Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Опит за какво. В лудницата ли ще те настаняват?

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Горкият жмольо, дори не разбра как Янева го изпържи. :roll1:

Ей, сладур, психология и клиничен опит в едно изречение на значат лудница, а трениране на психиката в екстремален разговор с дебили, за да се провери жената колко може да изтрае с литературен изказ, преди да започне да те псува. Ти си и нещо като опитно зайче, за да си провери лимита на търпимост към очевидно нетърпими субекти на примитивно ниво по скалата на естествения отбор на Дарвин.

Сподели в други сайтове

Ето само как с една провокацийка ти показах точно колко си добронамерена всъщност. Пак лъжеш за себе си. В момента, в който те настъпах, забрави и за добронамереност, и за всичко, за което претендираше.

В телефонния разговор с Господарите, не участвам аз, а брат ми. Просто сериозна медия като Господарите и това не е проучила. Хубавото е все пак, че ти следиш моите изяви във форума и господарите, а не аз твоите.

Опит за какво. В лудницата ли ще те настаняват?

Грешка, Слав - добронамереността е твоя претенция за моето отношение. Аз просто правя проучване, спазвайки един нормален тон. Пък дори и да е така - обида от моя страна няма. Напротив, има урок по изказ, давайки ти го безплатно, /макар прекрасното ти материално състояние/ в сферата на речниковия запас и странната употреба на несъчетаеми думи и изрази. А и не съм забелязала да си ме настъпал, по-скоро те настъпват теб, а аз съм тази, която се опитва все пак да те разбере, търсейки етиология на твоето поведение и демонстрирана проблематика. А тя е сериозна и увреждаща, Слав. Лошото е, че ти отказваш яростно да вербализираш наличието на тези проблеми, "защитавайки" се безобразно, поставяйки сам "самооценка" на начина, по който 'чупиш психики"... :3fdb8960598fa63e:

Следиш всичко, което те касае тук и се стараеш /според скромните си възможности/ да му опонираш и импонираш. Аз медийни изяви нямам, още по-малко бих желала подобни на твоите. Колкото до лудницата, това е интересно място, на което със сигурност са събрани доста по-грамотни и колоритни личности от теб, Слав. Има роман на Калин Терзийски, посветен на българска лудница, казва се "Лудост" и някъде между Дънов и Десислава, може да му отделиш внимание, доста е любопитен. А ако предпочиташ класиките, вземи си "Полет над кукувиче гнездо". Дядо ти нямал ли я е в библиотеката си? Имам и трета опция - ако не обичаш кой знае колко да четеш /което подозирам/, иди на театър. Там са направили постановка по този шедьовър, в която Донков прави голяма роля. Не е толкова далеч от Витошка и Парчевич. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Грешка, Слав - добронамереността е твоя претенция за моето отношение. Аз просто правя проучване, спазвайки един нормален тон. Пък дори и да е така - обида от моя страна няма. Напротив, има урок по изказ, давайки ти го безплатно, /макар прекрасното ти материално състояние/ в сферата на речниковия запас и странната употреба на несъчетаеми думи и изрази. А и не съм забелязала да си ме настъпал, по-скоро те настъпват теб, а аз съм тази, която се опитва все пак да те разбере, търсейки етиология на твоето поведение и демонстрирана проблематика. А тя е сериозна и увреждаща, Слав. Лошото е, че ти отказваш яростно да вербализираш наличието на тези проблеми, "защитавайки" се безобразно, поставяйки сам "самооценка" на начина, по който 'чупиш психики"... :3fdb8960598fa63e:

Следиш всичко, което те касае тук и се стараеш /според скромните си възможности/ да му опонираш и импонираш. Аз медийни изяви нямам, още по-малко бих желала подобни на твоите. Колкото до лудницата, това е интересно място, на което със сигурност са събрани доста по-грамотни и колоритни личности от теб, Слав. Има роман на Калин Терзийски, посветен на българска лудница, казва се "Лудост" и някъде между Дънов и Десислава, може да му отделиш внимание, доста е любопитен. А ако предпочиташ класиките, вземи си "Полет над кукувиче гнездо". Дядо ти нямал ли я е в библиотеката си? Имам и трета опция - ако не обичаш кой знае колко да четеш /което подозирам/, иди на театър. Там са направили постановка по този шедьовър, в която Донков прави голяма роля. Не е толкова далеч от Витошка и Парчевич. :Vishenka_05:

Последно изгледах Усещане за любов с Ивайло Захариев и Бойка Велкова.

Пак удари на греда.

Добре, че е Янева, за да ме открехне за театър. Уж си добре осведомена за мен. Дядо ми е писател все пак. А и съм от Шумен, където е един от първите и най признати театри в бг - драматичния театър Васил Друмев.

За театър ще ми говори :1000 (29):

Придържай се към онова с клиничния опит. По ти се получи там.

Романи на алкохолици като Калин, който няма капка талант и имитира чужди идоли подминавам. Предпочитам да чета поезия. Особено Дамян Дамянов. Обожавам цикъла Зимни вечери на Смирненски, както и цялото му кратко, но голямо творчество.

Предполагам самата ти не си чела Полет над Кукувиче гнездо, а просто наскоро си гледал пистабовката с Донков и бързаш да се направиш на интелектуалка... Забавляват ме хора, които се правят, че са, чели книгата, а всъщност са гледали филма...

image.png

Сподели в други сайтове

Камелия още 2001 пусна 5 ремикса на Къде си ти - включително и латино версия.

Да не говорим, че денс и хаус ремиксите също са топ !

Коя е новаторката??

Такива безсмислици само при най-простите чалгари минават. Латино било :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Такива безсмислици само при най-простите чалгари минават. Латино било :mf_surrender:

Простено ти е невежеството. Все пак ти никога не си слушал нищо на Камелия, щото Маргарита Лозанова ти каза, че е кувра и не може да пее. Но не е виновна Маргото, че подобни безсмислици могат да минат само при най-простите чалгари, който тогава се правеха, че не знаят коя е най-продаваната чалгарка и топ звездата на Пайнер.

Сподели в други сайтове

Простено ти е невежеството. Все пак ти никога не си слушал нищо на Камелия, щото Маргарита Лозанова ти каза, че е кувра и не може да пее. Но не е виновна Маргото, че подобни безсмислици могат да минат само при най-простите чалгари, който тогава се правеха, че не знаят коя е най-продаваната чалгарка и топ звездата на Пайнер.

Не е като да е славей... Да не говорим колко грачеше в началото. Като я слушам по разни клипове, не се е променило положението, особено на песни, които не са нейни.

Сподели в други сайтове

Последно изгледах Усещане за любов с Ивайло Захариев и Бойка Велкова.

Пак удари на греда.

Добре, че е Янева, за да ме открехне за театър. Уж си добре осведомена за мен. Дядо ми е писател все пак. А и съм от Шумен, където е един от първите и най признати театри в бг - драматичния театър Васил Друмев.

За театър ще ми говори :1000 (29):

Придържай се към онова с клиничния опит. По ти се получи там.

Романи на алкохолици като Калин, който няма капка талант и имитира чужди идоли подминавам. Предпочитам да чета поезия. Особено Дамян Дамянов. Обожавам цикъла Зимни вечери на Смирненски, както и цялото му кратко, но голямо творчество.

Предполагам самата ти не си чела Полет над Кукувиче гнездо, а просто наскоро си гледал пистабовката с Донков и бързаш да се направиш на интелектуалка... Забавляват ме хора, които се правят, че са, чели книгата, а всъщност са гледали филма...

И колко наскоро да съм гледала постановката, Слав? Театрите бяха в летен отпуск, хората, които наистина се трудят, имат нужда от почивка, Народен театър "Иван Вазов" да не ти е "Солеос Виа"? :3fdb8960598fa63e: Приеми най-после, че има хора с богата обща култура, които нямат нужда да се правят на интелектуалци, нито да пищят колко са велики, успели и умни!

Как по-точно прецени и измери, че Калин няма талант? И защо лепиш етикет като "алкохолици", които цели да омаловажи някого, след като ти самият си дърдорил какви опиати си ползвал и продължаваш да "брашиш"... Ние теб да те наречем ли "наркоман без капка талант"?

Разбирам, че четенето ти е спряло някъде до изучаваната в училище задължителна класика, като Смирненски, плюс няколко неща от Дамян Дамянов, покрай работата му с Лили Иванова, но поезията има своето продължение и алтернатива и в наши дни, Слав! На Витошка има няколко чудесни книжарници. Скокваш от офиса на ъгъла с Парчевич и се снабдяваш с нещо ново и по-актуално. Надали някой те чака зад ъгъла, за да ти разбие носа, поради задълженията ти. Пък и си хетеросексуален мъж, все ще се оправиш, в случай, че се окаже точно така! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Едно време и аз мразех така Глория, заради враждата с Иванелка.

Ще видиш, че до 5 години ще си фен на Галена, както аз станах на Глото! :3fdb8960598fa63e: Ще пееш "гив ми лов" и ще се мяташ по плюшени играчки...

Едва ли някой ще помни Галена след 5 години освен нахалните и фенове тук. Галена никога неможе да се впише до имена като Ивана,Глория,Преслава и Деси Слава

Сподели в други сайтове

И колко наскоро да съм гледала постановката, Слав? Театрите бяха в летен отпуск, хората, които наистина се трудят, имат нужда от почивка, Народен театър "Иван Вазов" да не ти е "Солеос Виа"? :3fdb8960598fa63e: Приеми най-после, че има хора с богата обща култура, които нямат нужда да се правят на интелектуалци, нито да пищят колко са велики, успели и умни!

Как по-точно прецени и измери, че Калин няма талант? И защо лепиш етикет като "алкохолици", които цели да омаловажи някого, след като ти самият си дърдорил какви опиати си ползвал и продължаваш да "брашиш"... Ние теб да те наречем ли "наркоман без капка талант"?

Разбирам, че четенето ти е спряло някъде до изучаваната в училище задължителна класика, като Смирненски, плюс няколко неща от Дамян Дамянов, покрай работата му с Лили Иванова, но поезията има своето продължение и алтернатива и в наши дни, Слав! На Витошка има няколко чудесни книжарници. Скокваш от офиса на ъгъла с Парчевич и се снабдяваш с нещо ново и по-актуално. Надали някой те чака зад ъгъла, за да ти разбие носа, поради задълженията ти. Пък и си хетеросексуален мъж, все ще се оправиш, в случай, че се окаже точно така! :3fdb8960598fa63e:

Ти няма как и да се направиш на интелектуалка след като вкуса ти за музика и мъже се простира до скарата, Ивана и Стораро. Някак си не ми се връзва театъра със Стораро. Усеща се нуждата ти да блеснеш като интелектуалка след изцепките за загубеното време по чалготеките и сексуалните ти пориви към по тъмните и космати мъже.

Смятам, че човек не ходи на театри и не чете книги, за да демонстрира капацитета си в чалга форум, а за лично удоволствие. В живота често хората се дразнят на модели на поведение в другите , които всъщност отговарят и за самите тях. Измежду всичките ти упреци и съвети за това как човек не трябвало да се изтъква толкова, си направи сериозна реклама и не спря да се изтъкваш. Сега разбирам. Не обичаш хората да се изтъкват, за да имаш поле за изява само ти.

Наркотиците при много творци се използват с психеделична цел. В гугъл можеш да научиш и значението на тази субкултура, наречена психеделия , свързвана с Пинк Флойд и много популярни личности в световен мащаб, които се занимават с изкуство. При творците наркотиците могат да повлияят върху музата на твореца в позитивен аспект. Алкохола има точно обратния ефект. Човек загубва себе си и музата си, запушва си чакрите буквално.

Иначе коза е много добро средство против стрес, безсънието и т. н. Не го приемам за опиат или наркотик. Пробвай и ти. Ще видиш колко е хубав света, без да ти е важно да се правиш по форумите на нещо, което не си.

Освен поезия, се интересувам от езотерика, приложна психология и квантова физика. Интересите ми не се свеждат до скарата и Ивана. Хубаво е да потърсиш и ти някое развлечение, за да си в мир със себе си. Литературата не се ограничава само до 3те романа, които си прочела, на базата, на които и за интелектуалка се провъзгласи...

image.png

Сподели в други сайтове

А при прикритите чалгари какво минава? И в живота ли си така прикрит, сигурно е тъпо да се правиш на нещо което не си, а в същото време да киснеш по чалга форумите.

Отрепана история...

За един приятел става дума, да не се засегнеш ;)

Сподели в други сайтове

Ексклузивни снимки на Преслава и Павел Добре изглежда за скоро родила жена.

Страхотно изглежда , пожелавам и бързо възстановяване , дано я видим на концерта 17 години Тв Планета.

Сподели в други сайтове

Значи тия "преслините", са бетер "десовите". Още не са родили жените и вече ги виждат с розовите си очила прекрасно изглеждащи. Бре ора, оставете жените да се обягнят като хората и не ги търсете поне 2 месеца, докато се кротнат хормоните покрай раждането. Това е огромна физическа промяна. И да, никоя жена не изглежда добре след раждане. И как ще е иначе, като тялото не може да се свие и прибере така бързо? До преди дни едвам са ходили с тия кореми и няма как да станат манекенки за 5 дена.

Виждам, че излагацията на форума продължава да не разбира как се е издънил като кифладжия. :roll1:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Горкият жмольо, дори не разбра как Янева го изпържи. :roll1:

Ей, сладур, психология и клиничен опит в едно изречение на значат лудница, а трениране на психиката в екстремален разговор с дебили, за да се провери жената колко може да изтрае с литературен изказ, преди да започне да те псува. Ти си и нещо като опитно зайче, за да си провери лимита на търпимост към очевидно нетърпими субекти на примитивно ниво по скалата на естествения отбор на Дарвин.

В идеята си да изкараш хората некомпетентни, говориш глупост след глупост. Няма скала на естествен отбор. Има форми на естествен отбор в дарвиновата теория. Самия естествен отбор е процес, а не скала.

Казах ти, че си тъп ченгел, а ти не се забави, за да го докажеш. Снощи на 2 коза не му обърнах внимание, но днес поставям цитата ти в рамка.

Питах и чичо Гугал. И той не знае нищо за подобно понятие. Дарвин и Гугъл не знаят, ама Фокси със средно специално знае всичко...

Ето това е излагация.. Да си измисляш термини и понятия , които не съществуват...

Само глупците вярват в дарвиновата теория. Дори и Дарвин не е вярвал в теорията си. Много съвременни учени оборват теорията и дори съществува подписка, в която са се подписали учени от цял свят, за да изкажат несъгласието си за процеса естествен отбор и въобще дареиновата теория...

Язък за напъните. Пак се осра :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

Шокиращо ! Преслава НЕ е родила, всичко е измама!

Читателски сигнал

Дни след като гръмна новината, че фолк звездата Преслава е родила първото си дете от Павел Лазаров, на редакционния имейл на HotArena, избухна огромна бомба. В сигнал, наш читател разкрива, че всъщност Преси не е била бременна, а момиченцето е било износено и родено от сурогатна майка.

Ние не се наемаме да твърдим, че това е 100% истина. Предлагаме ви текста на сигнала без редакторска намеса:

„Не го е родила тя това дете, а сурогатна майка! Никоя бременна жена не би се крила 9 месеца! Затова бяха в Турция, да не се разчуе тук в България!!!!“, пише нашият читател.

Вероятно този слух е подклаждан от факта, че действително през цялата си бременност Преслава криеше корема си. Тя не спря да споделя снимки, на които нощува на палатка в планината морето, катери върхове, дори дни преди термина се пусна от моторна лодка в морето. Неестествени забавления за жена бременна в деветия месец. Не мислите ли?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...