xroflx9 Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Не. Много си глупав. :1000 (29): Айде, ставам за малко, стига цитирал вече. Хайде,слугинаж,гладен съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Честито на Преслава! Нека да е жива и здрава, детето да расте здраво и щастливо, да са заедно и с бащата - дано е случила на човек, да е ок всичко и с кариерата, третирайки я вече по един по зрял начин, без да форсира нещата. Едно дете винаги придава допълнителен смисъл. Прекрасно е, че успя и тя да се сдобие с наследник. Дай Боже на всички, на които им е ред! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Аз не съм тръгвал да те издирвам, твърде гнусна си ми, за да си хабя времето извън форума за теб. Хора ми казаха, че крадеш образа на някаква жена от Варна. Дадоха ми линк за профила ти и нейния. На всичкото отгоре си толкова глупава, че си откраднала снимки на 30 годишна жена, а тук разпряваш, че си на 21. Кухичка, както казах. Имаме скрийнове на твоя фейк профил с нейните снимки, скрийнове на това как пишеш съобщения, в които се вживяваш в нейния образ. Та... да й пиша ли и да й предложа да се оплаче на органите на реда? И аз знам много неприятни неща за теб , но никога не съм тръгнала да ги разправям или да ги използвам като аргумент в споровете ни.Всичките ни конфликти са започнали от теб,нападайки на лична основа и изобщо не са ми интересни.Влизам в този форум заради попфолка,а не за да споря кой как изглеждал,с кой излизал и с кой спал.Това си ти и твоята клюкарска същност. Не съм длъжна да се доказвам на виртуален кондом в попфолк форум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Хайде,слугинаж,гладен съм! Няма проблем. Ей сега ще се изакам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 от големите имена само Андреа остана СТАРА МОМА :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Няма проблем. Ей сега ще се изакам. Не е празник,че да ме храниш така обилно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 от големите имена само Андреа остана СТАРА МОМА :3fdb8960598fa63e: Имитира Луна. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 СКОРО! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Кой стои зад този сайт? Струва ми се ненужен. Има 100 такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Кой стои зад този сайт? Струва ми се ненужен. Има 100 такива. А те са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 А те са? Сайтовете на музикалните компании, Сигнал, Folk.Bg. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 БУКЕТ С МАРГАРИТИ ДА КУПЯ! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Сайтовете на музикалните компании, Сигнал, Folk.Bg. Сигнал беге УМРЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Сигнал беге УМРЯ Фиклена, бързо кажи дали ще купиш букет с маргарити за мама Преси? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 http://planeta.tv/news/view/Ivana-19-godin...h-i-mnigi-lubov Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Сайтовете на музикалните компании, Сигнал, Folk.Bg. В сайтовете на музикалните компании кой влиза? И всъщност кои музикални компании имат сайтове, само за Пайнер се сещам? Folk.bg? това го чувам за първи път Сигнал пък съвсем изгуби активност с новият дизайн, и класациите вече нямат никаква стойност. Дори в "Открит микрофон" вече гостуват някакви четвърторазядни и не го гледа никой Време е за нещо ново, положително, хващащо и младата вълна.. Абонирайте се за youtube канала, тепърва ще има интересни видеа, доеи от ежедневието на изпълнителите.. сайта излиза официално до дни. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Продължавайте да ми триете коментарите , които не ви изнасят! Кралицата се сдоби с наследница най-сетне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Знаменитостите честитили на Преслава до момента Анелия Гергана Арти Сиана Стоян Стоянски Ася Капчикова Мария Илиева Никол Станкулова Глория Мис Бони Моника Валерива Радомир Кишев 28 хил. лайкове + nikinlay Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Защо Десислава прилича на Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Фиклена, бързо кажи дали ще купиш букет с маргарити за мама Преси? НЕ страх ме е ,, дано не завърне с хит като ' Не се изтриваш; Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Защо Десислава прилича на Галена? прилича на Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Още някоя нова знаменитост да е поздравила Преслава? Записвам си ги, не че нещо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преслава с една снимка на бебешко краче има повече лайкове от всички капени снимки на Галя,а пък после ми я изкарвайте лидерка. Да не забравяме,че и от националните телевизии не я бръснат за жива,добре че са 5те й фена да знаем,че съществува. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преслава с една снимка на бебешко краче има повече лайкове от всички капени снимки на Галя,а пък после ми я изкарвайте лидерка. Да не забравяме,че и от националните телевизии не я бръснат за жива,добре че са 5те й фена да знаем,че съществува. :1000 (29): Жаден си за вниманието на тези 5 фена ли? Не че нещо, но постоянно ни споменаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари