мога да си обясня как е възможна тая диктатура. 1.Назмилер 2.Алисия и Коцето 4.Азис (покъртително, но явно това ще си остане върха му) 7.Тони Стораро и Галена 8.Емануела и Джордан 10.Анелия Което не знам дали е добре, защото всички ми изглеждат със силен интерес в началото и очаквам да тръгнат надолу още другата седмица. Това се отнася за Азис най-вече. Може би Алисия и Коцио ще ударят 900к-1млн другата седмица и ще станат трети. Другата седмица няма да е Назмилер. При тях има спад от над 60к. А пък Криско и Тита удариха милион за ден. Очаквам там да имат поне милион и половина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 10 дни - 1 милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 На Саня звездите от Х фактор обаче не са й с дълъг срок на годност. Кой от първите сезони е актуален и днес? Един траен Криско си имат и това е. В чалгата по онова време бяха едни звездите, и днес са същите, плюс Фики, Джулия и Арти. Иначе влязох да отбележа, че бях прав, че в Попнейбъл веднага ще си проличи като големите имена пуснаха песни. Само за тези Назмилер не мога да си обясня как е възможна тая диктатура. 1.Назмилер 2.Алисия и Коцето 4.Азис (покъртително, но явно това ще си остане върха му) 7.Тони Стораро и Галена 8.Емануела и Джордан 10.Анелия Моля? Какъв Арти, кви 5 лева? Опасен си, като си харесаш някой, да почнеш да го пробутваш за следващата Преслава или за звезда. Този шебек никой не го знае. Бил си прав, че щяло да си проличи, когато големите имена пуснат новите си предложения? Леле, ти си следващата Ванга! Оставаше и в дебютната си седмица въпросните да не са в ТОП 5. Няма нужда се изтъкват ясни неща. Ако трябва да сме коректни - аз бях прав, казвайки че Азис е изакал един тотален провал за неговите стандарти. И това го казах 1 минута, след като чух песента за първи път. Нали цялата държава говореше за него, нали предизвика фурор? Егати фурора - Назмилер и Алисия да са над теб в премиерната ти седмица. Максимум още десетина дни й давам на тая дразнеща какафония, за да потъне в тотална забрава, ако вече не е потънала, щото не й следя гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Моля? Какъв Арти, кви 5 лева? Опасен си, като си харесаш някой, да почнеш да го пробутваш за следващата Преслава или за звезда. Този шебек никой не го знае. Бил си прав, че щяло да си проличи, когато големите имена пуснат новите си предложения? Леле, ти си следващата Ванга! Оставаше и в дебютната си седмица въпросните да не са в ТОП 5. Няма нужда се изтъкват ясни неща. Ако трябва да сме коректни - аз бях прав, казвайки че Азис е изакал един тотален провал за неговите стандарти. И това го казах 1 минута, след като чух песента за първи път. Нали цялата държава говореше за него, нали предизвика фурор? Егати фурора - Назмилер и Алисия да са над теб в премиерната ти седмица. Максимум още десетина дни й давам на тая дразнеща какафония, за да потъне в тотална забрава, ако вече не е потънала, щото не й следя гледанията. Само на Азо и дуета са дебютни седмиците. Другите песни не са, някои даже са си на месеци, въпреки което виждаме, че са там. Доста разнообразие има откъм поп-фолк предложения от различни периоди. Както и да е, тази класация я постнах, защото тези дни бях казал, че в Попнейбъл ще си проличи колко чалги ще има в ТОП 10, за сметка на доста други сравнително нови поп песни. А и тук винаги се коментира, когато попът е завладял ТОП 10, а е добре да се види, че понякога е обратното, въпреки финализирания залез на чалгата. За Арти няма да говоря, ако ти се занимава се върни на предната страница и чети коментари на други потребители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Само на Азо и дуета са дебютни седмиците. Другите песни не са, някои даже са си на месеци, въпреки което виждаме, че са там. Доста разнообразие има откъм поп-фолк предложения от различни периоди. Както и да е, тази класация я постнах, защото тези дни бях казал, че в Попнейбъл ще си проличи колко чалги ще има в ТОП 10, за сметка на доста други сравнително нови поп песни. А и тук винаги се коментира, когато попът е завладял ТОП 10, а е добре да се види, че понякога е обратното, въпреки финализирания залез на чалгата. За Арти няма да говоря, ако ти се занимава се върни на предната страница и чети коментари на други потребители. Като изненадващ успех бих посочил факта, че "Купих ти сърце" и "Шефката" са изпреварили по-новите песни на Лъчо и Скандау. Иначе парчето на Мишо Шамара и Антибиотика беше страшен хит миналото десетилетие. Версията на Криско обаче изобщо не ми допада, особено неговите партии. Непонятно ми е как направи 1 млн. гледания за ден. Звучи ми постно и неударно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Магда с нов дует скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Магда с нов дует скоро. Ще ходиш ли на Турнеетоооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Това Турне размазва с публика и приеми. Аз съм в шок Който не вярва на мен да си пуска сторита. На Хоанг се размазват на "Палим и летим" и "Курва като Моника".. На Арти и Чоко пък изтрещяват само като се появят на сцената. Това пишман Турне, без масово познати лица, без някакви огромни инвестиции в него достига по прием турнето на Пайнер от 2014? После чалгата не умирала... ама тези хора нямат никакво поле за изява, освен в клубовете след 2. Несериозни е. Митко да се стяга - на какво ще го кара, на ютуб абонати ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Моля? Какъв Арти, кви 5 лева? Опасен си, като си харесаш някой, да почнеш да го пробутваш за следващата Преслава или за звезда. Този шебек никой не го знае. Бил си прав, че щяло да си проличи, когато големите имена пуснат новите си предложения? Леле, ти си следващата Ванга! Оставаше и в дебютната си седмица въпросните да не са в ТОП 5. Няма нужда се изтъкват ясни неща. Ако трябва да сме коректни - аз бях прав, казвайки че Азис е изакал един тотален провал за неговите стандарти. И това го казах 1 минута, след като чух песента за първи път. Нали цялата държава говореше за него, нали предизвика фурор? Егати фурора - Назмилер и Алисия да са над теб в премиерната ти седмица. Максимум още десетина дни й давам на тая дразнеща какафония, за да потъне в тотална забрава, ако вече не е потънала, щото не й следя гледанията. Каза всичко. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Ще ходиш ли на Турнеетоооо Не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Това Турне размазва с публика и приеми. Аз съм в шок Който не вярва на мен да си пуска сторита. На Хоанг се размазват на "Палим и летим" и "Курва като Моника".. На Арти и Чоко пък изтрещяват само като се появят на сцената. Това пишман Турне, без масово познати лица, без някакви огромни инвестиции в него достига по прием турнето на Пайнер от 2014? На Невена Пейкова също много се пеят.. особено на "Да избягаме".. Турнето им е в по-малките градове. А, Пайнер в последните години и в големите градове не могат да постигнат това.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Оставаше и да не се кефят. В нашия регион интересните музикални събития са рядкост. Хванали са точния таргет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Това Турне размазва с публика и приеми. Аз съм в шок Който не вярва на мен да си пуска сторита. На Хоанг се размазват на "Палим и летим" и "Курва като Моника".. На Арти и Чоко пък изтрещяват само като се появят на сцената. Това пишман Турне, без масово познати лица, без някакви огромни инвестиции в него достига по прием турнето на Пайнер от 2014? После чалгата не умирала... ама тези хора нямат никакво поле за изява, освен в клубовете след 2. Несериозни е. Митко да се стяга - на какво ще го кара, на ютуб абонати ли? В кой град си бил? Арти дава по 20 лв. на децата да крещят повреме на неговото изпълнение. Той е от богато семейство, баща му е магнат-милионер. За Чоко не се учудвам, неговите видеа как играе компютърни игри се гледат по десетки хиляди пъти. За мен обяснението зад успеха на това турне е, че го правят по малките населени места. Там хората са зажаднели за вълнуващи събития и културни мероприятия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Няма посещаемостта на турнетата на Пайнер, но истерията по изпълнителите е факт. Хората са зажадняли за подобни събития с млади, амбициозни лица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ами да, в малки градове е, но какво от това? Абе малки, малки... колко да са малки - Русе, Видин, Плевен, Враца :1000 (29): Фен Тв също правят някакво "Балканско веселие", на което също се събира някаква публика. Само от Пайнер никаква дейност Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Няма посещаемостта на турнетата на Пайнер, но истерията по изпълнителите е факт. Хората са зажадняли за подобни събития с млади, амбициозни лица. Госпожата от Айтос кога смята да предложи нов трак? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Госпожата от Айтос кога смята да предложи нов трак? Тя приключи кариерата си през 2008ма :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Медийно Саня може и да и се получава. Но как ли се е почувствала с милионите на Дара в тубата, когато собственикът на едната дискотека при нас накара Сашка да и се обади, на 31 август, за да откаже Дара за 1 септември, защото е продал точно 2 маси за изявата на Дара. И когато Саня взела да умува предполагайки, че в последният момент хората ще дойдат и бе обяснено, че за Камелия цялото заведение е продадено за по-малко от 24 часа, а за Тони Стораро, който е след седмица вече са капанирани 30 маси. И така бързо са се уточнили, че Дара ще дойде октомври... Нали се сещаш, че Видин не е България. Пайнера ако си беше направил собствен формат да излъчи някакви свестни момичета и момчета, да ги хване здраво да бачкат - можеше да има нови звезди конкуренти на попа. Ама той за 30 години, откакто я върти тая фирма нищо не направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Абсолютен мегахит: :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Няма посещаемостта на турнетата на Пайнер, но истерията по изпълнителите е факт. Хората са зажадняли за подобни събития с млади, амбициозни лица. Не мога да повярвам чак. Каква истерия може да има по Арти? Този никой не го знае кой е, нито знаят песните му. Имитатор на Галин. Или пък Ани Хоанг, която е супер противна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Абсолютен мегахит: :1000 (6): Харесва ли ти? Аз първоначално не я харесах, но сега много ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Не мога да повярвам чак. Каква истерия може да има по Арти? Този никой не го знае кой е, нито знаят песните му. Имитатор на Галин. Или пък Ани Хоанг, която е супер противна. Това са някакви хора от дълбоката провинция в бедни населени места, които никой не брои за живи. Не искам да обиждам никой, но това е самата истина. От колко години Пайнер не са правили концерт във Враца или Видин? На тези хора им е залипсвала тръпката и са се юрнали да дивеят при първия удобен случай. И ние с теб да идем да направим концерт там, и на нас ще се кефят. :1000 (29): Самият факт, че рождения ден на Планета всяка година беше в София и се получи пренасищане и отлив, а като го направиха в Пловдив, напълниха залата е показателен за думите ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Харесва ли ти? Аз първоначално не я харесах, но сега много ме зариби. Пръсвам я. Страшна е. За мен това е дуетът на годината, колкото и да харесвам "По такива си падам". А "Шефката" е фийт, знаеш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Госпожата от Айтос кога смята да предложи нов трак? Тук е облечена като циганка - катунарка, но пее от сърце, а трите песни са разкошни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари