Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Слава богу и не искам минджа. Предпочитам пришитото лице на Галя :3fdb8960598fa63e:

Оооо, това е много висока топка за теб. Виж, нали си фен на Андри, вземи някоя сланинка от нея, тъкмо да и направиш добро. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Оооо, това е много висока топка за теб. Виж, нали си фен на Андри, вземи някоя сланинка от нея, тъкмо да и направиш добро. :3fdb8960598fa63e:

Селянка и моето ниво са две взаимноизключващи се неща. Галя защо няма участия и снимки не е качвала,да не й паднало лицето? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

От сърце и пожелавам провал на тая пача да се маха от топ 3

Подкрепям. Но тя е Скорпион и има зверски усет за хитовото, има музикален слух. Знае кучката кое ще се хареса. Много рядко бърка с песните си.

Всъщност тя, ако не беше толкова куха лейка и боклук като човек, сигурно до момента щеше да ги е издухала всички. Обаче няма интелектуален капацитет, говори глупости по интервюта и не си дава зор по участия и по концерти.

Видяхте ли тези коментари, под последната снимка на Райна в инста ?1000%20(29).gif1000%20(29).gif

uhj.jpg

Откачалката на фолка! Тя бетер нас тук си ги нарежда.

Всеки човек може да си мисли подобни неща, хора сме, но нали уж се води за звезда с някакво име в обществото. Не спря с нейните пристъпи. По телевизията реве за кученцето си, в Интернет нарежда последователите си, че имат малки пишки.

Сподели в други сайтове

Ще си ги променям щом искам.

Така...смятах да си спестя една история за себе си, но ще я разкажа. Понеже си го търсиш. Преди няколко месеца бях при фризьора ми и си говорим за почивки. Разказвах му за моята в Турция и му казах, че след няколко дни заминавам за Истанбул. Той ме разпитва с коя агенция ще ходя и ми разказа за огромното разочарование, което е изживял с приятелката си на тяхната почивка. Мястото няма да споменавам. Когато го попитах от коя фирма са си взели почивката, отговора се сещаш какъв беше. Аз тогава се втрещих. Света и България са малки. После човека пусна господарите, защото не беше гледал. Всички са били недоволни от пътуването. Излъгани на макс. Ако някой не вярва ще го заведа лично да му разкажат или ше му дам контакти.

Сещаш ли се защо те е споменал?

Цяла България те гледа, ние няма да си мълчим.

Ето, че пак ми отговаряш обаче на скучните постове.

Сега.. спри да се занимаваш с мен и да ръсиш обиди. Задръж си мнението за теб, тук няма как да повлияеш на никой. Просто не те приемаме сериозно. Ако бях на теб щеше да ме е срам да продължавам да се правя на важна, след като съм лъснала в пълен блясък. Демонстрацията ти на надъханост и сила са опит да прикриеш истинското си лице, но ние се сещаме и сами. С клиентите си така ли каруцарски се държиш? Живота в София не те е направил гражданин, затапките и заяжданията ти си остават на селско ниво.

А сега спри да обиждаш и провокираш, защото няма да си затварям още дълго очите. Още една обида и ще отнесеш бан. Всеки твой пост тук е заяждяне с някой и то с определени хора. Няма кой да те търпи. Считай се за предупреден.

Толкова от мен. Много бях щедра към теб даже. Отивай да чакаш следващата си среща с Господарите.

Страхотен пост. :1000 (33): Тази вечер с Фокси къртите.

Сподели в други сайтове

Някой знае ли коя е тази чалгия? Много яко звучи. :1000 (29):

Тази реклама дават ли я по телевизията? :surprise: Ако да - това е страхотна реклама за нашия жанр. Много яко звучи.

Сподели в други сайтове

Тази реклама дават ли я по телевизията? :surprise: Ако да - това е страхотна реклама за нашия жанр. Много яко звучи.

Дават я. :1000 (6): Чудя се дали не е някоя нова, която предстои да излезе... На Емануела например. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Хайде да ходим в Тенерифе, искаш ли? Ако има нощувки там за 6 лв. съм навита.. :3fdb8960598fa63e:

Абе по 6 лв не, ама изглеждат доста прилични. За 300 лв може да се намери апартамент за 4ма за цяла седмица.

Сподели в други сайтове

Дават я. :1000 (6): Чудя се дали не е някоя нова, която предстои да излезе... На Емануела например. :1000 (29):

Няма да е на Емануела. Нейната щяла да бъде балада. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Тук има ли завършили журнализъм. Я си покажете дипломите! :whistling:

Петър Игнатов от град Ловеч пътувал и доволен. Топ богаташ от вашия западнал регион

Аз чакам още името и контакт на фризьор ти от теб. Като разказване случки, поне да ги подкрепяме с нещо... Иначе изглежда като интрига. Фризьора ти трябва да е хетеро със семейство и между 30 и 60 год. за да го поканим на презентация. Ако е хомо няма как да си купи от нас, защото не отговаря на критерии, които изискват от Тенерифе.

Приканваш да не се заяждам, а в същото време си го просиш. С тези красиви устни представям си ти как щеше да пелтечиш пред камера, без да си заставала досега зад такава до този момент.

Амбицираш ме да дойдем с екипа в хотела ви и да ни сменяш цяла вечер чаршафите и задоволявал капризите. От шефка на камериерка :whistling:

image.png

Сподели в други сайтове

Петър Игнатов от град Ловеч пътувал и доволен. Топ богаташ от вашия западнал регион

Аз чакам още името и контакт на фризьор ти от теб. Като разказване случки, поне да ги подкрепяме с нещо... Иначе изглежда като интрига. Фризьора ти трябва да е хетеро със семейство и между 30 и 60 год. за да го поканим на презентация. Ако е хомо няма как да си купи от нас, защото не отговаря на критерии, които изискват от Тенерифе.

Приканваш да не се заяждам, а в същото време си го просиш. С тези красиви устни представям си ти как щеше да пелтечиш пред камера, без да си заставала досега зад такава до този момент.

Амбицираш ме да дойдем с екипа в хотела ви и да ни сменяш цяла вечер чаршафите и задоволява капризите.

На Стела хотела май е твърде изискан за вашия вкус и възможности. Нали ходехте само по най-забутаните и долнопробни възможни дупки?

Сподели в други сайтове

Абе по 6 лв не, ама изглеждат доста прилични. За 300 лв може да се намери апартамент за 4ма за цяла седмица.

Айде намери за по малко от 600 лева цена в 4/5звезден комплекс.

Освен това само със самолет се стига до там и в най евтините периоди, трудно би намерил двупосочен под 350кинта.

Иначе пък е безмитна зона и вечна пролет лято, което компенсира скъпите билети.

image.png

Сподели в други сайтове

На Стела хотела май е твърде изискан за вашия вкус и възможности. Нали ходехте само по най-забутаните и долнопробни възможни дупки?

И как реши в кои хотели ходим. Правим презентации и в Маринела, и в Легенди и във Форум, и в Бристол в София. В провинцията също ползваме средния стандарт комплекси. Защо ми слагаш думи в устата. Къде съм обсъждал в какви хотели спим и работим?

image.png

Сподели в други сайтове

Тази цена включва ли пътя?

Мне, ама като гледам, дори да влязат с теб в туалетната, също няма да ти предложат :)

От Букурещ гледам има директни полети на Уизеър, така че кой знае колко скъпо няма да е транспорта.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...