Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ма няма да пътуваш. Ще си намериш работа в Съединение. Все ще изкочи някоя свободна позиция. Верно - заплащането ще куца, но за сметка на това ще ти е съсед не кой да е, а Кралицата на всичко от Стамболийски до Септември - Тоти Капоти. Струва си.

В Дерби и Готмар има работа да искаш! Но, уви, Тоти вече живее в Пловдив!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Следваща цел: "Зоопарк" :3fdb8960598fa63e:

Друга следваща цел: Преслава да не пуска ново ударно парче до края на годината. Коликите на Палечка трябва да продължат до Нова Година.

Мечтите са безплатни.

Сподели в други сайтове

Направо ме радваш :1000 (29):

Стоиш, броиш, ровиш в архиви... А после на нас казвате, че сме вманиачени. :whistling:

А ти не де ровиш в чуждите животи нали така?Двойните стандарти ти идват в повече

Хаха то, ако сервираха пак щяха да са хванали Господ за оная работа. Аз изкарах лудия късмет да съм сервитьор във Флорида и овършах всичко, имаше дни, дето изкарвах по 300 долара. Обаче тия позиции отдавна не ги дават на българи, да не са луди?

Пак не си информиран правилно.Сървърски позиции има навсякъде,в Америка са много по-уважавани от българските сервитьори.Много обичате да си изкривявате нещата както на вас ви е удобно.300 долара не са кой знае какво за сървър във Флорида,особено през летния сезон.Особено ако имаш голяма група от тях правиш автоматично поне 100 долара.

Ми значи лови риба.

Ми значи може би не работя От известно време и обикалям Америка и посещавам дестинации,които не бих искала да изпусна докато имам възможността?Не можем всички да сме като тебе модератори в западащ попфолк форум,където никой не ни уважава и си клюкарстваме по цял ден,следим хората , че и някои искат да ти свалят правата.Евала,Стела.По този повод може да си боцнеш още малко хиалурон в устните,че като ти гледам ценностната система ми прилошава.Какво лошо пък има човек да лови риба?Егати срамното нещо! :1000 (10):

И да,бих се върнала догодина да работя в Аляска.Природата е уникална,най-високата планина в Северна Америка е тук и можеш да я посетиш за по-малко от 30 долара,има северно сияние и страшно чист въздух.А пък ти можеш да продължиш да ме следиш и да си губиш годинките във форум,В който накрая ще си останете ти и Кондома да следите всеки , който не се съгласява с вас докато не изгоните всички.Мерси за вниманието :cheers:

Сподели в други сайтове

Сега си обяснявам защо Павел и Венци са уж някакви звезди, та тях ги слушат 12-годишни. :mf_surrender: Знам, че за всеки има място под слънцето, но тяхното присъствие на голямата сцена не го доумявах. Много са странни едни такива. Лигави ми седят.

Тита - уж най-голямата звезда там сред жените, а на плейбек. Тъпачка.

Кирско е ясен, че е къртач, но за мен Скандау са топа. Даже си мисля, че правят музика за малко по-възрастна аудитория от 12-15 годишни нищо, че им се кефят и те.

Относно посещаемостта - щом е имало къде да хвърлиш игла, значи не може да се сравнява с пика на чалгата през 2004-2005, там ако човек пръднеше, директно падаха 30 души, поразени от астма.

Джендъри имаше ли? Заглеждаха ли те? Ти най-интересното пропусна.

Цялото нещо много ми напомняше за чалгата. Има си плейбек тупалки. Има си танцьорка, само че пееща. Скандау ги харесват, бих казал 10 годишни. Имаше една огромна група дето пищяха Скандау много преди да излязат. Но Криско беше топ. Поведението на Павел и Венци беше като на Анелия и Кама дето чакат на бисове. Първата пауза им се получи. На втората Павел вика "искате ли още"... и двамата нещо си говориха на сцената, някакви заучени фрази и децата почнаха да викат "Криско" и двамата се изнизаха.

Звукът беше малко кофти. При някои се чуваха слабо като пеят, при други тоя проблем не съществуваше. Явно ще го излъчват по някоя тв... вече с дронове снимат. :1000 (29):

Но си прав. При чалгата беше малко по-комплексна истерията. Може би защото обхващаше повече хора. Тук беше под 18 години предимно. В пика на чалгата и по-големи бяха фенове.

Сподели в други сайтове

Коментирай, че неговата форумна приятелка е излъгала дори самия него къде ще ходи на бригада. Тук разправя, че цяло лято щяла да си пече дупето в слънчева Флорида, Маями а-ууу, а всъщност гони лосовете в Аляска.

Фалшиви отношения. Това най-добре описва нещата.

Нещо подобно на фалшивите снимки на Андреа. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А ти не де ровиш в чуждите животи нали така?Двойните стандарти ти идват в повече

Ми значи може би не работя От известно време и обикалям Америка и посещавам дестинации,които не бих искала да изпусна докато имам възможността?Не можем всички да сме като тебе модератори в западащ попфолк форум,където никой не ни уважава и си клюкарстваме по цял ден,следим хората , че и някои искат да ти свалят правата.Евала,Стела.По този повод може да си боцнеш още малко хиалурон в устните,че като ти гледам ценностната система ми прилошава.Какво лошо пък има човек да лови риба?Егати срамното нещо! :1000 (10):

И да,бих се върнала догодина да работя в Аляска.Природата е уникална,най-високата планина в Северна Америка е тук и можеш да я посетиш за по-малко от 30 долара,има северно сияние и страшно чист въздух.А пък ти можеш да продължиш да ме следиш и да си губиш годинките във форум,В който накрая ще си останете ти и Кондома да следите всеки , който не се съгласява с вас докато не изгоните всички.Мерси за вниманието :cheers:

И понеже си в Аляска на екскурзия да разгледаш, и вместо да гледаш, ти влизаш във форума да си пишеш с нас. Аз когато съм на почивка не се сещам дори за форума, нищо, че ти намекваш, че живота ми се върти в рамания.

Айде, сега за устните ми се загрижи... това какво общо имаше? Опит да отвърнеш с удар, само че е без аргументи, както винаги при вас.

Влезе да поздравиш Преслава за бебето. Наруши си от времето за почивка в Аляска. Евала! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Мръсни измекяри. Ако бяха в нормална държава щяха да са кучките на някой затвор вече с толкова изцепки. Бахти долните хора, амбициозно-гнусни селяндури, които за да излязат от кочината драпат както могат. :1000 (27): :1000 (27): :1000 (27): :1000 (27): :1000 (27): ПОпадат на хора, които наивно искат да отидат някъде за малко пари и се възползват от тях. Само да прочета за подобно нещо в моя град лично ще им изпратя момчета да им натрошат кокалите, защото само от това разбират. Да видим другият път дали ще посмеят. Гнусни псета!

Иначе се пенят тука как всичко им било точно... какви жалкари само, те са същите като телефонните измамници, но се вижда, че са горди с това.

Не ви се ядосвам. Съжалявам ви, че отдавате повече значение на скандално скалъпен репортаж, от колкото на истината в чистия и вид. Такива предавания като това на Халваджиан и онова на Трифонов имат за цел да манипулират овцете в България. А те са много.

Наистина ли вярвате, че не изпращаме хората на почивка?

jkyf7l.png

fbf5w5.png

А ако връщаме парите на всяко семейство, подведено от Господарите, че няма почивка, то още преди 3години да сме приключили дейност. Семейството от репортажа е безгръбначно, щом вместо да поиска да си ползва услугата, предпочита да се довери на Господарите, а не на собственото си усещане, когато са си закупили пакета.

Дори и да не съм съгласен с тази политика, не я решавам аз.

А факта, че репортажите са от почти година и ги пазят за първата седмица на Биг Брадър, подсказва личното им отношение към брат ми, който изяде репортерите им с парцалките. Явно наистина на нас разчитат за рейтинг. Не им е лесно изместени от прайм Тайма чак в 11...

image.png

Сподели в други сайтове

Пак не си информиран правилно.Сървърски позиции има навсякъде,в Америка са много по-уважавани от българските сервитьори.Много обичате да си изкривявате нещата както на вас ви е удобно.300 долара не са кой знае какво за сървър във Флорида,особено през летния сезон.Особено ако имаш голяма група от тях правиш автоматично поне 100 долара.

Уау, мое да посетиш планина срещу скромната сума от 30 долара. Голяма реклама, определено - тука из добрата стара Европа не съм чувал да искат пари за вход на някоя планина, но щом казваш начи е оферта. Пък и явно върви с гратис интернет, ма колко е интересно е очевидно - щом си прекъсвап експириънса за да ни уведомиш колко било интересно.

Или просто си прекалила с дрогичките, проблеми с които имали болшинството в щата, включително белите мечки?

Сподели в други сайтове

И понеже си в Аляска на екскурзия да разгледаш, и вместо да гледаш, ти влизаш във форума да си пишеш с нас. Аз когато съм на почивка не се сещам дори за форума, нищо, че ти намекваш, че живота ми се върти в рамания.

Айде, сега за устните ми се загрижи... това какво общо имаше? Опит да отвърнеш с удар, само че е без аргументи, както винаги при вас.

Влезе да поздравиш Преслава за бебето. Наруши си от времето за почивка в Аляска. Евала! :3fdb8960598fa63e:

Аз пък не се сещам за последните години да има ден, в който да не си витала из форума, подобно на комбината си, така че за каква почивка говориш. Денонощна смяна си карате тук от 2-3години. Що си мислите, че никой не забелязва...

Освен това за 15 години по форумите не съм видял толкова заядлив модератор и то дори, подбуден не от своите, ами от чужди пориви. Колко е жалко да си на 30 и все още да търсиш себе си.

Очаквайте новия хит на Стораро и Ашли. Пак ще имате за броене, че при Галена както виждаме, няма какво да се брои. То поне при Стораро има.

image.png

Сподели в други сайтове

Фалшиви отношения. Това най-добре описва нещата.

Нещо подобно на фалшивите снимки на Андреа. :1000 (29):

Аман от изблиците ти на незадоволеност. Намери си мъж.

Сподели в други сайтове

Аз пък не се сещам за последните години да има ден, в който да не си витала из форума, подобно на комбината си, така че за каква почивка говориш. Денонощна смяна си карате тук от 2-3години. Що си мислите, че никой не забелязва...

Освен това за 15 години по форумите не съм видял толкова заядлив модератор и то дори, подбуден не от своите, ами от чужди пориви. Колко е жалко да си на 30 и все още да търсиш себе си.

Очаквайте новия хит на Стораро и Ашли. Пак ще имате за броене, че при Галена както виждаме, няма какво да се брои. То поне при Стораро има.

Това са пълни глупости. Имаше период в който изобщо не съм влизала, или влизах веднъж на месеци. И това ти говоря за поне 2 години. През останалото време също има периоди в които не съм влизала.

Не търся себе си, особено тук. Не смятам за нужно да се доказвам във форума.

Няма какво да броим при Галена? А тези близо 9 милиона гледания са нищо нали... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аман от изблиците ти на незадоволеност. Намери си мъж.

Какво общо има това и за какви изблици говориш?

Факт е че снимките на Андреа се обработват и то много сериозно. Това защо те засяга? Попринцип всички го правят, ама като го кажем за Андреа и се засягате.

Сподели в други сайтове

Какво общо има това и за какви изблици говориш?

Факт е че снимките на Андреа се обработват и то много сериозно. Това защо те засяга? Попринцип всички го правят, ама като го кажем за Андреа и се засягате.

Снимките на твоята Смядовица също се обработват както видяхме всички,но не го споменаваш за пореден път от вчера.

Сподели в други сайтове

Снимките на твоята Смядовица също се обработват както видяхме всички,но не го споменаваш за пореден път от вчера.

Никога не съм отричала, че снимките на Галена се обработват. Както казах, всички го правят - Галена също. Аз не се обиждам от този факт.

Сподели в други сайтове

Никога не съм отричала, че снимките на Галена се обработват. Както казах, всички го правят - Галена също. Аз не се обиждам от този факт.

Ами тогава си намесвай Галена,не виждам защо все Андреа ти е в устата.

Сподели в други сайтове

Това са пълни глупости. Имаше период в който изобщо не съм влизала, или влизах веднъж на месеци. И това ти говоря за поне 2 години. През останалото време също има периоди в които не съм влизала.

Няма какво да броим при Галена? А тези близо 9 милиона гледания са нищо нали... :1000 (29):

Пиша Шефката в тубата и ми се явява 1 клипче с 4 милиона. Това виждат и всички, които си я пускат. Не е важно колко си ги броите вие, а как го възприемат масата... Поне е хит на август. За чалгата и едномесечен хит вече е постижение...

Дори Коктейла с Анелия е със 7 милиона :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

Ами тогава си намесвай Галена,не виждам защо все Андреа ти е в устата.

А, няма как да стане. Това е свободен форум за поп- фолк и можем да говорим за всички изпълнителки. Аз си намесвам и Галена, вие също го правите. Тук е доста плюта, но аз не изпадам в нервна криза от този факт.

Сподели в други сайтове

Пиша Шефката в тубата и ми се явява 1 клипче с 4 милиона. Това виждат и всички, които си я пускат. Не е важно колко си ги броите вие, а как го възприемат масата... Поне е хит на август. За чалгата и едномесечен хит вече е постижение...

image.png

Сподели в други сайтове

А, няма как да стане. Това е свободен форум за поп- фолк и можем да говорим за всички изпълнителки. Аз си намесвам и Галена, вие също го правите. Тук е доста плюта, но аз не изпадам в нервна криза от този факт.

Поведението ти от последните месеци друго показва. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Масата го броят като хит, всички го знаем. Гърми навсякъде. Защо да не броим гледания, които са реални? На другите клипчета за да ги има са ги направили хора. Много ясно, че ще ги смятаме и тях.

Сподели в други сайтове

Тази сутрин съм впечатлен - двама ноулайфъри, които не са спали да дойдат да се позаяждат с някой в неделя рано сутринта, някой да ги преброи че са живи изобщо, нали, дошли да обясняват на Стела как спяла във форума.

Сподели в други сайтове

ФАКТ ! Галена диктува чалгата в България !!

Маракеш

Дай ми любов

The Boss

Моро му

Шефката

Спокойно бе Преславови,дишайте, ТОВО Е САМО Просто шоу :3fdb8960598fa63e:

Добро утро Преславови още ли броите лайкове ?

Споко ние борим хитовете на Галена

Част 2

Маракеш

Шефката

Просто Шоу

МамаУраган

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...