Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Масата го броят като хит, всички го знаем. Гърми навсякъде. Защо да не броим гледания, които са реални? На другите клипчета за да ги има са ги направили хора. Много ясно, че ще ги смятаме и тях. Гърми от чалготеките и колите на мангалите и селяните. На Азис песента обиколи родния ефир цяла седмица и вече мина 30 лайка, а Шефката и лайковете и малко. Дори не е масов хит. Просто хит на месец август. Поредния на Стораро. Песни като Милионерче и Шефката са песни отричани от нормалните хора за щастие, така че не вървиш с това, че всички я слушали. Гнусна чалга забутана в чалга клубовете и предпочитана от евтинджосите. Това ви е каузата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Добро утро Преславови още ли броите лайкове ? Споко ние борим хитовете на Галена Част 2 Маракеш Шефката Просто Шоу МамаУраган Тъжно и тежко ли ти е? Попнейбъл 193 15. Маракеш 45. Обратно в играта 61. Ангелите плачат 83. Не се изтриваш 91. В твоите очи 95. С теб или с никой 98. Мина ми 108 Моро му 111.И това ще преживея Засрамете се. Смядивица издава през 3 месеца песни и никоя от тях освен последната не е в топ 100, а Преса и Деса преди Просто шоу и Гив ми лов с песни на години... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Гърми от чалготеките и колите на мангалите и селяните. На Азис песента обиколи родния ефир цяла седмица и вече мина 30 лайка, а Шефката и лайковете и малко. Дори не е масов хит. Просто хит на месец август. Поредния на Стораро. Песни като Милионерче и Шефката са песни отричани от нормалните хора за щастие, така че не вървиш с това, че всички я слушали. Гнусна чалга забутана в чалга клубовете и предпочитана от евтинджосите. Това ви е каузата Ами чалга се слуша в чалготеките - нормално. Там гърмят и Преслава и Деса и Анелия, както и всички други чалгарки. Това ги прави долни ли? А хората, които ги слушат какви са според теб? Абсолютен летен масов хит е "Шефката". Мен това ме устройва напълно. Песента на Азис няма нищо общо и не е база за сравнение. Говорим за песни пуснати в разгара на лятото. Ти искаш да кажеш, че всички хора ходещи в чалга клубове и следователно слушащи чалга са евтини, така ли? "Шефката" не гърми само от мангалски коли, това ти го гарантирам. Познавам доста хора, които я признават и слушат, а не са мангали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ами чалга се слуша в чалготеките - нормално. Там гърмят и Преслава и Деса и Анелия, както и всички други чалгарки. Това ги прави долни ли? А хората, които ги слушат какви са според теб? Абсолютен летен масов хит е "Шефката". Мен това ме устройва напълно. Песента на Азис няма нищо общо и не е база за сравнение. Говорим за песни пуснати в разгара на лятото. Ти искаш да кажеш, че всички хора ходещи в чалга клубове и следователно слушащи чалга са евтини, така ли? "Шефката" не гърми само от мангалски коли, това ти го гарантирам. Познавам доста хора, които я признават и слушат, а не са мангали. То и Лято 2016, Да Да Да Да гърмеше от коли. Галена нека се гордее, че има такъв хит в дискографията си. Може да се окаже единственият й вечен, ако се задържи в клубовете, подобно на Най-добрата фирма, но силно се съмнявам. Пък и тя се разграничава от проекта. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 То и Лято 2016, Да Да Да Да гърмеше от коли. Галена нека се гордее, че има такъв хит в дискографията си. Може да се окаже единственият й вечен, ако се задържи в клубовете, подобно на Най-добрата фирма, но силно се съмнявам. Пък и тя се разграничава от проекта. Не се е разграничила. Пее я на всички свои участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ами чалга се слуша в чалготеките - нормално. Там гърмят и Преслава и Деса и Анелия, както и всички други чалгарки. Това ги прави долни ли? А хората, които ги слушат какви са според теб? Абсолютен летен масов хит е "Шефката". Мен това ме устройва напълно. Песента на Азис няма нищо общо и не е база за сравнение. Говорим за песни пуснати в разгара на лятото. Ти искаш да кажеш, че всички хора ходещи в чалга клубове и следователно слушащи чалга са евтини, така ли? "Шефката" не гърми само от мангалски коли, това ти го гарантирам. Познавам доста хора, които я признават и слушат, а не са мангали. Много от хората на тези места ходят да си харчат парите или пък случайно се оказват там. Тези хора дори не знаят Галена или Ашли пеят. Просто умеят да се забавляват но извън клуба не биха си пуснали нито шефки, нито шушани. Но биха си пуснали в тях новата на Азис или някоя десина балада. Не ме карай да категоризирам хората. Още по малко, че и аз не малко години съм бришил по тези места. Но ще кажа че сериозните и интелигентни хора рядко биха се озовали там. Гнуснички са заобикалящите действителности в клубовете. Пияни чички ровят под рокличките на тийнейджърки, надрусани студенти мятат салфетки... Пълен елит... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Не се е разграничила. Пее я на всички свои участия. Пее я, щото вижда, че с песни на Стораро вдига повече откоккото с целия си репертоар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Пее я, щото вижда, че с песни на Стораро вдига повече откоккото с целия си репертоар Ако отидеш на участие ще видиш, че си вдига и то много добре с нейните си песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Е, това не е точно така, клубовете са пълни и определено всеки там знае, когато пее Галена, Преслава или Десислава примерно. Има някакъв процент, попаднали там на някой рожден ден, които са от крайните, дето си мислят, че са в грях пред себе си, щом са там, но дори те много добре знаят най-големите имена... Направо са ми смешни като ми се заправят, че не са чували никога името на Преслава, Азис, Камелия и т.н. От друга страна поп фолк клубовете поне са лъскави, поддържани, не като в рок мазетата или тъмни стаички, водещи се дискотека, където ако взелеш през деня ще се чудиш къде си попаднал. Единствено пиано баровете правят изключение и вече най-известните местенца... Пък поколението, което слуша чалга е същото, което слуша и днешния поп/rnb. Чичковците са навсякъде, но май са доста повече търсещите ги по мое мнение. Колкото до Галена, тя вдига най-вече с това, че е забавна и знае как да общува с публиката си без да се прави на голямата работа. Песните й се знаят, но и тя като другите рядко се връща назад, най-много "Дяволът ме кара" или "Диагнозата", "Спри ме" само веднъж съм я чувал да я пее. На мен това ми е проблема. "Шефката" е гадна песен, но си е нещо като хита на лятото, то просто нямаше никаква конкуренция и продукция. Иначе и аз не бих й я нареждал до златните, защото твърде много простее. Все едно "Чупката" да я искате в някой best, ами мен лично са ми под нивото й тези песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Много от хората на тези места ходят да си харчат парите или пък случайно се оказват там. Тези хора дори не знаят Галена или Ашли пеят. Просто умеят да се забавляват но извън клуба не биха си пуснали нито шефки, нито шушани. Но биха си пуснали в тях новата на Азис или някоя десина балада. Не ме карай да категоризирам хората. Още по малко, че и аз не малко години съм бришил по тези места. Но ще кажа че сериозните и интелигентни хора рядко биха се озовали там. Гнуснички са заобикалящите действителности в клубовете. Пияни чички ровят под рокличките на тийнейджърки, надрусани студенти мятат салфетки... Пълен елит... Отново глупости говориш. Явно става типично.Пълни клубове с хора и всички или повечето са попаднали там случайно? Почти всички отишли на клуб знаят и изпълнителите и песните, пеят ги и си поръчват тези които харесват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Трябва да започне да пее отново Чупката на участия, ще избие рибата с един микс с Шефа и Шефката. Преди години се разбивах на Една целувка - велик Галенин гюбек!!! Но и нея заряза. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Най-слабият гюбек на Галета, не всеки може да се обзаведе с Нежен рекет: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Е, това не е точно така, клубовете са пълни и определено всеки там знае, когато пее Галена, Преслава или Десислава примерно. Има някакъв процент, попаднали там на някой рожден ден, които са от крайните, дето си мислят, че са в грях пред себе си, щом са там, но дори те много добре знаят най-големите имена... Направо са ми смешни като ми се заправят, че не са чували никога името на Преслава, Азис, Камелия и т.н. От друга страна поп фолк клубовете поне са лъскави, поддържани, не като в рок мазетата или тъмни стаички, водещи се дискотека, където ако взелеш през деня ще се чудиш къде си попаднал. Единствено пиано баровете правят изключение и вече най-известните местенца... Пък поколението, което слуша чалга е същото, което слуша и днешния поп/rnb. Чичковците са навсякъде, но май са доста повече търсещите ги по мое мнение. Колкото до Галена, тя вдига най-вече с това, че е забавна и знае как да общува с публиката си без да се прави на голямата работа. Песните й се знаят, но и тя като другите рядко се връща назад, най-много "Дяволът ме кара" или "Диагнозата", "Спри ме" само веднъж съм я чувал да я пее. На мен това ми е проблема. "Шефката" е гадна песен, но си е нещо като хита на лятото, то просто нямаше никаква конкуренция и продукция. Иначе и аз не бих й я нареждал до златните, защото твърде много простее. Все едно "Чупката" да я искате в някой best, ами мен лично са ми под нивото й тези песни. Нямам впредвид на нейните участия, а през останалото време. Малко от хората знаят коя песен кой я пее. Нищо, че им се кефят докато ги слушат. Едно време все ме питаха коя песен на кого е като спец чалгар :1000 (29): То остана и на участията им да не ги знаят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Колкото до Галена, тя вдига най-вече с това, че е забавна и знае как да общува с публиката си без да се прави на голямата работа. Ако се надуваше никой нямаше да и търпи фалшивеенето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Отново глупости говориш. Явно става типично.Пълни клубове с хора и всички или повечето са попаднали там случайно? Почти всички отишли на клуб знаят и изпълнителите и песните, пеят ги и си поръчват тези които харесват. Малцина са лудите като нас да ги знаят. Дори не можеш да се изказваш правилно. Явно става типично вика. Ще ме пръснеш от смях. Съжалявам, че живееш в заблуда. Да, мутрафоните и бизнесмените са там, за да си вземат автограф от любимата чалгсджийка, а не за да напият и надрусат и да си приберат нещо за ебане. Имам чувството, че не си ходила много по клубове, но представата ти е побъркана. Да не би да правиш разкази по снимки. Когато няма чалгарка в клуба хората не знаят повечето песни кой ги пее. Когато има, малцина са лудите дето ги наобикалят. Повечето 5пари не дават. Онзи ден и Деса и Анелия видях в Южен парк. Хората ги подминават като пътни знаци. Това е реалността за всички освен Азис и Слави Трифонов. Някой май не е усещаш чувството да бъде прибран от чичка или батка ми се струва. И джуките не помагат май. Спокойно, проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Преслава е една от малкото певици, които нямат кючеци в дискографията си. Нежен рекет не се брои. Самостоятелната й кариера започва с "Тази нощ безумна". Похвално е, че не разчита на мазнотии, които да й спасяват кариерата. Забелязахте ли хаштаговете на публикацията с крачето? Единият е #p&p&p👨👩👧 ....тоест името на малката ще започва с буквата П. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Любимецът на "Господари на ефира" се завърна с поредна порция арогантност и разкази по картинки за нощните клубове. Той реално рядко стъпва в тях, но умира да дрънка тук така, все едно всяка вечер има запазена маса... където и да е. Над 10 години чета тази първична деменция у "шуменският бонвиван", но луд умора няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Малцина са лудите като нас да ги знаят. Дори не можеш да се изказваш правилно. Явно става типично вика. Ще ме пръснеш от смях. Съжалявам, че живееш в заблуда. Да, мутрафоните и бизнесмените са там, за да си вземат автограф от любимата чалгсджийка, а не за да напият и надрусат и да си приберат нещо за ебане. Имам чувството, че не си ходила много по клубове, но представата ти е побъркана. Да не би да правиш разкази по снимки. Когато няма чалгарка в клуба хората не знаят повечето песни кой ги пее. Когато има, малцина са лудите дето ги наобикалят. Повечето 5пари не дават. Онзи ден и Деса и Анелия видях в Южен парк. Хората ги подминават като пътни знаци. Това е реалността за всички освен Азис и Слави Трифонов. Някой май не е усещаш чувството да бъде прибран от чичка или батка ми се струва. И джуките не помагат май. Спокойно, проблем Типично е за теб да говориш глупости. Кое не разбра? Аз не твърдя, че ходя много често по клубове. Но ти явно ходиш и си доста добре запознат, а твърдиш, че по чалготеките ходят евтинджоси и утайки. Човек който не ходи по подобни дупки как ще познава толкова добре нощния живот и познаването на чалгарките? Ти си мислиш, че се изказваш много добре ли? Трябваше да се справяш по-добре и покрай работата ти да си свикнал да говориш подредено и да омайваш хората. От написаното, което сложих в червено не си личи обаче. Не става ясно какво искаш да кажеш. С кое съм се изказала по-зле от теб? Смей се, но може да се посмееш и на написанато от теб. Аз лично го направих. Важно е да се забавляваме, нали? Не спряхте да говорите за джуките ми... ако толкова искате си направете и вие. Избора е свободен. И последно спокойна ли да съм, или проблем има нещо? Не те разбрах... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Сузанита е с нов мъж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Любимецът на "Господари на ефира" се завърна с поредна порция арогантност и разкази по картинки за нощните клубове. Той реално рядко стъпва в тях, но умира да дрънка тук така, все едно всяка вечер има запазена маса... където и да е. Над 10 години чета тази първична деменция у "шуменският бонвиван", но луд умора няма. Така съм се смял как си ме цитирал,когато поста ми за писането по лс и във фб бе към друг потребител,а ти цели романи си изписал. Не си ти досадника,споко... Ами любимци сме,я .3 репортажа в седмицата ,когато стратира брадъра. Искаш и ти схеми и ефир, ама няма. И пак не разбрал, спрях дикотеките,но като ходех бех все по вип местата на Белуга,за която работиш месец... Типично е за теб да говориш глупости. Кое не разбра? Аз не твърдя, че ходя много често по клубове. Но ти явно ходиш и си доста добре запознат, а твърдиш, че по чалготеките ходят евтинджоси и утайки. Човек който не ходи по подобни дупки как ще познава толкова добре нощния живот и познаването на чалгарките? Ти си мислиш, че се изказваш много добре ли? Трябваше да се справяш по-добре и покрай работата ти да си свикнал да говориш подредено и да омайваш хората. От написаното, което сложих в червено не си личи обаче. Не става ясно какво искаш да кажеш. С кое съм се изказала по-зле от теб? Смей се, но може да се посмееш и на написанато от теб. Аз лично го направих. Важно е да се забавляваме, нали? Не спряхте да говорите за джуките ми... ако толкова искате си направете и вие. Избора е свободен. И последно спокойна ли да съм, или проблем има нещо? Не те разбрах... Просто батерията ми падаше и 30 секунди преди да изгасне, постнах. Затова не ми е довършено изречението и редактирано другото. Ако пишеш на 2 коза като мен, съвсем би изглеждала неадекватна. Не само аз съм ти казвал, че не пръщиш от ъкъл. Знам какви са клубовете, защото в годините, в които излизах се отвратих. Това е място за младите, които до 2-3 години ще се отвратят и те и за хората без сериозни занимания. Също за злаъотърсачки и мутрафони. Последното ми изречение щеше да бъде, че не джуките ти пречат да те прибере някой мераклия, ами рецитирането на всяка чалга пред певиците по участия, което плаши и Най загорелия мераклия. Флиртувай, забавлявай се. Не ползвай клубовете за караоке, знаем, че ги знаеш наизуст. То пък в твоя край и едни дискотеки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Любимецът на "Господари на ефира" се завърна с поредна порция арогантност и разкази по картинки за нощните клубове. Той реално рядко стъпва в тях, но умира да дрънка тук така, все едно всяка вечер има запазена маса... където и да е. Над 10 години чета тази първична деменция у "шуменският бонвиван", но луд умора няма. Така съм се смял как си ме цитирал,когато поста ми за писането по лс и във фб бе към друг потребител,а ти цели романи си изписал. Не си ти досадника,споко... Ами любимци сме,я .3 репортажа в седмицата ,когато стратира брадъра. Искаш и ти схеми и ефир, ама няма. И пак не разбрал, спрях дикотеките,но като ходех бех все по вип местата на Белуга,за която работиш месец... Типично е за теб да говориш глупости. Кое не разбра? Аз не твърдя, че ходя много често по клубове. Но ти явно ходиш и си доста добре запознат, а твърдиш, че по чалготеките ходят евтинджоси и утайки. Човек който не ходи по подобни дупки как ще познава толкова добре нощния живот и познаването на чалгарките? Ти си мислиш, че се изказваш много добре ли? Трябваше да се справяш по-добре и покрай работата ти да си свикнал да говориш подредено и да омайваш хората. От написаното, което сложих в червено не си личи обаче. Не става ясно какво искаш да кажеш. С кое съм се изказала по-зле от теб? Смей се, но може да се посмееш и на написанато от теб. Аз лично го направих. Важно е да се забавляваме, нали? Не спряхте да говорите за джуките ми... ако толкова искате си направете и вие. Избора е свободен. И последно спокойна ли да съм, или проблем има нещо? Не те разбрах... Просто батерията ми падаше и 30 секунди преди да изгасне, постнах. Затова не ми е довършено изречението и редактирано другото. Ако пишеш на 2 коза като мен, съвсем би изглеждала неадекватна. Не само аз съм ти казвал, че не пръщиш от ъкъл. Знам какви са клубовете, защото в годините, в които излизах се отвратих. Това е място за младите, които до 2-3 години ще се отвратят и те и за хората без сериозни занимания. Също за злаъотърсачки и мутрафони. Последното ми изречение щеше да бъде, че не джуките ти пречат да те прибере някой мераклия, ами рецитирането на всяка чалга пред певиците по участия, което плаши и Най загорелия мераклия. Флиртувай, забавлявай се. Не ползвай клубовете за караоке, знаем, че ги знаеш наизуст. То пък в твоя край и едни дискотеки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Славчо, тези, които ходят някъде и харчат колкото моята месечна заплатка, нямат кирлив офис 4 на 5 метра и не се крият като дявол от тамян, от безбройните си "обожатели", които говорят само "хубави" неща за тях, пред камерата на Нова ТВ. Не разбра ли бре момко на около 30, че нито си вече много млад, нито много ербап, нито бизнесмен, нито дилър, нито тарикат, камо ли ебач, че да ни дрънкаш по цял ден за несъществуващото си битие. Ти Славчо си обикновен измамник на дребно, който сменя офиси постоянно, телефоните още по-често и се криеш в миша дупка, за да не те намерят излъганите и да ти строшат кокалите. Де молим ти се, не на мен тия. Аз съм истинско ченге с 16 години в системата, а ти просто квартален хашлак, който ходи веднъж в месеца някъде и после 3 месеца говори за това "светско" събитие. Не мисли, че и тук около мен в квартала ги няма подобни печални "герои". Щото такива все са дистрибутори на какво ли не, съветници по всичко, компетентни са от чалга, до ядреният синтез на божествената частица в ЦЕРН, но всъщност измисленото ниво и стандарт се дължи на заемите към банки и приятели, на интриги и измами на какви ли не хора, а потенциалните кандидати да ти направят опит за забременяване, са повече от косата по тиквата ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Просто батерията ми падаше и 30 секунди преди да изгасне, постнах. Затова не ми е довършено изречението и редактирано другото. Ако пишеш на 2 коза като мен, съвсем би изглеждала неадекватна. Не само аз съм ти казвал, че не пръщиш от ъкъл. Знам какви са клубовете, защото в годините, в които излизах се отвратих. Това е място за младите, които до 2-3 години ще се отвратят и те и за хората без сериозни занимания. Също за злаъотърсачки и мутрафони. Последното ми изречение щеше да бъде, че не джуките ти пречат да те прибере някой мераклия, ами рецитирането на всяка чалга пред певиците по участия, което плаши и Най загорелия мераклия. Флиртувай, забавлявай се. Не ползвай клубовете за караоке, знаем, че ги знаеш наизуст. То пък в твоя край и едни дискотеки... Прав си, не прАщя от Ъкъл. Но пък за сметка на това имам доста Акъл. И сега ли ти падна батерията? Много бързо пада. Никога не съм ползвала дискотеките за караоке, не ми прави описания, които не са верни. И тези съвети може да ги запазиш за себе си. Знам как да се държа. Не си търся кой да ме прибира от дискотеките, ако почна да го правя ще си намеря, повярвай. Кога стана толкова голям столичанин и ти? София се напълни с повярвали си образи. Нямам интерес да ти се доказвам. Където и пред когото трябва го правя и то по честен и достоен начин. Сигурна съм, че ти знаеш песните не по-зле от мен, но не си признаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Прав си, не прАщя от Ъкъл. Но пък за сметка на това имам доста Акъл. И сега ли ти падна батерията? Много бързо пада. Никога не съм ползвала дискотеките за караоке, не ми прави описания, които не са верни. И тези съвети може да ги запазиш за себе си. Знам как да се държа. Не си търся кой да ме прибира от дискотеките, ако почна да го правя ще си намеря, повярвай. Кога стана толкова голям столичанин и ти? София се напълни с повярвали си образи. Нямам интерес да ти се доказвам. Където и пред когото трябва го правя и то по честен и достоен начин. Сигурна съм, че ти знаеш песните не по-зле от мен, но не си признаваш. Нямаш и постовете ти изглеждат като на 10 годишно спамерче. А защо си мислиш, че се старая да пиша без грешки специално заради теб. Просто ти пускам въдички идори не ти чета обясненията после. Без партийката си доста гола вода. След малко като влезне и той, ще се надъхаш. Уж Нямала да се доказва, а точно това прави. Стела, ходещо клише си. Дай малко по оригинално, че започна да ме отекчаваш. Хващай речника и следи за грешки, защото по остроумие ти пиша слаб 2 Грешиш, дори чалгите дето съм харесал от тази година съм ги слушал до 3-4пъти... Нямам време без да съм управител на хотел. Не знам ти как смогваш и как не се срамуваш какво слушаш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Сузанита е с нов мъж Дали е готова за даскало утре? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари