Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Нямаш и постовете ти изглеждат като на 10 годишно спамерче. А защо си мислиш, че се старая да пиша без грешки специално заради теб. Просто ти пускам въдички идори не ти чета обясненията после. Без партийката си доста гола вода. След малко като влезне и той, ще се надъхаш.

Уж Нямала да се доказва, а точно това прави. Стела, ходещо клише си. Дай малко по оригинално, че започна да ме отекчаваш. Хващай речника и следи за грешки, защото по остроумие ти пиша слаб 2

Грешиш, дори чалгите дето съм харесал от тази година съм ги слушал до 3-4пъти... Нямам време без да съм управител на хотел. Не знам ти как сюогваш и как не се срамуваш какво слушаш...

Манго Джери, ти тук влизаш само, за да се заяждаш ли ве? Това ли ти е целта? Що не ходиш да си изливаш лайняната енергия над някой твой роднина? Не сме длъжни да ти търпим гнусния хаплив тон и затапки в женствено-педарастичен стил.

Виждаш хората какво са писали за теб, докато те няма - великия УМ, успелият в живота, вечно "чупещият" психики и самохвалещ се. За затвора си.

Стело, банвай го тоя, ако ще малко ти говори на въпреки. Сега влизам и чета цял ден как се яде с теб и те обижда индиректно, намеквайки, че си проста и грозна. Нали имаше правило за системно заяждане с модератор? Използвай го.

Сподели в други сайтове

Манго Джери, ти тук влизаш само, за да се заяждаш ли ве? Това ли ти е целта? Що не ходиш да си изливаш лайняната енергия над някой твой роднина? Не сме длъжни да ти търпим гнусния хаплив тон и затапки в женствено-педарастичен стил.

Виждаш хората какво са писали за теб, докато те няма - великия УМ, успелият в живота, вечно "чупещият" психики и самохвалещ се. За затвора си.

Стело, банвай го тоя, ако ще малко ти говори на въпреки. Сега влизам и чета цял ден как се яде с теб и те обижда индиректно, намеквайки, че си проста и грозна. Нали имаше правило за системно заяждане с модератор? Използвай го.

Няма ли деца за оглеждане от балкона, че пак се молиш за вниманието ми...

Нарича се тен. Получава се от почивки в Чужбина, а не в Обзор, където спиш при бабките за 6лв на легло.

Твоята енергия е най гнусната. Няма ден, в който да не си се заял с някой. Вчера Симеонова, онзи ден Андри фенчето. Вас сме длъжни, щото да ви четем.

Пука ми кой какво пише. Докато си гледал брат ми в Господарите си правил скречове по дупките си и си забелвал очи.

Като не може с думи, с бан ли ще ме наказва. :girl_cry2

Колкото до Солеос виа, ако беше педерастия, щеше да си там и да си служител на месеца. Ама такива не ги допускаме. Ще вземат да налетят на някое младо момче...

Плюс това постовете ми не са в разрез на правилата. Това, че Стелита държи да се обяснява си е неин проблем. Тя се заяжда с потребителите, така че и ще си го получава, неизбежно е. Никъде не съм я наричал проста или грозна. А ти директно започваш поста си с обида.

Що си така истеричен. Още ли не можеш да преживееш, че не те трая. Не знаех, че така ще те заболи. От тогава си в критическата. Явно пак съм ударил където трябва и психиката ти е прекършена. Лабилен си, кондомче. Остава пак да се разкълнеш и всичко ще си дойде на мястото

image.png

Сподели в други сайтове

Що си така истеричен. Още ли не можеш да преживееш, че не те трая. Не знаех, че така ще те заболи. От тогава си в критическата. Явно пак съм ударил където трябва и психиката ти е прекършена. Лабилен си, кондомче. Остава пак да се разкълнеш и всичко ще си дойде на мястото

:roll1: :roll1: :roll1:

На теб само мога да ти повръщам на черния сурат.

То бива-бива толкова заблудено и самоповярвало си, ама чак толкоз.. :mf_surrender:

В Обзор не спя за 6 лв. на вечер, а за нула лева на вечер. Имаме вила там. Още малко измамни схеми и ти ще можеш да си купиш къща на морето.

Съветвам те да мируваш. Искам те тих, за да не ни се наложи да се разделим за нови 5 дни. :ad:

Сподели в други сайтове

Остава пак да се разкълнеш и всичко ще си дойде на мястото

Той отдавна е почнал. Прокле Симеонова в репутацията й,но нека то ако не се върне на него ще му се върне на децата му. :3fdb8960598fa63e: Излишно ли е да казвам,че СтелитУ си затвори очите?

Сподели в други сайтове

Темата е поп-фолк и тук по правила се обсъжда само чалга. Нали така?

Престанете да ни занимавате с личните ви дразги. Има офтопик и чат тема. Вземайте меките си чувства и пътувайте натам.

Не се трае вече. Влезеш да видиш дали има нещо ново и интересно, а четеш само хапливи коментари и лични разпри.

Не се ли усещате, че прекалявате?

П.п. От вас не може да се изкоментира, че Преслава пусна биберона на Малечка-Палечка. :1000 (29):

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Той отдавна е почнал. Прокле Симеонова в репутацията й,но нека то ако не се върне на него ще му се върне на децата му. :3fdb8960598fa63e: Излишно ли е да казвам,че СтелитУ си затвори очите?

Предлагам ви да се обедините срещу мен - групичката на мразещете ме - двамата с откраднати самоличности, единият от които ежедневно рипа за вниманието ми (защо ли..?) + човека, в които всъщност се оказа, че съм тайно влюбен, май имаше форумна песен, посветена на него - "Славката любима". :phpgrin2:

Приятно другаруване ви пожелавам.

Сподели в други сайтове

П.п. От вас не може да се изкоментира, че Преслава пусна биберона на Малечка-Палечка. :1000 (29):

Вчера един форумец вика "Тая Преслава всеки ден снимки на бебето пуска, утре очаквам да му публикува чурката". :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Престанете да ни занимавате с личните ви дразги. Има офтопик и чат тема. Вземайте меките си чувства и пътувайте натам.

Не се трае вече. Влезеш да видиш дали има нещо ново и интересно, а четеш само хапливи коментари и лични разпри.

Как се казва вкрайна сметка малката?

image.png

Сподели в други сайтове

Ами няма какво да се коментира в чалгата. Все пак скоро не се очаква Андреа да пуска песен. :girl_witch:

Дразня фенчетата на Галка докато ми почнат лекциите,че за цяло лято като почти не влизах много са си повярвали.

Сподели в други сайтове

Предлагам ви да се обедините срещу мен - групичката на мразещете ме - двамата с откраднати самоличности, единият от които ежедневно рипа за вниманието ми (защо ли..?) + човека, в които всъщност се оказа, че съм тайно влюбен, май имаше форумна песен, посветена на него - "Славката любима". :phpgrin2:

Приятно другаруване ви пожелавам.

Казват,казват кучка съм била,дреме ми на пеперудката! :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Казват,казват кучка съм била,дреме ми на пеперудката! :girl_cry2:

Ще ти издам една тайна. От вашата групичка ти си ми най-симпатичната кучка. Но не се вземай за Бог сега. :3fdb8960598fa63e: Ще мислиш преди да пишеш и всичко ще е точно. :ad:

Сподели в други сайтове

Ще ти издам една тайна. От вашата групичка, ти си ми най-симпатичната кучка. Но се вземай за Бог сега. :3fdb8960598fa63e: Ще мислиш преди да пишеш и всичко ще е точно. :ad:

Знам,бе,мило.

Make pLOVEdiv not WARna. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Нарича се тен. Получава се от почивки в Чужбина, а не в Обзор, където спиш при бабките за 6лв на легло.

:roll1:

За пръв път чувам, че за да добиеш тен, трябва да ходиш на море в чужбина! :hahaha: Слънцето грее еднакво и България и в чужбина бре момко. :hahaha: Това е лафът на вечерта, на месеца, на годината. Славчо, ти даже и туристически агент не си. Ако беше, щеше да знаеш, че по нашето море когато и да е през годината легло под 10 лева няма и само в базите на МВР във Варна, Несебър, Созопол и Китен минималната цена е 7,50 лева. Направо не знаеш на кой свят си, тия тук те направиха да си говориш сам....

Сподели в други сайтове

Нямаш и постовете ти изглеждат като на 10 годишно спамерче. А защо си мислиш, че се старая да пиша без грешки специално заради теб. Просто ти пускам въдички идори не ти чета обясненията после. Без партийката си доста гола вода. След малко като влезне и той, ще се надъхаш.

Уж Нямала да се доказва, а точно това прави. Стела, ходещо клише си. Дай малко по оригинално, че започна да ме отекчаваш. Хващай речника и следи за грешки, защото по остроумие ти пиша слаб 2

Грешиш, дори чалгите дето съм харесал от тази година съм ги слушал до 3-4пъти... Нямам време без да съм управител на хотел. Не знам ти как смогваш и как не се срамуваш какво слушаш...

Ти си пишеш с грешки винаги, не излизай с номера, че ми пускаш въдици. Нямам нужда от речник, но ти очевидно имаш.

Не ми е нужен никой за да ви поставя на място щом си го търсите.

Спри да ми търсиш вниманието, просто мнението ти не ме интересува. Ок?

Няма как да обиждаш хората и да остане незабелязано.

Сподели в други сайтове

Няма ли деца за оглеждане от балкона, че пак се молиш за вниманието ми...

Твоята енергия е най гнусната. Няма ден, в който да не си се заял с някой. Вчера Симеонова, онзи ден Андри фенчето. Вас сме длъжни, щото да ви четем.

Пука ми кой какво пише. Докато си гледал брат ми в Господарите си правил скречове по дупките си и си забелвал очи.

Като не може с думи, с бан ли ще ме наказва. :girl_cry2

Колкото до Солеос виа, ако беше педерастия, щеше да си там и да си служител на месеца. Ама такива не ги допускаме. Ще вземат да налетят на някое младо момче...

Плюс това постовете ми не са в разрез на правилата. Това, че Стелита държи да се обяснява си е неин проблем. Тя се заяжда с потребителите, така че и ще си го получава, неизбежно е. Никъде не съм я наричал проста или грозна. А ти директно започваш поста си с обида.

Ма какво ти се обяснявам на тебе точно?

Така като те гледам ти се молиш за неговото внимание, не той за твоето. Очевидно е. Все търсиш как да го провокираш, че да завърже разговор с теб. И това не е от вчера.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Остави ме да зная малко по добре къде и какво има от теб. Всяка седмица прегледам анкетите на 500-600 семейства в България и си мисля, че съм доста по запознат от теб кой къде почива и защо. Най бедните българи почиват в Шкорпиловци, Обзор, Китен или Приморско. А дали е 6 или 7,50 значението е никакво.

Освен това лятото в Бг мина доста хладно и дъждовно. Ако беше си подал видинския тупуз извън Видин и Китен щеше да знаеш колко силно е слънцето в Гърция, Албания или Испания. Нищо общо буквално. Не говори за туризъм, защото познанията ти са тъй ограничени. Аз не говоря за МВР и работата, която не вършите, а ви се плаща. Нито за рекетите, които правите за 20-50 лв допълнителни мангизи. Ясни сте като бял ден

Още ти е мокричко и те държи заради 5пъти по малките приходи на Камето от тези, които ти и приписва..

И да знаеш, че не сме тур оператор, а маркетер промотираш ваканционни собственост. Не продаваме почивки, а тест драйв седмица за членство на ваканционна собственост... Хем хал хабер си няма, хем не си затваря човката...

image.png

Сподели в други сайтове

Вчера един форумец вика "Тая Преслава всеки ден снимки на бебето пуска, утре очаквам да му публикува чурката". :1000 (29): :1000 (29):

:1000 (29): :1000 (29):

чурата на тва дете е месията на фолка

Как се казва вкрайна сметка малката?

Цялата държава си задава този въпрос. Преслава ни оставя да гадаем и тълкуваме знаците, с които обрисува обекта Малечка-Палечка.

Написа хаштаг #p&p&p , но дали това е жокер или подвеждащо уточнение, не знаем.... ти какво мислиш по този екзистенциален въпрос?

Кака Кели хвърля боб, Фаст гугълва красивите женски имена, започващи с буквата П, а аз всяка сутрин обръщам чашата си за кафе, търсейки името на бъдещата фолк императрица.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Ма какво ти се обяснявам на тебе точно?

Така като те гледам ти се молиш за неговото внимание, не той за твоето. Очевидно е. Все търсиш как да го провокираш, че да завърже разговор с теб. И това не е от вчера.. :3fdb8960598fa63e:

Чак си променя постовете. Толкова несигурност струи от теб...

В случая той ме е цитирал пръв, той е споменавал Солеос Виа в темата на Галена. Така, че кой кое внимание търси. Въпрос с повишена трудност за Стела...

Излишно е да се занимава целия форум с това.

Цитирам дразнители. Това, че се радвате на вниманието ми, не е комплимент. Никой не ви кара да ми отговаряте, нали така. Както аз не съм ти отговарял стотици пъти на блудкавите скучни постове.

Всеки сам решава за себе си. Айде стига вече ми досажда за тази вечер...

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...