Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Доволен! :Vishenka_05:

Иначе, какво мислиш за кариерата на Преслава оттук нататък? Как най-добре би си изиграла картите?

Към актуалния момент мисля, че си ги играе добре, въздържайки се да пусне сниманото през зимата парче. Създаде се глад за нова нейна продукция, може би това е първото лято без предложение от нея. Според мен ще е добре да изчака до седмица преди концерта и тогава да пусне песен, да я забие на рождения ден. За 2 месеца и половина мисля, че може да си върне формата, тя така и не напълня много.

Друг вариант е изобщо да не пуска нищо тази година, да се отдаде на грижите по бебето и да атакува ударно през 2019. Тогава вече гладът за нея ще е неистов. Но дали ще може да се въздържи? А предполагам от фирмата ще я искат на линия за концерта и без това имат проблем с напълването на залата.

В дългосрочен план не мисля, че ще промени коренно стилистиката на творчеството си. Тя обича да залага на сигурно - актуалната вълна, която върви в клубовете, с типичните за нея текстове.

Без наличието на свежи, млади имена в попфолка като нищо може да остане в топ 3-5 още десетилетие.

Сподели в други сайтове

Цял Пайнер завиждат на Хоа Ани. По тоя повод си пущам любимата ми нейна песньовка (може би и единствена):

Ама ти наистина харесваш само отвратителни изпълнителки.. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ми не е вкарал. Галена си направи цяла ПР кампания около раждането и е факт, че публикацията й в инстата има 16к лайка.

Всичко друго са оправдания и празни приказки. Тва е все едно изнасилвач да се обяснява в съда, колко е бил загорял и как жените са се дистанцирали от него, та затова е извършил престъплението. И ти така - тогава имала по-малко последователи, годината била друга... бла бла. Да, ама е факт, че Галена обяви раждането и си направи реклама с него, пускайки песен с препратка към детето й. По-тъпите и ограничени хора все още си мислят, че Моро му е песен за сина на Галена. Познавам такива. То това е била и целта й де. Да се свърже песента с раждането. ;)

А Преслава с едно краче събра 40к лайка. Факт, който Фаст е отбелязал. А ти така и не ми даде статия от нова или бтв, където съобщават, че Галена е станала майка. Можеше да кажеш, че просто няма такава. ;) Аз бих го направил ако бях на твое място.

Ми нормално Петя да събере повече лайкове. Първо, че бременноста й беше изненада, понеже всички я помним как сменяше мъжете и си беше волна душа. Нормално една от малкото певици без деца до този момент да предизвика по-голяма сензация от вече раждала жена, задомена и с мъж до нея над 10 години. Ми то си е сензация това за Петя.

Наистина до къде стигнахте да броите лайковете на снимката, че и да правите списъци с известните честитки. ДЪНООООО.

Като няма хитове, броите лайковете на снимките...

Сподели в други сайтове

Ми нормално Петя да събере повече лайкове. Първо, че бременноста й беше изненада, понеже всички я помним как сменяше мъжете и си беше волна душа. Нормално една от малкото певици без деца до този момент да предизвика по-голяма сензация от вече раждала жена, задомена и с мъж до нея над 10 години. Ми то си е сензация това за Петя.

Наистина до къде стигнахте да броите лайковете на снимката, че и да правите списъци с известните честитки. ДЪНООООО.

Като няма хитове, броите лайковете на снимките...

Ванчо иска и ти да напишеш (с удебелен шрифт, ако може), че нито една национална телевизия не е отразила второто раждане на Галена. Иска да му направиш кефа. :3fdb8960598fa63e: Хайде де, виж колко малко му трябва да човека. :)

Сподели в други сайтове

Ванчо иска и ти да напишеш (с удебелен шрифт, ако може), че нито една национална телевизия не е отразила второто раждане на Галена. Иска да му направиш кефа. :3fdb8960598fa63e: Хайде де, виж колко малко му трябва да човека. :)

Ако Луна и/или Камелия решат да раждат, ще взривят всички медии в България и околията! Преса ще бъде забравена на мига.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Ако Луна и/или Камелия решат да раждат, ще взривят всички медии в България и околията! Преса ще бъде забравена на мига.

Луна защо няма деца, наясно ли си?

Сподели в други сайтове

Луна защо няма деца, наясно ли си?

Според мен и тя като мен не търпи никого за повече от 2 часа. Ако обича децата, да си направи сама и да си го гледа.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Според мен и тя като мен не търпи никого за повече от 2 часа. Ако обича децата, да си направи сама и да си го гледа.

Или нея никой не може да я изтърпи за повече от 2 часа. :1000 (29):

Правил ли си опит за контакт с нея? Може пък взаимно да може да се търпите неограничено дълго. ;)

Сподели в други сайтове

Тука май ви има нещо!? Преслава е в болница в момента, вероятно очаква да се прибере в къщи с най-голямата радост в живота си и 100% през акъла й не минало колко лайка във фейса е събрала и дали са повече от на Галена. Докато вие пропилявате времето си да правите тъпи статиски, кой честитил, кой не и къде какво са написали, Преса и Галя си живеят живота и дори не знаят че съществувате!

Сподели в други сайтове

Към актуалния момент мисля, че си ги играе добре, въздържайки се да пусне сниманото през зимата парче. Създаде се глад за нова нейна продукция, може би това е първото лято без предложение от нея. Според мен ще е добре да изчака до седмица преди концерта и тогава да пусне песен, да я забие на рождения ден. За 2 месеца и половина мисля, че може да си върне формата, тя така и не напълня много.

Друг вариант е изобщо да не пуска нищо тази година, да се отдаде на грижите по бебето и да атакува ударно през 2019. Тогава вече гладът за нея ще е неистов. Но дали ще може да се въздържи? А предполагам от фирмата ще я искат на линия за концерта и без това имат проблем с напълването на залата.

В дългосрочен план не мисля, че ще промени коренно стилистиката на творчеството си. Тя обича да залага на сигурно - актуалната вълна, която върви в клубовете, с типичните за нея текстове.

Без наличието на свежи, млади имена в попфолка като нищо може да остане в топ 3-5 още десетилетие.

Аз виждам два варианта в общи линии. Един реалистичен и един, който на мен ми се иска.

Иска ми се да не пуска нищо тази година и да не ходи на концерта, а да се отдаде на бебето. В края на годината, евентуално, да даде едно сериозно интервю (на кафе, събуди се...), където да говори за Малечка-Палечка и радостта от появата й. :D И същевременно да загатне за нова песен, която да пусне в началото на 2019-та. Ако остави публиката гладна до другата година, то предричам земетресение в държавата като излезе парчето. :3fdb8960598fa63e:

Реалистичният вариант е, както ти казваш, да пусне песен малко преди концерта. За мен е излишно, но тя едва ли ще се въздържи, а и фирмата ще я напъне да се завръща...предвид резултата от анкетата във фейса и това, че хората искат най-много нея на концерта.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Второто? Първото да не би да са го отразили? ;)

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Все едно не знаем, че ако Преса каже "НЕ" на концерта (ако има тая опция де), вечеринка на кокошарника няма да има.

От друга страна, очаквам на Преса да и се наложи да се върне скоросно на сцената, а малкото да дондурка майка и. Някой тряя да изкарва пари се пак.

Сподели в други сайтове

Аз пък миналия ден чух от едно старо БМВ това, май вървеше по Веселина и я бяха надули на макс.

Скоро слушах това радио в рамките на час и половина, пускаха толкова редки песни, че се накефих на макс. Една жестока на Ели Кокино "Ta genethlia mou", на Анелия "Игри за напреднали", "Помощ" на Преслава. Ето такива.

Сподели в други сайтове

It's official:

"Шефката": 8.709 mln.

"Купих ти сърце": 8.705 mln.

Благодарим за вниманието на всички участвали във войната на годината в Рама. С общи усилия всичкo се постига. Честито на печелившите.

Сподели в други сайтове

It's official:

"Шефката": 8.709 mln.

"Купих ти сърце": 8.705 mln.

Благодарим за вниманието на всички участвали във войната на годината в Рама. С общи усилия всичкo се постига. Честито на печелившите.

Честитооооооо! Поздрави за Фаст и компания... :3fdb8960598fa63e: Официално си имаме хита на лято 2018 :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...