Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Нямам инстаграм - качи го тук, щом държиш на коментар, Кайче! Но съм сигурна, че ти определено си се развълнувал от гледката, която ми описа, малка пазарджишка сладурке! Е и аз нямам, но сторитата се виждат и без да имаш профил. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Нямам предвид само правописа и пунктуацията. Заяви, че умишлено използваш прости думи, но, уви, не особено умело. Точно с прости думи може да се каже много, но не такъв е твоят случай. Ама че ние тук да не обсъждаме световния мир или ядрена физика? Коментираме чалга и не е нужно да развиваме кой знае какви теории. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Да видиш ти, какви имена излязоха от архива. Сашка "Ангелчето" е сила... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Ужасно малко гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Колко брутално оплюват Магда под клипа й. Чак ми е жал. Каналът на Планета умира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Да видиш ти, какви имена излязоха от архива. Сашка "Ангелчето" е сила... Какво целиш с това да внушиш на 10 потребителя, че някаква си Сашка оправя участията на целия музикален бизнес? По скалата на естествения отбор на Дарвин ли го измери Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Колко пъти трябва да повтарям, че нямам намерение да те разклащам - това би било ятрогения за моето лечение! Виж как пак проектираш върху мен твои болки и радости - зная, че ти скачаш до тавана всеки път, в който си въобразиш, че си "смазал" някого. С мен не е така, Славейче! Аз ще те изцеря от всичките психични страдания, но ще отнеме време. Нищо, двамата с теб сме упорити, само живи и здрави да сме! Сега те съветвам, като за начало, да пуснеш хубава музика, което изключва Деса, разбира се. Аз ще се погрижа за това да поизчистиш съзнанието чрез музикотерапията - приятен следобед е, отива към вечер. Правя ти една плейлиста за живота, докато свърша няколко задачки и съм при теб обратно. Дотогава не отделяй секрети, че няма да има кой да ги почисти. Все пак съм най-хуманната сред враговете ти, Слав! Сега, започваш с благодарност към Бога, че си жив и днес, че грее слънце и кака ти Яневичка не е те е изоставила виртуално: След пречистваща молитва, извикай в ума си някоя готина чичка, чийто сладолед ти е бил най-вкусен. Няма лошо да се отдадеш и на такива фантазии, кой знае - може да излезеш от полулатентния хомосексуализъм и да отвориш всички дупки на воля в един промискуитет: И накрая, благодари на мен, че ме има и съм до теб, даже и на дъното, на което си. Засега, тепърва ще те вадя! Само като видях линковете на Ивана и ме отказа. Никой не слуша Ванче вече. Дори и ние, душевно болните. От кадя на кадя ще и трупам гледания на тая... :1000 (29): нека си седи под милион... Как ще коментираш факта, че една Мира към днешна дата е по хитова и актуална. За 9 месеца 5 милиона... Ако през 2004 някой ми беше казал, че след 15 години Ивана ще диша подметките на Мира, щях да се смея и да го плясна, за да млъкне... Враг? В чалга форум? Врагове и в живота си нямам, камо ли да гледам на хейтърите ми като на такива... Пак си пролича кой бърка реалния живот с чесането на езици по форуми. Враг ми била. Аз не ти знам пола, ти на дълбоки и специални отношения се надяваш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Защо в Автограф гостуват все някви треторазрядни като Ваня, Татяна и т.н., а Преслава, Галена, Емилия, Джена, Емануела гостуват на 2 години веднъж? (Такива като Галена и Преслава пък на 5 години). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Защо в Автограф гостуват все някви треторазрядни като Ваня, Татяна и т.н., а Преслава, Галена, Емилия, Джена, Емануела гостуват на 2 години веднъж? (Такива като Галена и Преслава пък на 5 години). Защото големите звезди са вечно заети и се задоволяват с треторазрядниците, които чакат на телефона, за да ги поканят където и да е.... Деса от почти 3 години не е била в Автограф... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Защо в Автограф гостуват все някви треторазрядни като Ваня, Татяна и т.н., а Преслава, Галена, Емилия, Джена, Емануела гостуват на 2 години веднъж? (Такива като Галена и Преслава пък на 5 години). Защото за такива като тях това е единствения начин да получат някаква публичност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А защо не? Забавно ми е да дразня Стелито,въпреки че е толкова банална вече,че имам дежа вю какво ще ми напише. :1000 (29): Би ли ми казал с кои прости думи не се справям? Пиша от телефон и е нормално чат пат да допусна някоя грешка или да забравя да членувам някоя дума. Понякога си ги поправям,а друг път ме домързява да го правя. Все пак ще ти отговоря и на последния въпрос.Фактът,че гореспоменатата всеки път се опитва да ме затапи с едно и също е показателен,че е победа в спора и няма какво друго да каже срещу мен. Забавно ти е, търсиш ми вниманието, вече е ясно на всички. Не правя опити да те затапя, припомням ти какъв си, че се самозабравяш. 1. "Ако можех времето да върна" 2. "Имам нужда от теб" 3. "Ако счупят всяка нота" От изброениете, любима ми е "Ако счупят всяка нота". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Ужасно малко гледания. Трябваше да дебютират с подобна песен, не с чистите опери. Изградиха си име на скучна група. Българинът не оценява различното, най-вече чалга феновете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Трябваше да дебютират с подобна песен, не с чистите опери. Изградиха си име на скучна група. Българинът не оценява различното, най-вече чалга феновете. И без да слушам само чалга, пак нямаше да ги харесам. Различното трябва да е интересно, при тях е пълна скръб. Има много хора, които не слушат чалга и пак не са ги забелязали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Трябваше да дебютират с подобна песен, не с чистите опери. Изградиха си име на скучна група. Българинът не оценява различното, най-вече чалга феновете. Как да ги оценят като повечето са малоумни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Забавно ти е, търсиш ми вниманието, вече е ясно на всички. Не правя опити да те затапя, припомням ти какъв си, че се самозабравяш. От изброениете, любима ми е "Ако счупят всяка нота". Друг е забравил какъв беше допреди 2 месеца. Съжалявам,но не на всички жени им се отдава ролята на "лоша кучка". При теб е комично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Защо в Автограф гостуват все някви треторазрядни като Ваня, Татяна и т.н., а Преслава, Галена, Емилия, Джена, Емануела гостуват на 2 години веднъж? (Такива като Галена и Преслава пък на 5 години). Анелия също доста често госутва.. коментирай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Друг е забравил какъв беше допреди 2 месеца. Съжалявам,но не на всички жени им се отдава ролята на "лоша кучка". При теб е комично. Съжалявам, но не приемам оценки от въображаеми образи и жадни за внимание аутсайдери. Всички тук бяха срещу теб, когато те разкриха и гледаха сеира, а сега се групирвате за да се правите на голямата работа. Такъв фалш, не мерси! Днес се плюете, утре се събирате за да застанете срещу някой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Как да ги оценят като повечето са малоумни? Като знам ти коя оценяваш и твоя вкус и това ми говори достатъчно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Анелия също доста често госутва.. коментирай Единственото голямо име, което има по чести участия в това предаване... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Янева, ето снимка от сторито. https://www.instagram.com/p/Bn8v_Een5iJ/?ut...d=1vxlkt8zy7gkl Иначе, като отвориш профила, може да ги видиш и без регистрация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Съжалявам, но не приемам оценки от въображаеми образи и жадни за внимание аутсайдери. Всички тук бяха срещу теб, когато те разкриха и гледаха сеира, а сега се групирвате за да се правите на голямата работа. Такъв фалш, не мерси! Днес се плюете, утре се събирате за да застанете срещу някой. Аз и вниманието вървим ръка за ръка. Винаги щом започна да пиша по-често тук влизам в на всички устата,така че какъв по-голям комплимент за мен от това? В живота ми е така също. А аз кога съм се плюл със Слави ми е много интересно. Ще ми покажеш ли? Като знам ти коя оценяваш и твоя вкус и това ми говори достатъчно. :1000 (29): ..каза го съществото фенка на "Шефката". Когато твоята Смядовска шефка спре да ходи по отъпканите пътеки от Андреа тогава можеш да оценяваш моя недостижим за теб музикален вкус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 ..каза го съществото фенка на "Шефката". Когато твоята Смядовска шефка спре да ходи по отъпканите пътеки от Андреа тогава можеш да оценяваш моя недостижим за теб музикален вкус. Аз не оценявам вкуса ти, нито искам да го достигам. Галена ходи по пътеките на Андреа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Аз не оценявам вкуса ти, нито искам да го достигам. Галена ходи по пътеките на Андреа? Тогава не го коментирай. Естествено. Дори през 2018 продължава,въпреки че Кости отдавна не е актуален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Тогава не го коментирай. Естествено. Дори през 2018 продължава,въпреки че Кости отдавна не е актуален. Я дай примери, ама не свободни твои съчинения и фантасмагории, а ясни и доказани примери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Я дай примери, ама не свободни твои съчинения и фантасмагории, а ясни и доказани примери. Преди няколко дни дадох такъв пример. Лятото на едно свое участие беше облечена по идентичен начин от една фотосесия на Андреа миналата година. За повече неща се разрови в Уикипедия мен ме мързи и ще видиш,че Андреа е първа,а след това Галош. Горките й фенове,сигурно не ви е лесно Галя да е вечната втора. Дори за Шефката..пак не я кавърдиса първа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари